Evet arkadaşlar az önce samsung galaxy s kiesten güncellendi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

einbach86

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar az önce samsung galaxy s kiesten güncellendi...
Evet arkadaşlar az önce samsung galaxy s kiesten güncelledim...
ANA BANT SÜRÜMÜ :I9000BUJV3
KERNEL SÜRÜMÜ : 2.6.35.7
ÜRÜN BİLGİSİ : 2.3.3

YÜKLEYİN İNANIN FARKI GÖRECEKSİNİZ.. ESKİYE GÖRE İKİ KAT DAHA HIZLI.....

----------Eklendi @ 11:30:06 ---------- Yazıldı @ 11:29:17 ----------

artık GİNGERBREAD kullanıyorum..

fireman87

fireman87

Üye
Ginger bread iyidir, ama destekliyormu önemli olan o, eğer tam destekli değilse çoğu program çalışmayacaktır..

gufran54

Üye
bende denedim telefonu Kies'e bağlayıp ama güncelleme falan yapmadı. bi yöntemi varsa söyle de yapalım kardeş.

einbach86

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaşlar ben herhangi bir şey yapmadım .. ben telefonumu yurtdışından almıştım...

gufran54

Üye
Valla arkadaşlar ben herhangi bir şey yapmadım .. ben telefonumu yurtdışından almıştım...

bende paralel ithalatla aldım. almanyadan gelme bi telefondu. T-Mobile telefonuydu. 2.2'yi yükleyince T-Mobile romu gitti. kies e bağlayınca "cihazın bu sürümü güncellenemez" yazıyor. güncellemeden önce sizde de bu yazı varmıydı?

tolgalaxy

tolgalaxy

Üye
Ginger bread iyidir, ama destekliyormu önemli olan o, eğer tam destekli değilse çoğu program çalışmayacaktır..
samsung kies telefon modeline göre güncellemeleri kontrol eder ve bu yüzden tam destek olmak zorundadır ayrıca galaxy s kullanıyorum ve güncelledim sorunsuz çalışıyor

Lacoste

Lacoste

Üye
Odin programıyla 2.3.4 gingerbread XXJVQ sürümünü kurabilirsiniz şu ana kadarki en iyi be başarılı sürüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt