Çoklu Paylaşım Evett beklenen hile geldi Green farm 3

kardes 2. Programda sertifka hatası veriyo

Emrgncy

Üye
senin verdiğin linkteki olmadı ben Bilgisayar Kullanmadan En Basit Şekilde Tüm Symbian Telefonları Hackleme (Anna, S^3, S60v5, S60v3) konudan baktım ama oda olmadı senin linkteki gibi programlar sertifika hatadı veriyor
öncelikle telefon modelini belirtirsen daha iyi olur, üye bilgilerinin olduğu yerdeki telefon numaranın olduğu yere telefon modelini yazmalıydın

birde hangi programda hata aldın onu da belirt..

öncelikle telefon modelini belirtirsen daha iyi olur, üye bilgilerinin olduğu yerdeki telefon numaranın olduğu yere telefon modelini yazmalıydın

birde hangi programda hata aldın onu da belirt..

model C6-01 ve rompactherplus programında

Emrgncy

Üye
actı aa nereyr atcam o srrveri bin nerde bilmiyom ssc de yok
rompatcher programını çalıştırp open4all yamasını aktif edeceksin, sonra x-plore ayarları aç ve üstteki tüm kutucukları işaretle, artık x-plore ile c:/sys/bin klasörünü görebilirsin..

rompatcher programını çalıştırp open4all yamasını aktif edeceksin, sonra x-plore ayarları aç ve üstteki tüm kutucukları işaretle, artık x-plore ile c:/sys/bin klasörünü görebilirsin..

ınstal server rp+ kutucuk ısaretlı ve altındakı opende ısaretşlı ve secılı ee sonra

Emrgncy

Üye
ınstal server rp+ kutucuk ısaretlı ve altındakı opende ısaretşlı ve secılı ee sonra
üst mesajda yazdığımı iyi oku , şimdi x-plore ayarlar sayfasını açıp üstteki tüm kutucukları işaretle.
artık x-plore ile instalserver.exe dosyasını bin klasörüne taşıyabilirsin..

üst mesajda yazdığımı iyi oku , şimdi x-plore ayarlar sayfasını açıp üstteki tüm kutucukları işaretle.
artık x-plore ile instalserver.exe dosyasını bin klasörüne taşıyabilirsin..

klasör tek tek baktım yine bulamadım x