Evlenmeden Önce Sevgilinle Aynı Evde Kalmak ??

Sponsorlu Bağlantılar

greenmile

greenmile

Üye

ya hiçbişeyden kastın ne?
aynı ewde kalıp aynı yatakta uyummadk yok onu yapmadık yok bunu yapmadık dıyene bende ınanmam
ama nese...

aynı yatakta uyuyup hiçbirşey yaşamadık dediğinde herhangi bir erkeğin buna inanabileceğini düşünüyor musun Pelin?

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Ben bişey yapmıyorum. Ülkemizdeki gerçekler bunlar. Hoşumuza gitmesede bu böyle. Belki 50 sene sonra değişir bilemem.

pelın_

aynı yatakta uyuyup hiçbirşey yaşamadık dediğinde herhangi bir erkeğin buna inanabileceğini düşünüyor musun Pelin?

ya niye sadece oo gözle bakıyosunuz anlamıyorum ki ben yapılmaz demiyorum ama herkesıde bı kefeye koymayın bence
bunu yapmak için illa aynı evde kalmaları şart değil ki
ben çokk gördüm üni de aynı evde kalmayıpta neler yapanı yapma Murat sende şuan okuyosun ve çevrende böle insanlar çok
arkadaşın yada değil bilemem ama muhakkak vardır böle bildigin şeyler aman nese

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Burdaki ben yaşarım falan desede bazı erkekler, geçeceksin bunları. Hangi ERKEK kabul eder kızkardeşi evlenmeden bir erkekle aynı evde yaşamasını??? Varsa öyle biri yazsın burdan, yok öyle bişey arkadaşlar!!! :nono:

greenmile

greenmile

Üye

ya niye sadece oo gözle bakıyosunuz anlamıyorum ki ben yapılmaz demiyorum ama herkesıde bı kefeye koymayın bence
bunu yapmak için illa aynı evde kalmaları şart değil ki
ben çokk gördüm üni de aynı evde kalmayıpta neler yapanı yapma Murat sende şuan okuyosun ve çevrende böle insanlar çok
arkadaşın yada değil bilemem ama muhakkak vardır böle bildigin şeyler aman nese

ben yaşamamda demiyorum yapmam da demiyorum,elbette aynı evde kalmakta şart değil.Ama aynı evde yaşayıp,aynı yatakta yatıpta bunu kimseye anlatamazsın diyorum yani.Yoksa illa aynı evde yaşamak şart değil

• Beğen
Tepkiler: ozzytaste

pelın_

ben yaşamamda demiyorum yapmam da demiyorum,elbette aynı evde kalmakta şart değil.Ama aynı evde yaşayıp,aynı yatakta yatıpta bunu kimseye anlatamazsın diyorum yani.Yoksa illa aynı evde yaşamak şart değil

bak bu yorum daha güzel oldu:)
yani aynı ewde yaşamayıp neler yapanlar var
sadece kiminle yaşadıgına baglı okadar

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Ah şu diziler yok mu şu diziler :vur

greenmile

greenmile

Üye

bak bu yorum daha güzel oldu:)
yani aynı ewde yaşamayıp neler yapanlar var
sadece kiminle yaşadıgına baglı okadar

acabalar insanı bitiren en kötü şeydir.Aynı yatağı paylaşan birinin hiçbirşey yapmadığına kimse beni inandıramaz.Kız bakire olabilir.Pek çok ilişki türü var bunlar da bana göre masum şeyler değil.

pelın_

acabalar insanı bitiren en kötü şeydir.Aynı yatağı paylaşan birinin hiçbirşey yapmadığına kimse beni inandıramaz.Kız bakire olabilir.Pek çok ilişki türü var bunlar da bana göre masum şeyler değil.

bende bundan bahsetmiştim işte
bakirelik erkekler için önemli dimi?
kızlar içinde önemli
sen sevgılınle öpüşüosun atıyorum budamı namussuzlugu gırıyo o hlde yada sarılıyosun

greenmile

greenmile

Üye
pelın_;4074169' Alıntı:

bende bundan bahsetmiştim işte
bakirelik erkekler için önemli dimi?
kızlar içinde önemli
sen sevgılınle öpüşüosun atıyorum budamı namussuzlugu gırıyo o hlde yada sarılıyosun

Ayni evde ayni yatakta sadece sarildigini nasil ispatlayabilirsin.Sorun sadece bakirelik degil,bakire kalarakta iliskiye girebilir bir kiz

(Bu mesaj Galaxy Mini ile gönderilmiş olabilir.)

maxirabit

maxirabit

Üye
Aynı yatakta uyuyup,aynı odayı paylaşıp birlikte sabahlayıp.1. günü birşey olmaz 2.günü birşey olmaz 3. günü birinden birisi hadi yaklaş yamacıma der:)
Olur sevgilisin sonuçta olmayacak diye birşey yok aranda geçer sana özeldir.Hiç birşey yapmazsan heykel gibi yanında uyursan kız tutup''sende bir sorun mu var'' der.ozaman renkten renge girer insan.Yani okadar gün kalıp,içinde azda olsun bir kıpırdama yoksa sevgilisine karşı o kişi ya şap içmiştir yada'sı biliniyor,söylemeye gerek yok heralde:)

greenmile

greenmile

Üye
Aynı yatakta uyuyup,aynı odayı paylaşıp birlikte sabahlayıp.1. günü birşey olmaz 2.günü birşey olmaz 3. günü birinden birisi hadi yaklaş yamacıma der:)
Olur sevgilisin sonuçta olmayacak diye birşey yok aranda geçer sana özeldir.Hiç birşey yapmazsan heykel gibi yanında uyursan kız tutup''sende bir sorun mu var'' der.ozaman renkten renge girer insan.Yani okadar gün kalıp,içinde azda olsun bir kıpırdama yoksa sevgilisine karşı o kişi ya şap içmiştir yada'sı biliniyor,söylemeye gerek yok heralde:)

Aynen..Iliskiye karsi degilim ama.ayni evde yasayipta iliski yasamayan sevgiliye kusura bakmayinda kimse inanmaz.Bi nevi kari koca hayati.

Bi kiz dusunun sevgilisiyle ayni evde yasiyor,bunu ailesine soyluyor.Ailesi normal karsiliyorsa o aileyi muzeye kaldirmak gerekir :)

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye

Aynen..Iliskiye karsi degilim ama.ayni evde yasayipta iliski yasamayan sevgiliye kusura bakmayinda kimse inanmaz.Bi nevi kari koca hayati.

Bi kiz dusunun sevgilisiyle ayni evde yasiyor,bunu ailesine soyluyor.Ailesi normal karsiliyorsa o aileyi muzeye kaldirmak gerekir :)

+Gece ne yaptınız?
-sadece uyuduk.
+nasıl yani?
-sarılıp uyuduk işte.
Bilmiyorum vallahi,bana göre böyle olması zor.
Hayatın gerçekleri,sonuçta o insan senin sevgilin eninde sonunda bir yakınlaşma olmuş.Ha şimdi ha sonra diye fark etmez:)

greenmile

greenmile

Üye

+Gece ne yaptınız?
-sadece uyuduk.
+nasıl yani?
-sarılıp uyuduk işte.
Bilmiyorum vallahi,bana göre böyle olması zor.
Hayatın gerçekleri,sonuçta o insan senin sevgilin eninde sonunda bir yakınlaşma olmuş.Ha şimdi ha sonra diye fark etmez:)

Ne uyumasi ya kuyruklu yalan,kiz bakireligine onem veriyorsa diger her yol paris oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: maxirabit
maxirabit

maxirabit

Üye
Ben de rizeliyim ama bu işler öyle şurdan,burdan olmayla olmuyor.
Karşındakinin ve senin hareketlerinle birlikte bir biçim kazanıyor:)

greenmile

greenmile

Üye
ne warmış rizede :D kızı ikna ettikden sonrası kolay :ehe küçümsemeyelim rizeyi lütfen:nono:

Rizede gunah boyle seyler :ehe

• Beğen
Tepkiler: alpay533

Üst Alt