Eski konuların güncelliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
Eski konuların güncelliği
Forumu üye olduğum tarihten itibaren sabahtan akşama kadar izlemekteyim.. Şu " Eski Konuların Güncelliği" dikkatimi çekti.. 2 senelik veya daha fazla konulara mesaj yazmak kadar saçma birşey yoktur.. Ama malesef arkadaşlar konuya mesaj atmadan önce konunun açılış tarihine bakmayı akıl edemiyorlar.. Bunun için bir katagori açılsa güncel olmayan konular orada bulunsa veya daha mantıklı bir şekilde eski konular kitlenip yerinde kalsa veya buna benzer birşeyler yapılsa daha hoş olacağı düşüncesindeyim..
Peki MaxiCep üyelerinin bu konudaki düşünceleri nelerdir?
Adminler bu konu hakkında bir gelişme yapacaklarmıdır ?

Yorumlarınızı bekliyorum, hepinize iyi forumlar dilerim..

• Beğen
Tepkiler: kol@j ve NOKIAVEA

Perfect!

Üye
eğer forumu konunun açılış tarihine göre sıralarsan bu sorun olmaz
diğer türlü üyenin mesaj yazması engellenemez yada ayrıca bölüm açıılması eski konular için uğraştırıcı olur (eskilik görecelidirde tabi)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Benim kanağatime göre 2 sene önceki konuya da teşekkür edilebilir eğer konudaki bilgiler hala işe yarıyorsa neden teşekkür edilmesin veya linkde veya içerikte hatalar vardır düzeltilmesi için uyarı mesajı atılmış olabilir...vs vs
Tabiki bu mesaj sayısını artırmak için yapılıyorsa önlem alınmalı...sonuç olarak kilitleme konusuna katılmıyorum

OğuzcanAbi

Üye
neden yazmayalım ki mesala modası eski bi telefon aldım oyun indircem neyse indirdim teşekkürler demeyelim mi link kırıksa uyarı yapmayalım mı hem zaten bu mesaj olayı pek ilgilen miyorum

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben eski konuların bu kadar güncel kalmasından bahsettim.. yani arkadaşımızın birisi bir konuda yardım istemiş.. örnek veriyorum telefona oyun atacam nasıl atmalıyım diyerekten.. bu konuda 1-2 senlik veya daha çok.. bu tür konulara mesaj atmalarından söz ediyorum ve buna benzer konulardan bahsediyorum.. ama buna dikkat etmeyip, mesaj atan çok kişi var.. bundan söz ettim hatalıysam affola :)

NOKIAVEA

Üye
valla adam haklı. adamlar 5 senelik konuya teşekkürler yazıyor bir çare lazım buna :S

Perfect!

Üye
valla adam haklı. adamlar 5 senelik konuya teşekkürler yazıyor bir çare lazım buna :S

teşekkür yazıla bilir ancak
yardım konuları can sıkıcı oluyo bazen ancak yardım konusuna mesaj yazanlarda aynı sorunları yaşadığı için konuya giriyor dediğim gibi bunu engellemek doğru olmayabilir

Davulbaz

Davulbaz

Üye
arkadaş 2 sene önce bir symbian beta yazılımı paylaşmış e malum süresi geçmiş.son mesaj
''abi yazılım bozuk bi kontrol eder insan''

WastabMan

WastabMan

Üye
    Konu Sahibi
buna örnek bir uygulama düzenlenebilir.. tabi herkesin bir karar vermesi olmaz.. birisi olsun der diğeri olmasın ama bunu yöneticilerin el atması lazım.. veya; yardım edilecek konulara sorun düzenlendikten sonra simge olarak halledildi butonu olması güzel olur.. veya buna benzer şeyler..

Ozan

Ozan

Admin
Bunu uzun zamandır yapmak istiyor ama erteliyorduk.

Konuyla ilgili güzel ve faydalı bir çözüm üretip konuya yazacagim.

Muhtemelen, son 1 yıldır ( veya 6 aydır ) cevap yazılmayan tüm konuların otomatik olarak kitlenecegi bir sistem üzerinde calisacagim, sanırım en mantıklısı bu .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt