Uyar. Karı üye
Baydırman Moderator Revengeful' Alıntı: Karı üye Genişletmek için tıkla ... Harun abiye karı dedi kavgada bile söylenmez
Revengeful Emekli Yönetici Genc007' Alıntı: Harun abiye karı dedi kavgada bile söylenmez Genişletmek için tıkla ... Kanunda bile kadın yerine karı olarak geçiyor harun abi rütbesiyle özdeşleşmiş artık, sorun yok
Genc007' Alıntı: Harun abiye karı dedi kavgada bile söylenmez Genişletmek için tıkla ... Kanunda bile kadın yerine karı olarak geçiyor harun abi rütbesiyle özdeşleşmiş artık, sorun yok
Baydırman Moderator Revengeful' Alıntı: Kanunda bile kadın yerine karı olarak geçiyor harun abi rütbesiyle özdeşleşmiş artık, sorun yok Genişletmek için tıkla ... Harun abi seninle döğüşmek istiyomuş ama dayak yerim diye korkuyormuş. Kahveden adam toplayıp gelecekmiş ona göre başkan.
Revengeful' Alıntı: Kanunda bile kadın yerine karı olarak geçiyor harun abi rütbesiyle özdeşleşmiş artık, sorun yok Genişletmek için tıkla ... Harun abi seninle döğüşmek istiyomuş ama dayak yerim diye korkuyormuş. Kahveden adam toplayıp gelecekmiş ona göre başkan.
AIS Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Arkamda genc007 ve testere oldukça bişeycik olmaz Genişletmek için tıkla ... Testere hacklendi ve testerenin kim olduğu bilindi. @Genc007 testereymiş kartala savaş ilan etmiş @SoulsEagle.
Revengeful' Alıntı: Arkamda genc007 ve testere oldukça bişeycik olmaz Genişletmek için tıkla ... Testere hacklendi ve testerenin kim olduğu bilindi. @Genc007 testereymiş kartala savaş ilan etmiş @SoulsEagle.
Baydırman Moderator Revengeful' Alıntı: Arkamda genc007 ve testere oldukça bişeycik olmaz Genişletmek için tıkla ... TurkSaw' Alıntı: Testere hacklendi ve testerenin kim olduğu bilindi. @Genc007 testereymiş kartala savaş ilan etmiş @SoulsEagle. Genişletmek için tıkla ... Bizim testereyi de hackler misiniz heçkır ağbi
Revengeful' Alıntı: Arkamda genc007 ve testere oldukça bişeycik olmaz Genişletmek için tıkla ... TurkSaw' Alıntı: Testere hacklendi ve testerenin kim olduğu bilindi. @Genc007 testereymiş kartala savaş ilan etmiş @SoulsEagle. Genişletmek için tıkla ... Bizim testereyi de hackler misiniz heçkır ağbi
AIS Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Bizim testereyi de hackler misiniz heçkır ağbi Genişletmek için tıkla ... Sizin testere kimmiş? Benim bildiğim testere genc007
Genc007' Alıntı: Bizim testereyi de hackler misiniz heçkır ağbi Genişletmek için tıkla ... Sizin testere kimmiş? Benim bildiğim testere genc007
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Sizin testere kimmiş? Benim bildiğim testere genc007 Genişletmek için tıkla ... Kıl testeresi Bu arada sana çok kıl oldum testere
TurkSaw' Alıntı: Sizin testere kimmiş? Benim bildiğim testere genc007 Genişletmek için tıkla ... Kıl testeresi Bu arada sana çok kıl oldum testere
AIS Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Kıl testeresi Bu arada sana çok kıl oldum testere Genişletmek için tıkla ... Sizin testere yok o sahte ama gerçek testere sensin
Genc007' Alıntı: Kıl testeresi Bu arada sana çok kıl oldum testere Genişletmek için tıkla ... Sizin testere yok o sahte ama gerçek testere sensin
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Sizin testere yok o sahte ama gerçek testere sensin Genişletmek için tıkla ... Ne saçmalıyorsun dostum?
TurkSaw' Alıntı: Sizin testere yok o sahte ama gerçek testere sensin Genişletmek için tıkla ... Ne saçmalıyorsun dostum?
AIS Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Ne saçmalıyorsun dostum? Genişletmek için tıkla ... Ya sen Türkçe anlamıyorsun yada benle dalga geçiyorsun. Eğer şaka falan anlamıyorsan gereksizlere girme
Genc007' Alıntı: Ne saçmalıyorsun dostum? Genişletmek için tıkla ... Ya sen Türkçe anlamıyorsun yada benle dalga geçiyorsun. Eğer şaka falan anlamıyorsan gereksizlere girme
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Ya sen Türkçe anlamıyorsun yada benle dalga geçiyorsun. Eğer şaka falan anlamıyorsan gereksizlere girme Genişletmek için tıkla ... Ben de şaka yapıyorum dostum
TurkSaw' Alıntı: Ya sen Türkçe anlamıyorsun yada benle dalga geçiyorsun. Eğer şaka falan anlamıyorsan gereksizlere girme Genişletmek için tıkla ... Ben de şaka yapıyorum dostum
AIS Üye Konu Sahibi Genc007' Alıntı: Ben de şaka yapıyorum dostum Genişletmek için tıkla ... Ciddiye almadınsa sevinirim
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Ciddiye almadınsa sevinirim Genişletmek için tıkla ... Yok dostum