Burak Üye minoo' Alıntı: İlginç Genişletmek için tıkla ... normal geliyor artık. o yüzüğü atmadım. halen duruyor.
minoo' Alıntı: İlginç Genişletmek için tıkla ... normal geliyor artık. o yüzüğü atmadım. halen duruyor.
Burak Üye minoo' Alıntı: Ama daha çok acı verir. At gitsin bence. Genişletmek için tıkla ... resimleride atmam gerekir kıyamıyorum. duruyorlar öyle kutuda. varsın dursunlar.
minoo' Alıntı: Ama daha çok acı verir. At gitsin bence. Genişletmek için tıkla ... resimleride atmam gerekir kıyamıyorum. duruyorlar öyle kutuda. varsın dursunlar.
greenmile Üye Burak' Alıntı: ne sevicem daha yüzüğü suratıma vurmadan önce düşüncekti Genişletmek için tıkla ... ama bence sen o kızı hala seviyorsun bana öyle geliyor ----------Eklendi @ 18:09:25 ---------- Yazıldı @ 18:07:54 ---------- Aynısı bende de var ikimizde seviyoruz ama birlikte değiliz bitti mi bazı şeyler orda kalması,birlikte olmaktan daha iyi geliyor
Burak' Alıntı: ne sevicem daha yüzüğü suratıma vurmadan önce düşüncekti Genişletmek için tıkla ... ama bence sen o kızı hala seviyorsun bana öyle geliyor ----------Eklendi @ 18:09:25 ---------- Yazıldı @ 18:07:54 ---------- Aynısı bende de var ikimizde seviyoruz ama birlikte değiliz bitti mi bazı şeyler orda kalması,birlikte olmaktan daha iyi geliyor
Burak Üye greenmile' Alıntı: ama bence sen o kızı hala seviyorsun bana öyle geliyor ----------Eklendi @ 18:09:25 ---------- Yazıldı @ 18:07:54 ---------- Aynısı bende de var ikimizde seviyoruz ama birlikte değiliz bitti mi bazı şeyler orda kalması,birlikte olmaktan daha iyi geliyor Genişletmek için tıkla ... yok sevmiyom abi. doğru abi bazı şeylerin orda kalması daha iyi...
greenmile' Alıntı: ama bence sen o kızı hala seviyorsun bana öyle geliyor ----------Eklendi @ 18:09:25 ---------- Yazıldı @ 18:07:54 ---------- Aynısı bende de var ikimizde seviyoruz ama birlikte değiliz bitti mi bazı şeyler orda kalması,birlikte olmaktan daha iyi geliyor Genişletmek için tıkla ... yok sevmiyom abi. doğru abi bazı şeylerin orda kalması daha iyi...
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi pyrrhos91' Alıntı: o zman bu konuyu nie açtın geçen bayram eski sevgilin mesaj mı attı sana? Genişletmek için tıkla ... bayrama özel konu olsun ıstedım ----------Eklendi @ 19:52:04 ---------- Yazıldı @ 19:42:39 ---------- OğuzcanAbi' Alıntı: madem mesaj atcaktım niye ayrıldım Genişletmek için tıkla ... buna bayıldım
pyrrhos91' Alıntı: o zman bu konuyu nie açtın geçen bayram eski sevgilin mesaj mı attı sana? Genişletmek için tıkla ... bayrama özel konu olsun ıstedım ----------Eklendi @ 19:52:04 ---------- Yazıldı @ 19:42:39 ---------- OğuzcanAbi' Alıntı: madem mesaj atcaktım niye ayrıldım Genişletmek için tıkla ... buna bayıldım
Necmati Üye Burak' Alıntı: çoçukluk aşkı derlerya. ----------Eklendi @ 17:32:46 ---------- Yazıldı @ 17:32:19 ---------- onlarda sana gönderiyomu Genişletmek için tıkla ... Bircan göndermiyoda diğeri gönderiyo
Burak' Alıntı: çoçukluk aşkı derlerya. ----------Eklendi @ 17:32:46 ---------- Yazıldı @ 17:32:19 ---------- onlarda sana gönderiyomu Genişletmek için tıkla ... Bircan göndermiyoda diğeri gönderiyo
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi 'Lorelai' Alıntı: Tipik bir umut barışırız vakası. Ben de böyle düşünüp özel günleri beklediğim olmuştur Genişletmek için tıkla ... güzel itiraftı
'Lorelai' Alıntı: Tipik bir umut barışırız vakası. Ben de böyle düşünüp özel günleri beklediğim olmuştur Genişletmek için tıkla ... güzel itiraftı
Elektr0 Üye sevgilimden ayrıldıysam tel numarası zaten rehberimde olmaz... o yüzden göndermem gönderemem elde mesaj gönderilecek numara yok ki ----------Eklendi @ 21:54:26 ---------- Yazıldı @ 21:46:39 ---------- yav aşk sevgi mutluluk bana göre bişi degil... şuan ki durumumu hiç sevmedim ayrılmak istim... bu işleri sevmedim ben hiç... beni sevmeyen bir Ceptelefonu'nu sevmek daha güzel geliyor bana... benimki illa ki teknoloji aşkı olacak arkadaşş..
sevgilimden ayrıldıysam tel numarası zaten rehberimde olmaz... o yüzden göndermem gönderemem elde mesaj gönderilecek numara yok ki ----------Eklendi @ 21:54:26 ---------- Yazıldı @ 21:46:39 ---------- yav aşk sevgi mutluluk bana göre bişi degil... şuan ki durumumu hiç sevmedim ayrılmak istim... bu işleri sevmedim ben hiç... beni sevmeyen bir Ceptelefonu'nu sevmek daha güzel geliyor bana... benimki illa ki teknoloji aşkı olacak arkadaşş..
greenmile Üye siz her sevgilinizden ayrılırken kavga ederek mi ayrılıyorsunuz yahu? Bir ilişkinin bitmesi için illa kavga etmek mi gerek
siz her sevgilinizden ayrılırken kavga ederek mi ayrılıyorsunuz yahu? Bir ilişkinin bitmesi için illa kavga etmek mi gerek
delrico Emekli Yönetici gönderirim abi neden göndermiyim geçen bayramda o gönderdi bende de kontor yoktu cevap atamadım
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi delrico' Alıntı: gönderirim abi neden göndermiyim geçen bayramda o gönderdi bende de kontor yoktu cevap atamadım Genişletmek için tıkla ...
delrico' Alıntı: gönderirim abi neden göndermiyim geçen bayramda o gönderdi bende de kontor yoktu cevap atamadım Genişletmek için tıkla ...
greenmile Üye delrico' Alıntı: gönderirim abi neden göndermiyim geçen bayramda o gönderdi bende de kontor yoktu cevap atamadım Genişletmek için tıkla ... göndermeyenler genelde kuyruk acısından kardeşim hak veriyorum belki bigün lazım olur muhabbeti kesmemek lazım
delrico' Alıntı: gönderirim abi neden göndermiyim geçen bayramda o gönderdi bende de kontor yoktu cevap atamadım Genişletmek için tıkla ... göndermeyenler genelde kuyruk acısından kardeşim hak veriyorum belki bigün lazım olur muhabbeti kesmemek lazım