Yakışıklı Erkek ve Çirkin Erkek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mc muratx

mc muratx

Üye
    Konu Sahibi
Yakışıklı Erkek ve Çirkin Erkek


Yakışıklı bir erkek düşünün. Epey yakışıklı ama hayal edin lütfen. Bu erkek tüm gün karşı cinsten birilerinin peşinde koşuyor meftun bakışlarıyla sürekli göz zinası yapıyor cinsel sohbetlere de dili epey yatkın. Baya baya kız düşkünü yani! Dişi kesim o erkek hakkında ne düşünecektir? Tabi ki ona “çapkın” diyeceklerdir sevgili arkadaşlar adam yakışıklı çünkü!

Ancak şu bir gerçektir ki aynı eylemleri çirkin bir erkek yaparsa ona direkt “abazan” yakıştırması yapılır.

* * * * * *

Diyelim ki yakışıklı bir erkek gevezelik ederek dikkat toplamaya çalışıyor cümlelerinde “özne-nesne-yüklem” düzenini de allak bullak etmiş kısacası durmadan saçmalıyor. Söylediklerinin hiçbir temeli yok ama maksat muhabbet olsun işte. Bu şekilde laf kalabalığıyla ortama egemen olmaya çalışıyor! Genç kızlarımız onun hakkında ne diyeceklerdir? Bahse varım “ay pek sevimli pek şapşal” gibi tabirler kullanacaklardır.

Aynı eylemleri çirkin bir erkek yaparsa eğer genç kızlar o erkeğe acımadan “ahmak” mührünü damgalar! Yalan mı?

* * * * * *

Yakışıklı bir erkek var ve girdiği sosyal ortamlarda daima sessiz kalıyor. Hiç konuşmuyor sadece sigarasını tüttürüyor. Diskolarda filan dans etmeyi reddediyor herif insanların yüzüne hiç ama hiç gülümsemiyor. Böyle sessiz sakin ne idüğü belirsiz ama oldukça yakışıklı bir adam! O erkek genç kızlara göre “gizemli erkek” olmaz mıdır sevgili arkadaşlar?

Aynı davranışları çirkin bir erkek sergilediğinde ise bahse varım ona “asosyal psikopat” lakabı filan takacaklardır.

* * * * * *

İsim vererek biraz daha açayım.

Çirkin bir erkek akşam saatlerinde sokağa çıktı diyelim canı da epey sıkkın üzüntüsünü unutturacak bir aksiyon arıyor kendisine o sırada işini yapmakta olan bir manav gördü manavın hareketlerinden gıcık kaptı bir anda gidip manavı bir güzel dövdü! Stresini bu şekilde attı! Ne olur peki? Kızdınız sanırım o erkeğe “vay maganda” dediğinizi duyar gibiyim.

Ancak şarkıcı Teoman her akşam görevini yapmaya çalışan kameramanları yumruklarken ne kadar da “haşin ve seksi” bir erkekti değil mi?

* * * * * *

sinemaya gitmek istediniz ancak sizi içeri almıyorlar! Çünkü sizden evvel çirkin bir erkek gelip tümsinemayı kapattırmış. Neymiş sevgilisiyle birlikte romantik anlar yaşamak istiyormuş parası da gibiymiş kim karışabilirmiş “kıroyum ama para bende” hesabı! Sonuç olarak siz sinemanın kapısından kovuldunuz ve öfkeyle evinize döndünüz. Ne düşünürsünüz? “Ne kadar görgüsüz insanlar var!” diyerek tepki gösterirsiniz herhalde.

Geçenlerde futbolcu arda turan sevgilisi için koca sinemayı kapattı ama! Ne kadar da romantik bir hareketti onun yaptığı!

* * * * * *

İnsanların yaptıkları eylem tamamen aynıdır bazen fakat yapan kişiye göre eylemin adı enteresan şekilde değişebilir.

Bir erkek çapkındır öteki “abazan”.

Birisi size “sevimli ve şapşal” görünür diğeri “geveze ve ahmak”!

Bazıları “gizemli” gelir size bazıları ise “asosyal bir psikopat”!

Tüm bu lakapların arkasında yatan erkeğin vücut hatlarıdır çünkü. Yakışıklıysa mesele yoktur aslında çirkin ise vay haline garibimin.

Hiç kimse bana “önemli olan karakterdir” nutukları atmasın. Görsel olarak nasıl bir insanla evleneceğiniz kendi anne babanızın kromozomlarıyla daha doğuştan bellidir çünkü.

Bilmem anlatabildim mi?

* * * * * *

Bu arada Twilight (Alacakaranlık) filminin yıldızı genç kızların sevgilisi Robert Pattinson televizyonlara açıklama yapmış. Habertürk gazetesinde okudum aynen şöyle diyor. “Ben sadece köpeğimle yaşıyorum ve çok da mutluyum. Kadınlarla aram pek iyi değildir zaten vajinaları hiç sevmem alerjim var vajinalara”. Vay be açıklama ne kadar iddialı ne kadar “cool”!

Aynı konuşmayı çirkin bir erkek yapsa ne derdiniz bilemiyorum. Gerçi çirkin erkek böyle bir konuşma yapmazdı insan pek sık görmediği bir şeye alerji duyamaz nasıl olsa!

Saygılarımla…

Bu konu da sizin de düşüncelerinizi alabilir miyim arkadaşlar.
ALINTIDIR​
 
  • Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve OttomaN TigeR


.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Doğru söze ne hacet.

Yazı sahibi gerçekleri yansıtmış.

Teşekkürler.
 
  • Beğen
Tepkiler: mc muratx
turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
evet günümüz insanları ve halleri. Değer sadece: GÜÇ . Şan şöhret ,para veya dış görünüş bunlardan biri varsa güçlüsün.
 

irfan0202

Üye
süper
 
tempestshine

tempestshine

Üye
Doğru :oke:
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel konu olmuş tebrik ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt