Evleneceğin kişide fizik mi önemsenmeli, maddiyat mı, karakter mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Evlenirken hangisi önemli?

• Kullanılan toplam oy
    36
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Candy

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Evleneceğin kişide fizik mi önemsenmeli, maddiyat mı, karakter mi?
Elbette bunların hepsi önemli diyecekseniz. Ama öncelik nedir? Olmazsa olmaz olan hangisidir? Karakteri düzgünse kör ya da topal olması bir şeyi değiştirir mi? Veya huyunu bilmeseniz de paralı ve yakışıklı, güzel olması yeterli midir?

• Beğen
Tepkiler: kol@j

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
güzellik ve maddiyat geçiçidir huy ve karakter çok önemli

aLone

aLone

Üye
karakter huy tabi ki

Candy

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Ben de size katılıyorum.. Öncelikli olan huydur. Peki sadece huy yeterli mi diğer ikisi yoksa?
Yani fakir ve çirkinse :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Recep İvedık in de dedıgı gıbı ruh güzelliği önemlidir ama gel gelelim ruhlar alemınde de yaşamıyoruz.Herkes elbet de huy dıyecektir ama bılınc altında bastırılmış duygu ve isteklerle doludur.(lafım sıze değil arkdaslar yanlıs anlamayın)
Bana göre para değil de diğer tatmın edıcı özellıklerden hepsınden 100 de 100 olmasa da bayagı bı bulunmalıdır.GErci davul debgını bulur ve güzellik de göreclidir

aLone

aLone

Üye
ya ama evlenilceğin diyo hadi sevgili olarak dese neyse dicem:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Olsun aynı surata ömür boyu bakcaksın.Hem kalbı guzel olanın saflıgı temızlıgı guzellıgı yuzune vurur arkadaşlar merak etmeyın;)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Gunumuzde 100 de 80 oyle :) Ve cıddı dusunen cıddı ayrılıklar ve acılar yasar

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Maddiyat önemli deil huy ve güzellik

oguziverson

oguziverson

Üye
hepsi bnce ama en az maddiyat

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tabiki önemli hepsi ama maddiyat eşler elele verirse kazanamayacağı yoktur güzellik dersende ben eşimin çok yakışıklı olmasını istemiyorum yakışıklı insana herkes bakar ama çokta çirkin olmasın

eee ne demişler güvenme güzelliğine bir sivilce yeter güvenme malına bir kıvılcım yeter demişler çok doğru söylemişler

Candy

Candy

Üye
    Konu Sahibi
Gunumuzde 100 de 80 oyle :) Ve cıddı dusunen cıddı ayrılıklar ve acılar yasar

Çok yanlış bir genelleme... Bence yüzde 20 öyle olabilir.. Ama kaç yüz bin evli var... Ciddi düşünmeden nasıl evlenilir? Hem bu cümledeki gibi düşünen biri ciddi bir acı ve ayrılık yaşamamak için hep geçici ilişkiler yaşamaya mahkum olur... :nono:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Onların çoğu artık son care evlenıyorlar genclıklerı dolu dızgın kafanı yorma.Şimdilerde aşk öpüşmelerde sarılmalarda monotonluktan uzakta dıye adlandırılıyor.Evlenmek demek ıkı cıddı ınsanınbırbıırnı bulması demek degıldır kı iş olsunbıraz da evlılık hayatı yasayayım dıye gene evlenen var.Ayrıca benım gıbı düşünen biri olmak ıcın benım yasadılarımı yasaman lazım.;)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
sadece birisi bu konuda bayağı yaralı sanırım ama konuyu saptırmayalım :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Konu sence sapıyor mu? Benım gıbı dusunen bırının bılmem ne bulması zor dıyorsun ve bana cvp hakkı doguruyorsun ayrıca bu yaralı olmaktan zıyade tecrube!

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
anladım tabiki hatta tebrübelerini bizimle paylaşırsan belki biz de daha dikkatli oluruz hayatın acımasız yaşamında :oke:

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Her tecrübe sahıbınde olağandır:oke::oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
orasıda doğru insanın içinde yapmak olsun yeterki ne anlatılsa boş olabiliyor bazen ;)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
öyle evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...