Eurovision 2012'de İngiltere/ Adele, Almanya/Rammstein , Finlandiya/Children of Bodom

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eurovision 2012'de İngiltere/ Adele, Almanya/Rammstein , Finlandiya/Children of Bodom
Adele dinleyicisi değilimdir fakat Rammstein'ın ve Children of Bodom'un katılacağını öğrenince hem sevindim hemde üzüldüm.. En sevdiğim metal gruplarından bu ikisi. Sırf onlar için izleyeceğim şahsen.. Diğer ülkeler en iyileriyle çıkarken biz resmen kumar oynuyoruz.-Daha kesin birşey yok tabi katılacakları hakkında. Ama umarım katılırlar.

SHS

SHS

Üye
bu gerçek mi :aha::aha::aha:

bydexer

bydexer

Üye
Kim ne derse desin Adele :dance:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
adele
super soyluyor ama severek dınlıyorum...
metal gruplarının sarkılarınıda cok merak ettım sımdı..

Jetlak

Üye
Toplum artık bunlara doydu farklılık arıyorlar bu yüzden ben yeni yüzlerin çıkması taraftarıyım...

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Spam yapmayalim

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen Azerbaycan'a git bari :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
:ehe

Aege

Aege

Üye
Ben her yıl izlerdim bu yıl daha güzel olacak :)

SHS

SHS

Üye
Hiçbi yıl izlemedim, bu yıl izliycem :D

Aege

Aege

Üye
Heryıl dediğim 2006-2007'den beri falan yani.90'ları,daha öncesini,2000'lerin başlarını bilmem pek :).Kısacası Türkiye 1. olduğundan beri :)

greenmile

greenmile

Üye
ADELE TOUR DATES May 2012 5/12 Washington, DC 9:30 Club 5/13 Philadelphia,PAElectricFactory 5/15 Boston, MA House of Blues 5/16 Montreal, QC Olympia Theater 5/18 Toronto, ON Kool Haus 5/19 New York, NY Beacon Theatre 5/21 New York, NY United Palace Theater 5/23 Royal Oak, MI Royal Oak Music Theatre 5/24 Chicago, IL RivieraTheater 5/26 Minneapolis, MN First Avenue 5/28 Denver, CO Ogden Theatre 5/29 Salt Lake City, UT The Depot 5/31 Vancouver, BC Commodore Ballroom 5/31 Vancouver, BC Commodore Ballroom

adele bu yogunlugun arasinda katilir mi? Tahmin etmiyorum ben :D

fullwar

fullwar

Üye
Adele katılırsa (pek sanmam) alır gider ödülü. :aha:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
adele yogun programı arasında
bi ugrayıp sarkı soylerse.
Ilk 5 e gırer bence :D

SHS

SHS

Üye
izledim ama başını izleyip kapattım Türkiye'ye sıra gelcekte, oylama yapcaklarda ölme eşeğim ölme! Hemen zapping :ehe