esra seyhan a geçmiş olsun dileklerimizle ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Geçmiş olsun,

Allah acil şifalar versin.

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
geçmiş olsun acil sifalar esra

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
ablacan büyük geçmiş olsun allah acil sağlık şifa versin kısa zamanda aramıza dönersin inşallah çok üzüldüm keşke yanına gelebilsem

• Beğen
'Patron

'Patron

Üye
gecmis olsun

• Beğen
onurgunay35

onurgunay35

Üye
Geçmiş olsun

• Beğen
..butteRfly..

..butteRfly..

Üye
aa nolmuş kiii :S geçmiş olsunn

• Beğen
haltie

haltie

Üye
:s geçmiş olsun diliyorum umarım önemli bir şeyi yoktur.

• Beğen
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Geçmiş Olsun Tez Zamanda Sağlıgına Kavuşursun İnş

• Beğen
Şehriyar

Şehriyar

Üye
abla gecmis olsun

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürü bir borç bilirim :D hala iğrenç espri yeteneğimi kaybetmemişim gördüğünüz üzere..
Benim hemşire olduğumu bilmeyenler için tekrar kısa bi bilgi vermekle başlayayım.Bi fabrikada işyeri hemşireliği yapıyorum..İş güvenliği gibi konularla ilgilide dönem dönem eğitimlerimiz oluyor.Yine bu eğitimlerden birinde iş kazalarından korunmak amaçlı yapılmaması gereken şeylerle ilgili sunumumu yaparken gereksiz bir çalışan arkadaşımız en yapılmaması gereken şeyi yaptı ve emniyet kemerini kesmek için kullanılan büyük makasın butonuna bastı ve sağ el işaret parmağım koptu :ağlarım: pek ciddi bir şey yok allahtan çevrede köpek falan yoktuda kopan parçayı yemedi :D neyse cıvıtmayayım o parçayı tekrar yerine diktiler bu hafta içerisinde belli olacak parçanın kaynayıp kaynamayacağı..Ağrılarım dışında şimdilik bir şikayetim yok.Heee birde yazarken bir kaç kez unutup o parmağımla yazmaya çalışıp canımı yaktığımı da belirtmek isterim...:(
En kısa zamanda döneceğim aranıza.Tekrar herkese çok teşekkür ederim kendinize iyi bakın..

• Beğen
Tepkiler: Burak
Yasminozz

Yasminozz

Üye
off çok kötü olmuş...geçmiş olsun..üzüldüm gerçekten...umarım bir sorun olmaz..

• Beğen

fnldstntn

Üye
Coook gecmis olsun...

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
valla bende ööle dua ediyorum..umarım tutar kesilen parça.Yoksa ay ne biliyim yaa daha önce hiç bi uzvumu kaybetmedimki nasıl anlatacağımı bilemedim :( neyse zaten parça büyük değildi idare ederim yedeğiyle :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Tekrar geçmiş olsun, bunun kaza oldugundan emin misiniz bence avukatınızla bir görüşün
dava açmak için hazırlıklar yapın

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Tekrar geçmiş olsun, bunun kaza oldugundan emin misiniz bence avukatınızla bir görüşün
dava açmak için hazırlıklar yapın
yok yok kaza merak etme :) komplo kurabilmek için biraz akıl gereklidir ama sebep olan arkadaşımızda pek olduğunu sanmıyorum :D adam iş güvenliği sunumunda belki 80 kez asla basmayın dediğim butona bastı yaaa.hemde elim ordayken..şaka gibi...neyse sinirleniyorum...ben kaçtım görüşürüz tekrar..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tekrar geçmiş olsun
ne insanlar var yahu

• Beğen
__xXx__

__xXx__

Üye
allah şifa versin abla inşallah kaynar rahatlarsın

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Bizde onu keselim mı

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
gecmis olsun Esra abla

• Beğen

pelın_

:ehekız esra :)
herşeyı bılıyodum ay valla forumda yazsammı yazmasammı dıye çok dusundum ve kendin sölemek istersin yada sölememk istersın dıye bişey demedım :)
biz mamiyle yeterince merakettık zaten sen gittikten sonra bende hiç girmedim foruma:)
neseki bişeyin yok kı zçabuk iyileş daha çok işmiz var seninle :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...