Tavsiye Samsung galaxy s 2 i9100 cyanogenmod 11-20140804-snapshot-M9-i9100

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s 2 i9100 cyanogenmod 11-20140804-snapshot-M9-i9100
Samsung galaxy s 2 i9100 cyanogenmod 11-20140804-snapshot-M9-i9100

Evet arkadaşlar yukarıda belirttiğim rom yada mod üç gün önce aldığım samsung galaxy s 2 cihazıma yüklü halde aldım ve pek alışamadım benim istediğim nasıl orjinal romuna dönebilirim bide yanılmıyorsam samsung galaxy s2 lere Android 4.1.2 güncellemesi gelmiş bunu nasıl yükleyebilirim not: telefonum orjinaldır imeisi kayıtlı yurtiçi yani yutdışı kaçak falan değil bunuda belirtmek isterim yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlarYardım eden yokmuarkadaşlar bilgisayara kiesi yükledim fakat telefonu görmüyor sadece hafızasını görüyor yani telefonun dosyalarını görüyor internetten baktım eğer cyanogenmod yüklüyse kies telefonu görmüyormuş nasıl yapacam bilmiyorum ya kardeşim niye yardım etmiyorsunuzyardım lütfen

güncel

Seglopsi

Seglopsi

Üye
sammobile'den rom dosyalarını indirip odin ile flashlarsan donersin.bilgisayar gormuyorsa belki usb driver isteyebilir (s2 icin.)

abuzer02

abuzer02

Üye
    Konu Sahibi
hallettim telefoncuya götürdüm 15 tl ye orjinal Jelly bean yükledi ama Türkiye stock romunu yüklememiş dili Türkçe sıkıntı yok şunu yüklemiş i9100XXMS2 yüklemiş bu iyimidir Türkiye romu nasılhangisi stabil ve Türkiye romunu kiesten kurabilirmiyim gerek varmı