Tavsiye güvenilir ve memnun kaldığınız bi sigorta şirketi?

Sponsorlu Bağlantılar

muratbahtiyar

muratbahtiyar

Üye
    Konu Sahibi
güvenilir ve memnun kaldığınız bi sigorta şirketi?
Sigorta kapsamına girecek tüm eşyalarımı sigortalatmak istiyorum her şeyin fiyatına bu kadar mı zam gelir yaaa elimden düşşe çalınsa felan yazık günah olack diye üzülüyorum acaba sigortalatsam mı diye düşünüyırum ama sizlere de bi danısmak istedim. güvenilir ve memnun kaldığınız bi sigorta şikreti var mı ? simdiden teşekkür ederim arkadaşlar :)
 
  • Beğenmedim
Tepkiler: gonyalı ve DarkredBlue61


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Var
 

Coolwhisper

Üye
sigorta şirketinden ziyade sigorta acentası tanıdık olursa daha iyi olur, ben 3-4 senedir ev sigortası yaptırmaya başladım, primleri uygun taksitle ödüyorum, her sene hangi sigorta şirketi uygun teklif verirse ondan yaptırıyoruz sigortayı. Neticede tüm sigorta şirketleri Milli Reasüransa bağlı, burada acentaların müşteri ile iyi ilişkileri ve ekspertiz olayları önemli. şu aralar doğa sigortanın evlere yönelik kampanyaları vardı, bir araştırın derim.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bilge Kader

Bilge Kader

Üye
Gerçekten aldığımız her şeyin kıymetini bilip özenli davranacağımız dönemdeyiz. Fiyatlar zamlar aldı başını gitti. Yakın zamanda telefon alınca bende karar verdim telefon sigortası yaptırmaya ve öneri üzerine bilgi aldığım ve müşteri olarak memnun kaldığım Gulf Sigorta’yı öneririm. Bir çok sigorta kapsamında işler yapıyorlar. Araştırmanızı, bilgi almanızı tavsiye ederim.
 

Benzer Konular



Üst Alt