evleniyormu :zuhaha: :hmmm
Baydırman Moderator Unutmuş adam napsın la çocuk çoluk garı dırdırı adamın başında bin türlü dert var
AIS Üye Genc007' Alıntı: Unutmuş adam napsın la çocuk çoluk garı dırdırı adamın başında bin türlü dert var Genişletmek için tıkla ... Peki
Genc007' Alıntı: Unutmuş adam napsın la çocuk çoluk garı dırdırı adamın başında bin türlü dert var Genişletmek için tıkla ... Peki
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Peki Genişletmek için tıkla ... Anlayışınız için teşekkürler sayın modum.
AIS Üye Genc007' Alıntı: Anlayışınız için teşekkürler sayın modum. Genişletmek için tıkla ... Sayın bir modmudur?
Genc007' Alıntı: Anlayışınız için teşekkürler sayın modum. Genişletmek için tıkla ... Sayın bir modmudur?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Sayın bir modmudur? Genişletmek için tıkla ... Mod bir sayındır.
minoo Üye Ne var ulan arkadaşlar? Açarım açmam, giderim gitmem kardeşim keyfimin kahyası mısınız? Dağılın ulan @0MG90
Ne var ulan arkadaşlar? Açarım açmam, giderim gitmem kardeşim keyfimin kahyası mısınız? Dağılın ulan @0MG90
Baydırman Moderator minoo' Alıntı: Ne var ulan arkadaşlar? Açarım açmam, giderim gitmem kardeşim keyfimin kahyası mısınız? Dağılın ulan @0MG90 Genişletmek için tıkla ... Tamam harun abi kızma bıyığına ağrı girecek mazallah
minoo' Alıntı: Ne var ulan arkadaşlar? Açarım açmam, giderim gitmem kardeşim keyfimin kahyası mısınız? Dağılın ulan @0MG90 Genişletmek için tıkla ... Tamam harun abi kızma bıyığına ağrı girecek mazallah
Revengeful Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Ne var ulan arkadaşlar? Açarım açmam, giderim gitmem kardeşim keyfimin kahyası mısınız? Dağılın ulan @0MG90 Genişletmek için tıkla ... Aç dediğimizde açacan
minoo' Alıntı: Ne var ulan arkadaşlar? Açarım açmam, giderim gitmem kardeşim keyfimin kahyası mısınız? Dağılın ulan @0MG90 Genişletmek için tıkla ... Aç dediğimizde açacan
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: evlendi mi şeyy yani ortaya çıktı mı Genişletmek için tıkla ... Evli zaten harun abi
Gulu Gulu' Alıntı: evlendi mi şeyy yani ortaya çıktı mı Genişletmek için tıkla ... Evli zaten harun abi
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Evli zaten harun abi Genişletmek için tıkla ... ben de bi evlenemedim