esra seyhan a geçmiş olsun dileklerimizle ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
arkadaşlar çok teşekkür ederim tekrar..Özellikle aliye çok teşekkür ederim.Umarım bana kırılmamıştır kuru bi özürle geçiştirdim diye.kırıldıysa öperim barışır :D dayanamaz o bana :P: hem parmağımda yok :ağlarım: canımda yanıyor üzmez o beni ..
Şaka bir tarafada gerçekten bu süreçte her an yanımda oldu sürekli aradı mesaj attı ve dualarını eksik etmedi..Tekrar teşekkür ediyorum...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar çok teşekkür ederim tekrar..Özellikle aliye çok teşekkür ederim.Umarım bana kırılmamıştır kuru bi özürle geçiştirdim diye.kırıldıysa öperim barışır :D dayanamaz o bana :P: hem parmağımda yok :ağlarım: canımda yanıyor üzmez o beni ..
Şaka bir tarafada gerçekten bu süreçte her an yanımda oldu sürekli aradı mesaj attı ve dualarını eksik etmedi..Tekrar teşekkür ediyorum...

Ben arkadaşlık , insanlık görevimi yaptım canım ... Ben teşekkür ederim ...
Çok geçmiş olsun tekrar ...:sarıl:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Burak
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Ben arkadaşlık , insanlık görevimi yaptım canım ... Ben teşekkür ederim ...
Çok geçmiş olsun tekrar ...:sarıl:
arkadaşmı hani kim nerde?sen benim erkek arkadaşım diilmisin canım bu ne resmiyet?yoksa parmağım yok artık diyemi beni terkediyosun? :ağlarım:

y n s c n

y n s c n

Üye
Çok geçmiş olsun esra vallahi daha yeni görüyorum konuyu, bende diyodum nerde bu kız kaç günden beri :hmmm

Umarım bi an önce iyileşip aramıza geri dönersin o güzel konularınla :)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi

arkadaşmı hani kim nerde?sen benim erkek arkadaşım diilmisin canım bu ne resmiyet?yoksa parmağım yok artık diyemi beni terkediyosun? :ağlarım:

Oyyy oyyyy ... Parmağın yok diye seni terkeder miyim kuzum ...Kendi parmağımı veririm sana , kıyamam ya ...:sarıl:

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Çok geçmiş olsun esra vallahi daha yeni görüyorum konuyu, bende diyodum nerde bu kız kaç günden beri :hmmm

Umarım bi an önce iyileşip aramıza geri dönersin o güzel konularınla :)
bak yaa sen benim konularıma imayla kötümü dedin?ama olmazki yaralıyım ben bööle imaları yasakladı doktor :D

• Beğen
Tepkiler: y n s c n
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
bak yaa sen benim konularıma imayla kötümü dedin?ama olmazki yaralıyım ben bööle imaları yasakladı doktor :D

Senin sağ işaret parmağın gitti ... Nasıl yazarken zorlanmıyor musun canım ? :naughty:

• Beğen
y n s c n

y n s c n

Üye

Yok kızım ya ne kötüsü, diyorum forumda bi hareket yok kimse bi konuya takılmıyo bi baktım sen yoksun :D Ondan diyorum yani beni bilirsin :islik

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye

Oyyy oyyyy ... Parmağın yok diye seni terkeder miyim kuzum ...Kendi parmağımı veririm sana , kıyamam ya ...:sarıl:

yaa deme ööle :)

----------Eklendi @ 16:32:45 ---------- Yazıldı @ 16:31:12 ----------

Senin sağ işaret parmağın gitti ... Nasıl yazarken zorlanmıyor musun canım ? :naughty:
ya bezen o parmağımla yazmaya çalışıyorum baya canımı yakıyo.onun dışında geceleri ağrıyor o kadar :(

----------Eklendi @ 16:33:13 ---------- Yazıldı @ 16:32:45 ----------

Yok kızım ya ne kötüsü, diyorum forumda bi hareket yok kimse bi konuya takılmıyo bi baktım sen yoksun :D Ondan diyorum yani beni bilirsin :islik
bilmem miiii

mstf_l

mstf_l

Üye
Gecmis olsun esra abla

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
adamı yakaladık :kotu: yapman yeter indirelim

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
gecmis olsun cok sevilen birisin bak herkes gecmis olsun demis :)

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
Geçmiş Olsun.

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
teşekkür ederim aldım kabul ettim :D

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
geçmiş oLsun , Allah şifaLar versin .

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
çok teşekkürler :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Esra arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve bu ciddi konu daha da muhabbete sarmadan kapatıyoruz :)

:locked:

• Beğen
Tepkiler: Burak
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...