Evlenmeden Önce Sevgilinle Aynı Evde Kalmak ??

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
senle aynı evde kalan bir kızla günlerini geçireceksin, bekar hayatı yaşayacaksın, sonra bu karakterde birini karın olarak görüp evleneceksin öylemi?

• Beğen
Tepkiler: CNR MOBILE

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
dogruda o yaptıklarına baglı bişey artık şimdiki yaşam rahatligında bu hıçte garip bişey degil çok sıradan

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
tamam bunu yaparsında bu kız ancak gönül eğlendirdiğin bir kız olur, evleneceğin bir kız değil ;)

• Beğen
Tepkiler: CNR MOBILE
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
ne alakası var aynı evde bile düzgün yaşarsan bile mı oyle olcak

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
durur durur çok güzel duru .eger durusa senın sozun yanılır durmassa benım kı :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
durur durur olmadık yerden bi kıvılcım çıkar sonra bir sen bir ben birde bebek olursunuz meyve vermeye başlarsınız valla:ehe
amma yazdım haa :d:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
aga meyvası mevsimine gore degişir oda var yaı :D
ben kendi adıma konuşuyorum çok sabırlıyımdır da ondan ama herkez ben gibi degil onuda biliyorum :oke:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
aga meyvası mevsimine gore degişir oda var yaı :D
ben kendi adıma konuşuyorum çok sabırlıyımdır da ondan ama herkez ben gibi degil onuda biliyorum :oke:
mesajındaki reklam içeriğine bi bakarmısın tesadüfe bak

----------Eklendi @ 23:26:34 ---------- Yazıldı @ 23:25:22 ----------

doğru ya bu aşağı doğru kayıyordu bu reklam az önce sendeydi şimdi bana yapıştı git ulan git

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
hanı nerde ?

----------Eklendi @ 23:26:55 ---------- Yazıldı @ 23:26:37 ----------

:ehe

maxirabit

maxirabit

Üye
Tanımadan bir anda evlenmeyi düşüneğinize aynı evde yaşayıp içini dışını öğrenirsin daha iyi olur hem aynı evde kalınca evlenmiş olmuyorsun halen daha tanıma döneminde oluyorsun.Dışar da çok haberle de falan çıkıyor 2 hafta evlendi 4 gün nişanlandı ayrıldı.Daha tam olarak tanımadan karşındakinin içini dışını öğrenmeden sen hemen evlilik bölümüne geçersen zaten o evliliğin süreceği ya 3 yada 5 gündür.En sağlam evlilikler arkadaş olursun evinde kalırsın o sen de kalır hatta kafanız uyar aynı evde bile yaşarsınız böyleliklede karşındakini daha iyi tanırsın.Sağlam temeller sağlam gelicek düşünüyorsan sevgilinle birlikte tatil,gezi,birlikte yemek,eylenmek veya aynı evde durmaktır.Karşındakini her yönden tanıman lazım.Yok sa o kişiyle aynı gün çıkıp ertesi güne evlenmeyi düşünürsen yarına da ayrılırsın.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, CNR MOBILE ve buketcik
CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
en güzel yorum bu işte :oke:

buketcik

buketcik

Üye
herkes takılsın kafasına göre insan kendini bildikten sonra sorun yok.:evet:

Revengeful

Emekli Yönetici
?..

----------Eklendi @ 13:51:47 ---------- Yazıldı @ 13:51:11 ----------

Ne zaman dedim ki :hmmm

zaza

zaza

Üye
?..

----------Eklendi @ 13:51:47 ---------- Yazıldı @ 13:51:11 ----------

Ne zaman dedim ki :hmmm

hatta forumda yazdın ya artık uslu olmaya çalışıyorum ama etrafımdaki kızlar manken gibi :( derslerime odaklanmaya çalışıyorum dedin hatırlasana :D

CoDeYs

CoDeYs

Üye
    Konu Sahibi
özelden halledin.

Üst Alt