dedeminoglu
Üye
-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler arkadaşım..Valla müşteri hizmetlerini aradım senin kadar açıklama yapamadılar.Bence de hız artırımı olsaymış daha da güzel olurmuş.Bana da geldi. 2011 den bu yana iptal etmedim. Anlattığı şey çok açık 100MB'a kadar hızlı interneti 250MB yapmışlar. 250 mb internet yerine hız artırımı yapsalardı keşke...
aynen bende de öyleydi yaklaşık 1 saat önce düzeldi ama son bir aydır böyle, bağlantı kopmaları ve yavaşlamalarını sıksık görmeye başladım...İnterneti iyi güzel dedik şu an bağlantı o kadar ağır ki ...sizde de öyle mi arkadaşlar.
umarım bende de düzelir çok berbat oldu. Baz istasyonu yanıbasimizda ama bağlanti inanılmaz kötü.aynen bende de öyleydi yaklaşık 1 saat önce düzeldi ama son bir aydır böyle, bağlantı kopmaları ve yavaşlamalarını sıksık görmeye başladım...
İnşallah yakın zamanda düzelir.Acaba vodafone bu internet sorunlarını cepnet abonelerini bıktırmak için mi yapıyor diye düşünmüyorda değilim...umarım bende de düzelir çok berbat oldu. Baz istasyonu yanıbasimizda ama bağlanti inanılmaz kötü.
Turkcell de sınırsız 1gb 25 tl neredeyse cepnetin iki katı fiyatı var ayrıca vodafone da cepnet hızı 96kbps...Turkcell Sınırsız Kullanın Sizde 96kbps Hızla Girin Vodafonda 64kbps
vodafone cepneti galiba sadece faturalılara bitirmiş çünkü faturasız hatlara bitti mesajı gelmemiş...vodefon sınırsız interneti kaldırıyormuş yerine 15tl ye 1gb internet veriyor hızlı bitince duruyor ek paket almamızı söylüyor başka hatta geçmeyi düşünüyorum kapatacaklarına fiyatı çıkartsalardı razıydık
Aylık cepnet biteli 3 ay falan oluyor paketinin yenilenmemesi normal ...selamun aleykum bn 1 ay önceye kadar sınırsız internet paketim vardı girebiliyodum bu ay ust uste 2 kere 15 tl yukledim ve internet gelmedi muşteri hizmetlerini aradım 3 ay önce deiştirilmiş dedi sonra biz vodafone.com a girin dedi oradan mini aylık cepnet e girin dedi yazdım ama bir sonuç elde edemedim vede 3 ay önce telefonum elimde bile degildi tamirdeydi nasıl yapmış olabilirim ki hemde 1 ay once girebilordum vede benim mesaj hakkım bile yok nolur yardım edin vodafone düzelt nolur düzeltince msj at nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?