Evlenmeden Önce Sevgilinle Aynı Evde Kalmak ??

Sponsorlu Bağlantılar

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
konu sızın de bazı şeylerin ozelden konuşulması daha dogru olur :oke:

Ateş Böceği :)

Ateş Böceği :)

Üye
Yanlış buluyorum...
İnsanları tanımak çok zor ister aynı evi paylaş istersen dışarda görüş farketmez ikili oynayan birine denk gelinirse ayakta uyunur bir duruma düşülür...
Ayrıca ateşle barut yanyana durmaz bu da beylerin umrunda olmasada bayanların kendini küçültmesine neden olur...
Madem aynı evde yaşamak istiyorlar evlensinler asıl o zaman karşısındakinin nasıl biri olduğunu öğrenir...Özellikle üniverisite öğrencileri bunları çok yapıyor...
Ters geliyor bana.

phasan

phasan

Üye
benım ıçın sorun olmaz

spartuas

spartuas

Üye
Zamanı gelince o amaç olur. Ben sadece birlikde olmak manasında şey etmiştim emme :D

pelın_

kalırım

Astrosman

Astrosman

Üye
Kalırım da benim aklındaki senaryolar çok. Aklıma gelir felan sonra :ehe

'Patron

'Patron

Üye
Kalırım,kalıcamda zaten.Tek amacın cınsellik olması kötü, onunla sarılarak uyumak uyandığında onun guzel gozlerını görmek herşeye değer :)

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Barut??? Ateş??? Patlar dimi :aman2:

ozzytaste

ozzytaste

Üye
kalırım... kalmak lazm çünki ev ortamı farklı dısarda bir birinize davrandınız gibi olmuyor sohbet muhabbet fln. bi insanın zaten gercek yüzünü asıl dünyasını aynı evde kalınca daha iyi anlarsın ömrünün kalanınıda beraber geçirmeği düşündüğün birisi ilede kalmak şart bencem çünki ewlendiğin zaman şaşırrsın o gzllik gitmiş yerine bi asalak gelmiş olabilir :D o yüzen aynı evde kalmak lazım

Rizede hemde :)

• Beğen
Tepkiler: alpay533

pelın_

Barut??? Ateş??? Patlar dimi :aman2:

olaya sadece böle bakarsan patlar.
Ama şöle düşün sevdiginle aynı evdesin sabah beraber uyanıyosun beraber yemek yapıyosun yada bunungibi bi çok şey
aklı fıkrı cınsellık olan adam aynı ewde yaşayamaz

greenmile

greenmile

Üye
aynı evde kalıpta cinsellik yaşamadım diyenin aklından fikrinden o adamın aklından fikrinden şüphe ederim ben:) Herşeyi yapıp onu yapmamak garip gelir,sokağa çıkıp 10 kişiye sorsan 10unu da yapmıştır der:ehe

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

aynı evde kalıpta cinsellik yaşamadım diyenin aklından fikrinden o adamın aklından fikrinden şüphe ederim ben:) Herşeyi yapıp onu yapmamak garip gelir,sokağa çıkıp 10 kişiye sorsan 10unu da yapmıştır der:ehe

şimdi cinsellik var cinsellik var ama murat

ozzytaste

ozzytaste

Üye

olaya sadece böle bakarsan patlar.
Ama şöle düşün sevdiginle aynı evdesin sabah beraber uyanıyosun beraber yemek yapıyosun yada bunungibi bi çok şey
aklı fıkrı cınsellık olan adam aynı ewde yaşayamaz

Olaya sadece böyle bakmakla alakası yok. Tabiki kahvaltıda yapılacak, bulaşıkta yıkanacak, TVde seyredilecek, sohbette edilecek. Burası Türkiye Pelin, Paris falan değil. :nono: Diyelim ki anlaşamadılar??? Başka biriyle bidaha denerler??? Erkeğe sorun yok, çapkın adam derler. Peki kıza ne derler???

greenmile

greenmile

Üye
cinsellik var cinsellik var derken? et ete değmişse cinsellik vardır pelin

ozzytaste

ozzytaste

Üye
Seni çok iyi anlıyorum Pelin, rahat ol sen...

pelın_

Olaya sadece böyle bakmakla alakası yok. Tabiki kahvaltıda yapılacak, bulaşıkta yıkanacak, TVde seyredilecek, sohbette edilecek. Burası Türkiye Pelin, Paris falan değil. :nono: Diyelim ki anlaşamadılar??? Başka biriyle bidaha denerler??? Erkeğe sorun yok, çapkın adam derler. Peki kıza ne derler???

ee oda kızın bilecegı iş her önune gelen lede aynı ewe cıkmasın
dıyelımkı aynı evde kaldılar sonra bişekılde kavga ettıler ayrıldılar
neoldu şımdı kızın adımı cıktı kotu kızmı oldu yapmayın bunu

greenmile

greenmile

Üye

ee oda kızın bilecegı iş her önune gelen lede aynı ewe cıkmasın
dıyelımkı aynı evde kaldılar sonra bişekılde kavga ettıler ayrıldılar
neoldu şımdı kızın adımı cıktı kotu kızmı oldu yapmayın bunu

aynı evde kalan bir kız bana gelse istemem yani hiçbir şey yaşamadık dese inanmam

pelın_

aynı evde kalan bir kız bana gelse istemem yani hiçbir şey yaşamadık dese inanmam

ya hiçbişeyden kastın ne?
aynı ewde kalıp aynı yatakta uyummadk yok onu yapmadık yok bunu yapmadık dıyene bende ınanmam
ama nese...

• Beğen
Tepkiler: ozzytaste

Üst Alt