ESET NOD32 Symbian Mobile Antivirus Artık cepte..

Sponsorlu Bağlantılar

mutti_1987

Üye
E65 de yükledikten sonra açmıyor.Özelik destenlenmiyor diyor:nono:

heroo56

Üye
teşekürler

bluenighT_497

Üye
kardesim ALlah razı olsun güzel paylasımda ben bunu kurdum ****** gibi bisey istiyor ama bulamadım tel icin olanların ******i oluyormu warsa cewap yazarsan cook makbule gecer...

SELAMETLE....

kainat1907

Üye
teşekkür ederim. emeğine sağlk

ates

ates

Üye
teşekkürler

flyyy

Üye
valla süpersin ben pc de kullanıyorum bunu şimdide telde kullanıcam cok teşekkürler ...

spectur

Üye
Paylaşmak güzel...
De.........!!!!
Konuya "AKTİVASYON NUMARASI BULAMAZSANIZ ÇALIŞMAZ" yazsaydınız daha şık olurdu...

Arıyorum bakalım 2 saat oldu, hiçbir ******i kabul etmiyor....:(

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşmak güzel...
De.........!!!!
Konuya "AKTİVASYON NUMARASI BULAMAZSANIZ ÇALIŞMAZ" yazsaydınız daha şık olurdu...

Arıyorum bakalım 2 saat oldu, hiçbir i kabul etmiyor....:(
kardeşim benim konu düzenleme yetkim olsatdı düzenlerdim ama elimden alındı kardeşim bilgisayarda kullandıgımız no32 i *****(aktivasyon kodu) u bul bir siteden eger yoksa en kısa zamanda yardımcı olacam bulduktan sonra ***** i cep tel ine yaz ve kullan

pinaround

Üye
arkadaşlar için bu siteyi kullanabilirsiniz. Buradakiler normalde bilgisayarlar için ama mobile cihazlar için de kullanabilirsiniz.

Muza

Üye
çalışmıyor bilgilerinize

By Kavak

By Kavak

Üye
teşekkürler

spectur

Üye
Çalışmıyor yazan arkadaş... Yanlışsın..
Çalışıyor..
Ancak aktivasyon kodu istiyor.
Senin cep Symbyan s60 v3 müdür?

soleil10

Üye
yaw akıl var mantık var pcdeki aktivasyon buna olmaz hey allahım ya

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
yaw akıl var mantık var pcdeki aktivasyon buna olmaz hey allahım ya
Ey benim Akıllı kardeşim cep için nod32 i de pc için nod32 i de aynı firma üretiyor ve aktivasyon kodlarını kabul ediyor ey akıllı insan denemeden buraya saçma sapan yorum yazma ben denedim kullanıyorum sizlere sundum hatamı ettim Akıl var mantık var bu adam bunu buraya paylaşmış bir emek vermiş hemde bizler için deyip teşşekür edecegine denemeden olmamış gibi yorum yazıyon :nono: :nono: :angry: :off: :off:

suskun76

suskun76

Üye
:oke:teşekkürler eline sağlık...

wlkn45

Üye
ya herşey ii hoş da bunu actif hale getirmek için username password vw mail adresi istiyo.... bunlarda olmadan bsye yaramıor ki....elinizde warsa paylaşabilirmiyiz lütfen? aslında çok ii paylaşım fakat aktif deil...yinede emeğine sağlık arkadaşım...

--------------- Ekleme ---------------

her türlü denedim yinede olmuyor.... E72 kullanıcısıyım....

i-gencer

Üye
teşekkürler :)

--------------- Ekleme ---------------

tşkler nod 32 v474.0 lisanslı 1+30 paketim var telefonumda deniyeceğim.

wildtiger223

wildtiger223

Üye
saol kaspersky 9 vardı bunuda bı denıyelım acaba hangısı daha kalıtelı

Üst Alt