Sorunda o ya.. Kendimi çok iyi tanıyorum![]()

kalırım... kalmak lazm çünki ev ortamı farklı dısarda bir birinize davrandınız gibi olmuyor sohbet muhabbet fln. bi insanın zaten gercek yüzünü asıl dünyasını aynı evde kalınca daha iyi anlarsın ömrünün kalanınıda beraber geçirmeği düşündüğün birisi ilede kalmak şart bencem çünki ewlendiğin zaman şaşırrsın o gzllik gitmiş yerine bi asalak gelmiş olabiliro yüzen aynı evde kalmak lazım

Barut??? Ateş??? Patlar dimi![]()
aynı evde kalıpta cinsellik yaşamadım diyenin aklından fikrinden o adamın aklından fikrinden şüphe ederim benHerşeyi yapıp onu yapmamak garip gelir,sokağa çıkıp 10 kişiye sorsan 10unu da yapmıştır der
![]()
olaya sadece böle bakarsan patlar.
Ama şöle düşün sevdiginle aynı evdesin sabah beraber uyanıyosun beraber yemek yapıyosun yada bunungibi bi çok şey
aklı fıkrı cınsellık olan adam aynı ewde yaşayamaz
Diyelim ki anlaşamadılar??? Başka biriyle bidaha denerler??? Erkeğe sorun yok, çapkın adam derler. Peki kıza ne derler???cinsellik var cinsellik var derken? et ete değmişse cinsellik vardır pelin
Olaya sadece böyle bakmakla alakası yok. Tabiki kahvaltıda yapılacak, bulaşıkta yıkanacak, TVde seyredilecek, sohbette edilecek. Burası Türkiye Pelin, Paris falan değil.Diyelim ki anlaşamadılar??? Başka biriyle bidaha denerler??? Erkeğe sorun yok, çapkın adam derler. Peki kıza ne derler???
ee oda kızın bilecegı iş her önune gelen lede aynı ewe cıkmasın
dıyelımkı aynı evde kaldılar sonra bişekılde kavga ettıler ayrıldılar
neoldu şımdı kızın adımı cıktı kotu kızmı oldu yapmayın bunu
aynı evde kalan bir kız bana gelse istemem yani hiçbir şey yaşamadık dese inanmam