Astrosman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nasılsın görüsümeyeli deyip gir konuya okuldan derslerden havadan sudan sözet sonra gözlerinin içine bakıp insan ne hatalar yapiyo zaman zaman aah ahh de pişkin pişkin
Tabi gülmiyceksin gülersen anca ders notu alabilirsin kızdan
Osman kestigini yakaladıysan iş daha kolay 1-2 gün bulundugu ortamda bulun selamlas nasılsın falan de aranızı ısıtın yani.
Sonra da açılırsın zaten yeniden baslayalım resetleyelim de bide sakasına der gibi pismanım falan de.
Amaaa sen terkettiysen ilk çıktıgınızda isin zor.Gerçi kesiyomus seni demek ki She want's you
gardaşım benden yorum beklemiyormuydun
şaka bir yana git açıl önce faceden sonrada reelden
Valla sen arayı ısıt 1-2 gün gerisi çorap sökügü gibi gelir zaten.Sonrası bildigin klasik.
Zor bi olay da degil konu açmana bile gerek yokmus
Gız kesiyse daa ne duriysin olay damam la
ayıpsın gardaşım bak yukarı ilk mesaja
---------- Eklendi @ 16:32:31 ---------- Yazıldı @ 16:30:25 ----------
arayı sıcacık yapacağız. Bak gör o zaman...
olmuş gardaşım...
dediğim gibi yap önce faceden felan yaz sonra reele yavaş yavaş kaptırırsın
kız beni kesiyorduda noldu bugün gittim konuştum bişey olmadı adımıda y*vş*ğa çıkarmış knkası gldi kızın dövecektim knkasını zaten mal bişeyOsman'ım bana sormamışsın amaEğer bana sorarsan git direk açıl derim
Daha önceden tadığın ve arkadaşlık yaptığın birisi. Hele seni kesiyorsa hiç durma
Senin iş kolay anlayacğın.
Osman'ım bana sormamışsın amaEğer bana sorarsan git direk açıl derim
Daha önceden tadığın ve arkadaşlık yaptığın birisi. Hele seni kesiyorsa hiç durma
Senin iş kolay anlayacğın.
kız beni kesiyorduda noldu bugün gittim konuştum bişey olmadı adımıda y*vş*ğa çıkarmış knkası gldi kızın dövecektim knkasını zaten mal bişey
Osman ilk adımı ondan bekleme, bekliyorsan çok beklersin söyleyeyim.
Madem ki hâlâ kesişiyorsunuz, demek ki ikiniz de birbirinizden hoşlanmaya devam ediyorsunuz. Bu durumda senin yapacağın tek şey, onunla olabildiğince aynı ortamda bulunman olacaktır. Muhabbet düzeyiniz haftada bir selamlaşmaktan ibaret olmasın. Git yanına konuş, sohbet et. Zaten konuyu açtıktan sonra gerisi geliyor merak etme. "Heyecan yapma" demeyeceğim sana, çünkü biliyorum ki böyle durumlarda heyecanlanmamak mümkün değildir. Yalnız heyecanın, konuşmanı veya duruşunu etkileyecek ya da beden diline yansıtacak düzeyde olmasın.
Böyle durumlarda duyguları içe hapsetmek doğru değildir. Gidip açılmak en doğrusudur. Sonuçta karşındaki de insan evladı değil mi? En fazla "hayır" cevabı alacaksındır. Bu da, senin ona karşı hissettiklerini içinde tutmandan iyidir. Ki zaten hayır cevabı almazsın, kesişiyoruz diyorsun; bir zahmet bir şeyler olsun artık. Ama olacak olan şey, erkek tarafından başlatılmalı ki, sağlam bir temel atılabilsin. Umarım anlatabilmişimdir istediklerimi.
Saygılar.
osmaaaan
benden yorum beklemiyor musun ?
facebookla sakın açılma zamanında zararını gördüm ben git kızla sohbet et hemen olmaz zaten vakit geçir tenefüste yanına git öyle şeyler işte
valla herkes soyleneceklerı soylemıs.
Bana kalan rahat rahat gıt yanına normal bır konusma halı.
Heyecana ona buna gerek yok rahat ol... Oyle agzının ıcıne dusecek halın olmasın..
Agırdan al bıraz. Sohbetı ılerlet 2 gune zaten canım cıcım su yolunu bulur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?