Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Erkek arkadaşıma nasıl davranmalıyımm?!!bir erkek ne bekler
Sponsorlu Bağlantılar
'Lorelai
Üye
Aynen, senin dediğini yazacaktım da neyse dedim. Mesaj bu yani, görmüyor seni, zorlanacak bir şey yok.
mcnpl4
Üye
zorlanacak bisey yok ama benim kiz arkadasim da mesajla bile olsa bu konularda cekiniyo biraz
'Lorelai
Üye
Ben hiç çekinmem. Yani başta çekinirim de sonrasında düzelir. Çok rahat davranırım, en eğlencelisi de bu.
mcnpl4
Üye
baska sorunlari var ama. uzun hikaye. zamanla asiyoruz
'Lorelai
Üye
Daha iyi olur umarım.
mcnpl4
Üye
insallah. tesekkur ederim
Mebni
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar çok biliyorsaniz söyleyin kendimi nasıl aşacağımi.aslında sevgimiz beş yıllık görüştüğümüz üç yıllık.bir kaç kez buluştuk.ama son buluşma dışında hiç birbirimize dokunmadık.sonuncuda birlikte oturduk elele tutuştuk biraz yürüdük.o bir kez beni öptü yanağımdan.bende öpmek istedim ama yapamadım.erkek arkadaşım muhakkak beklemiştir öpülmeyi ama bende hiç serbestlik yok.
Misal o bana bir kadın ne bekler diye soruyor.ben takır takır özel tüzel yazıyorum konuşuyorum anlatıyorum o an hiç çekinme yok çünkü bir kadından bahsediyoruz ben umumi olduğu için rahatlık ile cevap veriyorum.fakat bunca cevapdan sonra dönüp SEN NE BEKLERSIN ÖZEL TÜZEL MADDI MANEVI diyor.ki ben orada kilitleniyorum birşey diyemiyorum.ama genel alıp kadınların çoğunlugunun beklediği şeyleri en uc noktaya kadar yüzeysel teğet geçiyorum iş kendim e gelince cesurluk gidiyo.
mcnpl4
Üye
senin bi sorunun yok ki. daha sk birlikte olsaniz butun bu skntn gecer kisa surede. rahat davranamamanin sebebi bu. son bulusmada dokunmusunuz daha yeni yeni isiniyosunuz nerdeyse. mesajpa yazsan bile ne kadar samimi olur. cocuk sana asik belli vacgecmek istemiyo. hic bisey diyemiyosan seninle daha cok zaman gecirmek istiyorum de icinde biseyler oldugunu hissetsin bi sekilde bulusma ayarlamak icin elinden geleni yapar.
marist
Üye
3 yıL oLmasına Raqmen açıLamamışSınız İLGİNÇ
Mebni
Üye
Konu Sahibi
Enteresan olduğunu biliyorumm
atoubo
Üye
Ya biz erkekler genelde sicak bi iliski isteriz samimi olman erkek arkadasini sana baglar ama dizginleri tam olarak eline werme derim... Bide soyle bi durum war cok muhabbet tez ayrilik getirir
L-LumieRe
Üye
durum cok ılgınc.
Tek sebebını bırlıkte zaman gecırmemenız... Beraber dısarı cıksanız. Eglensenız hersey yoluna gırer..
Bazen bır bakış yeter... Beraber sarılıp guzel bır fılm ızlemek..
Beraber yemek yapmak ıgrenc bıle olsa oturup aynı tabaktan yemek.....
Erkek arkadaşım ile üç yıldır tanışıyoruz.hâlâ ondan çok çekiniyor ve utanıyorum.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.yer yer hevesini kırıyorum.duygularım beden dilini bırakın lisan ile bile ifade etmekte ifşa etmekte zorlanıyorum.ne yapmalıyımm?!
ne güzel en tatllı yerindesiniz bence önemli olan erkeğin yanında değil onun olmadığı yerde nasıl davranacağındır yanında bi şekilde davranmana gerek yok doğal davran doğanda çekingenlik utangaçlık varsa bırak öyle kalsın belkide bu yönüne aşıktırki 3 yıldır ayrılmamışsınız belkide utangaçlığını yenmen ona farklı yansır bizim doğamızı bu naylon dünya sosyal ihtiyaçlar denen saçmalıklar bozdu doğal kalmayı başaramadık özümüzden şaşınca aşkta özünü kaybetti aşk bitince isyan ettik bırak buda böyle kalsın demedik hep fazlası ı istedik daha fazla istedik hep doymadı gözümüz işte sende bitmek istemiyorsan saçlarını yolmak istemiyorsan bırak değişme çekin utan
>Pessimistic.
Üye
onunla olmadığın zamanlarda nasıl davranacağında önemlidir