Mad EagLe
Üye
-
Konu Sahibi
-
MeeGo nun tekrar gündeme gelmesi gerçekten sevindirici bir haber. Üzerinde durulsaydı en iyi işletim sistemi olabilecekti diye bir düşüncem vardı. Tizen vs. derken konudan uzaklaştıklarını düşünmüştüm ancak öze dönmeleri hoş olmuş. Üstelik kendilerinin direkt mobil platforma atılmaları ve telefon üretimini düşünmeleri piyasayı ileriki süreçte kızıştıracak gibi gözüküyor.
meego'nun devami tizen degil, sailfish'dir. meego'nun cakmasi da bb10'dur. jolla lumia serisi icin isletim sistemini portlasa bence wp8'den daha cok kullanilir. tabiki bu ne kadar yasal olur orasi tartisilir.
meego'nun devami olarak tizen gorunuyor. fakat meego'yu yapanlar jolla'yi kurup tipki meego linux-mer cekirdegi ile sailfish'i olusturdular.
MeeGo nun tekrar gündeme gelmesi gerçekten sevindirici bir haber. Üzerinde durulsaydı en iyi işletim sistemi olabilecekti diye bir düşüncem vardı. Tizen vs. derken konudan uzaklaştıklarını düşünmüştüm ancak öze dönmeleri hoş olmuş. Üstelik kendilerinin direkt mobil platforma atılmaları ve telefon üretimini düşünmeleri piyasayı ileriki süreçte kızıştıracak gibi gözüküyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
türkçe vikide yazanlar tam olarak doğru değil. Tizen samsung intel ortak projesi. Meego ise nokia intel ortaklığıydı. Aralarındaki tek benzerlik iki projenin de intel destekli olması. Yoksa sistem olarak hiçbir benzerlik yok. Tizen, intel'in mobil pazara girmek için attığı ikinci büyük adım.
jolla da neymiş be? Ordan burdan sistem hortlatmasınlar.
şaka şaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?