ben de bi evlenemedim :ehe Sana esmer hindi alacam dedim ya acele etme :zzz:
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: ben de bi evlenemedim Genişletmek için tıkla ... Sana esmer hindi alacam dedim ya acele etme
Gulu Gulu' Alıntı: ben de bi evlenemedim Genişletmek için tıkla ... Sana esmer hindi alacam dedim ya acele etme
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Sana esmer hindi alacam dedim ya acele etme Genişletmek için tıkla ... ciddi miydin o konuda önce senin işi halletmek lazım
Genc007' Alıntı: Sana esmer hindi alacam dedim ya acele etme Genişletmek için tıkla ... ciddi miydin o konuda önce senin işi halletmek lazım
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: ciddi miydin o konuda önce senin işi halletmek lazım Genişletmek için tıkla ... Olursa niye olmasın la
Gulu Gulu' Alıntı: ciddi miydin o konuda önce senin işi halletmek lazım Genişletmek için tıkla ... Olursa niye olmasın la
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Olursa niye olmasın la Genişletmek için tıkla ... uzak mesafeden bir ilişki daha başlayacak galiba. 3. Ankara vakası olmasın da
Genc007' Alıntı: Olursa niye olmasın la Genişletmek için tıkla ... uzak mesafeden bir ilişki daha başlayacak galiba. 3. Ankara vakası olmasın da
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: uzak mesafeden bir ilişki daha başlayacak galiba. 3. Ankara vakası olmasın da Genişletmek için tıkla ... Bi tane daha mı vardı la
Gulu Gulu' Alıntı: uzak mesafeden bir ilişki daha başlayacak galiba. 3. Ankara vakası olmasın da Genişletmek için tıkla ... Bi tane daha mı vardı la
Gulu Gulu Kapalı Hesap Genc007' Alıntı: Bi tane daha mı vardı la Genişletmek için tıkla ... evet ama sadece konuşuyodum başka bir şey yok
Genc007' Alıntı: Bi tane daha mı vardı la Genişletmek için tıkla ... evet ama sadece konuşuyodum başka bir şey yok
Baydırman Moderator Gulu Gulu' Alıntı: evet ama sadece konuşuyodum başka bir şey yok Genişletmek için tıkla ... Efferim