Etkisinde kaldığınız veya çok beğendiğiniz filmler nelerdir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Kanlı hasat degil filim şu sözlerle başlıyordu. "Her 23 baharda bir 23 gün yemek için döner" sonra bir güvercin öter köpek havlama başlar.
Vili nin basaı 3 numarayda dik oglum işin bitene kadar yemek arası yok digerlerine bak sıkıca baglandıklarından emin ol ilk sert tekrar dagılmalarını istemiyorum.
vili çok işe yarıyorlarmış gibi
Vilinin babası eahhh vili bu makınayla yine sen mi oynadın vili cevap verir hayır sana bu şeyle oynamaya devam edersen sana ne olacagını söylemedim mi
vili oynamadım dedim sert rüzgarda dagılmasınlarmış burda tek seret rüzgar sen sin
vilinin babası ceki bu makineyi sen kurcalamadın dimi
ceki hayır vili seni küçük serseri neden bi kere olsun kıcınla oynamıyorsun vili ben ne yaptım ki der
ceki kes sesini sümüklü oraya gelirsem çok kötü yaparım
vili çok beklersin
köpek havlama başlar ceki git hadı mek gir onun gıcından ısır der bu sırda korkuluk canlınıp vili kaçırıyordu
fiilmin adı neydi bilmiyorum izlmeye baya bir zaman oldu

minoo

minoo

Üye
Tavsiyelerin için teşekkür ederim önceden filmleri izlemiştim
v for vendetta yı beyenmedim diğer ikisi güzeldi özelliklede ınception(başlangıç) film in sonunda çıldırdım adamlar rüyadan rüya ya geçiş yapıyorlar :D

Ve bütün o olanlar zaten rüyada oluyormuş. En sonunda çevirdi ya ona ait olan eşyayı. O sürekli döndü. Yani bütün olanlar rüyada oluyormuş aslında. Bu arada V For Vendetta'yı zaten anlamak kolay değil. Ben o filmi abartmıyorum 10 kere izledim. Aşığım açıkçası filme!

• Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Xilence
ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
Kanlı hasat degil filim şu sözlerle başlıyordu. "Her 23 baharda bir 23 gün yemek için döner" sonra bir güvercin öter köpek havlama başlar.
Vili nin basaı 3 numarayda dik oglum işin bitene kadar yemek arası yok digerlerine bak sıkıca baglandıklarından emin ol ilk sert tekrar dagılmalarını istemiyorum.
vili çok işe yarıyorlarmış gibi
Vilinin babası eahhh vili bu makınayla yine sen mi oynadın vili cevap verir hayır sana bu şeyle oynamaya devam edersen sana ne olacagını söylemedim mi
vili oynamadım dedim sert rüzgarda dagılmasınlarmış burda tek seret rüzgar sen sin
vilinin babası ceki bu makineyi sen kurcalamadın dimi
ceki hayır vili seni küçük serseri neden bi kere olsun kıcınla oynamıyorsun vili ben ne yaptım ki der
ceki kes sesini sümüklü oraya gelirsem çok kötü yaparım
vili çok beklersin
köpek havlama başlar ceki git hadı mek gir onun gıcından ısır der bu sırda korkuluk canlınıp vili kaçırıyordu
fiilmin adı neydi bilmiyorum izlmeye baya bir zaman oldu
senin dediğin film çiftlikte mi geçiyor korkuluk gibi bişey saldırıyor gençlere felan o film mi acaba ? :S

kpln04

kpln04

Üye
V For Vendetta Başlangıç Esaretin Bedeli diyorum, başka da bir şey demiyorum :) İzle mutlaka. Özellikle Başlangıç. Kafayı yiyordum izledikten sonra. Kafa karıştırıcı bir film. Ve filmde neler olduğunu, filmin sonunda çözüyorsun.
dönen nesnenin durduğunu göstermiyor belki oda bi rüyaydı

----------Eklendi @ 22:10:20 ---------- Yazıldı @ 22:08:21 ----------

v for vandetta da güzeldi ayrıca kaplumbağlarda uçar filmi dehşet

ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi

Ve bütün o olanlar zaten rüyada oluyormuş. En sonunda çevirdi ya ona ait olan eşyayı. O sürekli döndü. Yani bütün olanlar rüyada oluyormuş aslında. Bu arada V For Vendetta'yı zaten anlamak kolay değil. Ben o filmi abartmıyorum 10 kere izledim. Aşığım açıkçası filme!
Bende 2 kere izledim ama anlamakta o kadar ısrar etmedim açıkcası :D Minoo eğer izlemediysen beautiful mind filmini şiddetle tavsiye ediyorum russell crowe nin film i (gladyatörde ki adam) filmin konusu muhteşem oyunculuk muhteşem mutlaka izlemen gereken 10 filmden birisi diyebilirim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
senin dediğin film çiftlikte mi geçiyor korkuluk gibi bişey saldırıyor gençlere felan o film mi acaba ? :S
Evet bir köy kasaba da geçiyordu canlan korkuluk yarasa gibi kanatları vardı vilinin babası kokulu vurmak için kamyonetine zıkkıma benzer silahlar
ekliyordu korkuluk okul otobüsene saldırıyordu önce ototbüsün lastıgı patlıyordu lastıgı patlatan dişe benzeyen bir nesneydi

ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
tamam benim izlediğim film :D isimi neydi filmin yahuu :D

minoo

minoo

Üye
dönen nesnenin durduğunu göstermiyor belki oda bi rüyaydı

Evet aynen öyle. Durmadı nesne. Hâlâ rüya yani.

----------Eklendi @ 22:20:39 ---------- Yazıldı @ 22:20:20 ----------

Bende 2 kere izledim ama anlamakta o kadar ısrar etmedim açıkcası :D Minoo eğer izlemediysen beautiful mind filmini şiddetle tavsiye ediyorum russell crowe nin film i (gladyatörde ki adam) filmin konusu muhteşem oyunculuk muhteşem mutlaka izlemen gereken 10 filmden birisi diyebilirim

Filmin konusu ne? :hmmm

ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi

Evet aynen öyle. Durmadı nesne. Hâlâ rüya yani.

----------Eklendi @ 22:20:39 ---------- Yazıldı @ 22:20:20 ----------

Filmin konusu ne? :hmmm
ohn Forbes Nash Jr., genç yaşında geliştirdiği kuramlarla matematik dünyasının bir numaralı ismi haline gelir. Fakat kısa süre içerisinde bencilliği ve kendine olan aşırı güveni sonucunda oluşan kişisel problemleri ile baş edemez duruma düşer. Dahilik ile delilik arasındaki ince çizgide, delilik tarafına doğru sürüklenir. Uzun süre şizofreni ile mücadele eden matematikçi, yıllar sonra adeta yeniden doğarak Nobel ödülünü almayı başarır.

özetlemek gerekirse adam şizofren ailesine ve kendisine zarar vericek duruma gelmiş bu yüzden hem iyileşmek zorunda hemde ailesinin güvenini tekrar geri kazanmak zorunda
Kesin izle pişman olmuyacaksın olursan dile bnden ne dilersen ama yalan söylemek yok :D

filimin fragmanı burada mevcut

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
requiem for a dream, bir zamanlar amerika(cok uzun bi film ama izlemeye değer) aklıma bunlar geldi simdi.Ama filmleri mümkünse altyazılı izle en güzeli o.

ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
requiem for a dream, bir zamanlar amerika(cok uzun bi film ama izlemeye değer) aklıma bunlar geldi simdi.Ama filmleri mümkünse altyazılı izle en güzeli o.
Zaten filmleri alt yazılı izlemeyi seviyorm.yarın filmlere göz gezdiricem şimdi pc basında değilim

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Neydi bu filimin ismi düşünmekten uyuyayamadım.

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
3 harflier marid 3-4 gun etkisinde kaldim :aman2:

• Beğen
Tepkiler: ONG_bag

ihsN92

Üye
  • Beğen
Masha

Masha

Üye
Spartacus :oke:

• Beğen
ALPARS™

ALPARS™

Üye
Güneşi gördüm süperdi,New yorkta beş minare,Nefes...

• Beğen
ONG_bag

ONG_bag

Üye
    Konu Sahibi
ALPARS™;3874245' Alıntı:
Güneşi gördüm süperdi,New yorkta beş minare,Nefes...
evet hepside başarılı filmlerimiz.

----------Eklendi @ 14:56:18 ---------- Yazıldı @ 14:55:21 ----------

spartacus ü izledim hiçbir bölümünü kaçırmadım ama bitmesi üzücü :(

----------Eklendi @ 14:56:48 ---------- Yazıldı @ 14:56:18 ----------

3 harflier marid 3-4 gun etkisinde kaldim :aman2:
tamam kesin izlicem onu :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
recep ivedik fitil sahnesi :naughty: acayip

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
İncepiton, Saw, Paranormal Activity, V for Vendetta, Matrix Triology, Altın yumruk istanbulda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt