Erkek arkadaşıma nasıl davranmalıyımm?!!bir erkek ne bekler

Sponsorlu Bağlantılar

Mebni

Üye
    Konu Sahibi
Erkek arkadaşıma nasıl davranmalıyımm?!!bir erkek ne bekler
Erkek arkadaşım ile üç yıldır tanışıyoruz.hâlâ ondan çok çekiniyor ve utanıyorum.ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.yer yer hevesini kırıyorum.duygularım beden dilini bırakın lisan ile bile ifade etmekte ifşa etmekte zorlanıyorum.ne yapmalıyımm?!

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yaninda rahat oldugunu hissettie bi sekilde. ayrica benim som zamanlarda sevgilimden beklentim ilgi. ben aramasam bile o arasin birakmasin beni. zamanini onunla gecirmeye calis utangacligin anca bu sekilde gecer

TheCower

TheCower

Üye
Sorun sende. Aslında sorun da değil, çünkü bazı erkekler böyle kızları daha çekici bulur; kendi adıma konuşuyorum. Eğer ayna karşısına geçip kendinle koyu bir muhabbete dalmadıysan kendini ifade etmekte elbette zorlanırsın. Öncelikle kendinle barışık olmalısın. Barışıktan kastım kendini böyle kabul etmeli, bunu aşmak için duygularını açmayı denemelisin. Geç aynanın karşısına, yalnız başına kendi gözlerinin içine bak ve onu hatırla. Sonra anlat içinden geçenleri. Çok kaptırma kendini yalnız. Konuşurken ne söylediğine dikkat et. Mimiklerine dikkat et ve en etkili biçimde kullanmaya çalış. Umarım başarabilirsın.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
en onemli yontemlerden biri de bu sende takinti haline gelmeden aklindan cikarman. bunlar kafanda oldugu surece boyle devam edersin

TheCower

TheCower

Üye
Haa evet o da var. Ama aşman gereken şey duygularını kolay bir biçimde ifade etmektir. Ben önceden bir kızla konuşmayı bırak, ona bakmaya bile utanıyordum. Yalnız şimdi hep kızlara bakıyorum anlamını çıkarmayın bu yazdığımdan ama bir durum olduğunda hiç heyecan yapmadan sakin bir biçimde cevap veririm soru sorarım. Hatta espri yeteneğim de oldukça gelişti ama ben pek kullanmıyorum.

TheComet

TheComet

Üye
Rahat ol şampiyon.

Mebni

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar kendim ile barışık bi insanım.erkek arkadaşımin yanında rahatım keza zaten yüzyüze görüşme imkanımız hiç yok denecek kadar az.vakit geçirmek derseniz.gecem gündüzum hep onunla.sürekli msjlasiriz.ama iş duygularımı ifade etmeye gelince utanıyorum kilitleniyorum adeta.daha dün telde konuştuk o herşeyi diyor diyor ben sadece tebessüm edip anladım diyorum.karşıdaki insana ne kadar sıkıcı geliyordur sevkini hevesini kırıyordur bunu bile bile hâlâ açılamıyorum:(:(:(

---------- Eklendi @ 14:05:58 ---------- Yazıldı @ 14:04:36 ----------

Nasıl aşacam bu durumuuu.adım adım ne yapmalıyım.zira bi erkek ne bekler nasıl bi ilgi alaka:(:(

savas_yal

savas_yal

Üye
Ya arkadaşlar kendim ile barışık bi insanım.erkek arkadaşımin yanında rahatım keza zaten yüzyüze görüşme imkanımız hiç yok denecek kadar az.vakit geçirmek derseniz.gecem gündüzum hep onunla.sürekli msjlasiriz.ama iş duygularımı ifade etmeye gelince utanıyorum kilitleniyorum adeta.daha dün telde konuştuk o herşeyi diyor diyor ben sadece tebessüm edip anladım diyorum.karşıdaki insana ne kadar sıkıcı geliyordur sevkini hevesini kırıyordur bunu bile bile hâlâ açılamıyorum:(:(:(

---------- Eklendi @ 14:05:58 ---------- Yazıldı @ 14:04:36 ----------

Nasıl aşacam bu durumuuu.adım adım ne yapmalıyım.zira bi erkek ne bekler nasıl bi ilgi alaka:(:(

sizin durumunuz a normal bir durum değil erkek arkadaşınızın sizi anlamasını bekleyin olduğunuz gibi olun en güzeli

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yapacagin en mantikli sey bize anlattiklarinin aynisini erkek arkadasina da anlatmak. beraber ustesinden gelirsiniz belki. ayrica mesqj yerine elinden geldigince ayni ortamda ol en buyuk sorunun bu senin

---------- Eklendi @ 15:43:08 ---------- Yazıldı @ 15:41:45 ----------

bu durumu onunla kesinikle paylasmalisin

Mebni

Üye
    Konu Sahibi
Anlattım kii.üzülüyo yardımcı olamaya çalışıyor çözüm bulmaya çalışıyor.o çok anlayışlı çok şükür.sorunlu ben ben ben.yanlış anlamayın ben onun gibi bir erkek görmedim daha bu kadar sabırlı bu kadar anlayışlı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben varim mesela:) hatta basta acaba sevgilim mi diye de dusunmedim degil ama o bisey demekten cekinmez ancak sevgi konularina girmek istemiyo bazen. ilginc davraniyo

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
3 sene süren bi iliskide ilersi için ciddi bi düsünceniz oldugu kesin.
O yüzden erkek arkadasın kırılmasın arlı çekingen bi kız arkadası oldugu için gurur duysun senle.
Elbet aşarsınız bu çekinme durumunu ama arsız çılgın bi kıza fren eklemek çok zor oluyo :D

Mebni

Üye
    Konu Sahibi
Aşkı anlatırım sevgiyi anlatırım ama ona duyduğum ilgiyi anlatamiyorum:(.normal konu olarak da değinebiliyorum mesele kendi duygularım olunca işler karışıyor MCPAAA.nasıl ilginç davranıyor ben solda sıfırım ya.... Ayrıca evet ciddi düşüncemiz biz de öyle oradan oradan geçme yok el-pistolero.insaallah evlenecez ailelerden izin koparabilirsek.yaş geldi:-) sevdiğim sağolsun hep taktırdir eder gurur duyar.ama ışte ben ister istemez üzülüyorum halime.onun yerinde ben olsaydım o kadar duygularımi anlatsam söylesem ilan etsem ve akabinde o sadece bana anladım dese benim aşkım şevkim hevesim kırılır canım sıkılır.nasıl bir kız ilgi alaka bekler iltifatlar bekler güzel olduğunu sevdiğinden duymak ister bunun gibi erkekde muhakkak beklentisi vardır.ışte o noktada ben hiç birşey bilmiyorum.af buyur o bana eşim niyetin de kadınım bile diyebiliyor iken ben hiç hiç hiç erkeğim diyemiyorum.neler neler yaa.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben gecen sinirlendirdim sonra konustuk yumusattim gul biraz dedim felan bi iki kisa sohbet sonra simdi de beni sevdigini soyle dedim bu konuyu simdi acmayalim dedi.s dun de baya iltifat felan ettim hersey cok guzeldi ama bu gun yine ilginc davraniyo. en cok yaptigi sey bana bu kadar baglanma baskalarina bakarim benim isim belli olmaz diyo. adim gibi eminim kime sorarsan sor baskasina bakicak biri degil kesinlikle. soyluyorum yuzune aklindan baska bisey geciyo senin benim ne yapacagim belli olmaz diye sacma bisey mi olur diyorum. en son sen uzulme diye soyluyorum uyariyorum seni dedi ben de kizdim uyarma dedim. amaci ne bilmem de hep sakayla karisik olmayan kisilerden bahsediyo yok seni baskasina ekicem soyleydi boyleydi. amaci ne bi turlu anlamadim

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sevki hevesi kırılan bi erkek 3 yıl beklemez emin ol
Mesela (telefonla konusurken nasıl olur bilemem ama) ben seni seviyorum çok tatlısın bitanesin falan dedigimde bana aynı seyleri tekrarlıycak bi papagan degil de gözlerimin içine bakıp susan ve çekinen birisiyle mezara kadar giderim.
Erkek arkadasında senin telefonda konusurken heyecanını utangaclıgını mutlaka anlıyodur ve belkide seni ona baglayan biseydir bu.(Bana ancak bir dilsiz anlattı dili olanın dile getiremediklerini)B
u konuyu anlatan bi söz.
Bu konuyu erkek arkadasına aç mesaj çek çekinirsen eger.
Zamanla zaten ister istemez gidicek bu heyecan ve çekingenlik sonra klasik laf iliskimizde heyecan kalmadı :D
Sevgi varsa sal gitsin gerisini illa çok önemliyse sana göre mesajla güzel güzel seyler yazmaya basla aç duygularını sonra konusurken de görüsürkende daha iyi duruma geldigini görüceksin.
Bi laf daha edim dur :D
Beni ancak bir âmâ gördü göremeden anladı neler hissettiklerimi.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kesinlikle bastan sona haklisin

Mebni

Üye
    Konu Sahibi
Enteresann!.bir kızın bana bu kadar bağlanma demesi. Sonu güzel olur insaallah mcpaaa....

mcnpl4

mcnpl4

Üye
insallah. suan derste diye bisey demedim de bu gece konusucam bu konuyu. bnm aklimdan bana karsi bisey hissetmiyo ve ileride uzulmeyim diye boyle davraniyo diye bi dusunce geciyo.

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Üç yıl olmuş, bir insan neden bu kadar zorlansın ki :s Anlam veremedim. Tuhaf.

.Murat.

.Murat.

Üye
Üç yıl olmuş, bir insan neden bu kadar zorlansın ki :s Anlam veremedim. Tuhaf.

3 yılın ardından böyle olması gerçekten çok tuhaf
mesajlaşıyorum diyorsun sesinle değilse bile yazıyladamı ifade edemedin be kardeşim duygularını

Üst Alt