• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Evet Artık Scooterlar'da Elektrikleniyor . Mini Scooter E .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mali Özdemir

Mali Özdemir

Üye
    Konu Sahibi
Evet Artık Scooterlar'da Elektrikleniyor . Mini Scooter E .

Mini , Bmw grubunun markalarından biri. Kısacası Mini'nin abisi diyebileceğimiz dev otomobil markası Bmw var. Ülkemizde ve Dünyada büyük sorun yaratan ve artık insanların illet ettiği otomobil trafiği sayesinde son yılların gözdesi motorlarda arabalar gibi modaya ayak uyduruyorlar.Yavaşca sayısı artan elektrikli scooter'ların biride Mini Scooter E.
MINI Scooter E'nin arka tekerleğine bağlı olan bir elektrik motoru bulundurmakta. Motor gücünü lithium-ion bataryadan alıyor ve bu batarya standart elektrik prizlerinden şarj edilebiliyor. Scooter'ın arka bölümüne şarj için bir kablo konulmuş. Bununla birlikte kablom nerede sıkıntısıda yaşamıyorsunuz.
Scooter'in benim en çok ilgimi çeken ve sizinde çekiceğine inandığım süper özellik anahtar olarak akıllı telefonunuz kullanıyor olmanız.
Üstelik çok düşünceli bir tasarım olan ve arabalarda bulunan bir özellik daha Mini Scooter E serisine eklenmiş oda telefonun bağlanabileceği bir yuva olması.
Mını'nın bazı kask çeşitlerinde bluetooth kulaklık ve mikrafonda bulunmakta.Bu sayede çok rahat bir şekilde güzergahınızda giderken müzik dinleyebilir ve gecikmemesi gereken konşmaları yapabilirsiniz.
Mini Scooter E'nin çıkış tarihi ve fiyatı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor
Fakat bunu sizinde tahmin edeceğiniz gibi pekte ucuz sayılmayacağı kendisini gösteriyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt