haydaravısyon
Üye
Kanlı hasat degil filim şu sözlerle başlıyordu. "Her 23 baharda bir 23 gün yemek için döner" sonra bir güvercin öter köpek havlama başlar.
Vili nin basaı 3 numarayda dik oglum işin bitene kadar yemek arası yok digerlerine bak sıkıca baglandıklarından emin ol ilk sert tekrar dagılmalarını istemiyorum.
vili çok işe yarıyorlarmış gibi
Vilinin babası eahhh vili bu makınayla yine sen mi oynadın vili cevap verir hayır sana bu şeyle oynamaya devam edersen sana ne olacagını söylemedim mi
vili oynamadım dedim sert rüzgarda dagılmasınlarmış burda tek seret rüzgar sen sin
vilinin babası ceki bu makineyi sen kurcalamadın dimi
ceki hayır vili seni küçük serseri neden bi kere olsun kıcınla oynamıyorsun vili ben ne yaptım ki der
ceki kes sesini sümüklü oraya gelirsem çok kötü yaparım
vili çok beklersin
köpek havlama başlar ceki git hadı mek gir onun gıcından ısır der bu sırda korkuluk canlınıp vili kaçırıyordu
fiilmin adı neydi bilmiyorum izlmeye baya bir zaman oldu
Vili nin basaı 3 numarayda dik oglum işin bitene kadar yemek arası yok digerlerine bak sıkıca baglandıklarından emin ol ilk sert tekrar dagılmalarını istemiyorum.
vili çok işe yarıyorlarmış gibi
Vilinin babası eahhh vili bu makınayla yine sen mi oynadın vili cevap verir hayır sana bu şeyle oynamaya devam edersen sana ne olacagını söylemedim mi
vili oynamadım dedim sert rüzgarda dagılmasınlarmış burda tek seret rüzgar sen sin
vilinin babası ceki bu makineyi sen kurcalamadın dimi
ceki hayır vili seni küçük serseri neden bi kere olsun kıcınla oynamıyorsun vili ben ne yaptım ki der
ceki kes sesini sümüklü oraya gelirsem çok kötü yaparım
vili çok beklersin
köpek havlama başlar ceki git hadı mek gir onun gıcından ısır der bu sırda korkuluk canlınıp vili kaçırıyordu
fiilmin adı neydi bilmiyorum izlmeye baya bir zaman oldu
İzle mutlaka. Özellikle Başlangıç. Kafayı yiyordum izledikten sonra. Kafa karıştırıcı bir film. Ve filmde neler olduğunu, filmin sonunda çözüyorsun.

öyle bir usta ya küçük bir rolle ayıp etmişler ama yinede güzel film
acayip