Ergenlikte bıyıklara jilet atmak?

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
oo iyi işte. sen evlende sıra bize gelsinn :ehe

:zuhaha:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
üç dört sene önce benimde hevesim vardı:) şimdi pismanim aman:)

• Beğen
Tepkiler: zaza
buketcik

buketcik

Üye
hay Allah ya:ehe

greenmile

greenmile

Üye
simitçi bıyığı styla :ehe

• Beğen
Tepkiler: buketcik
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Gerçeği söyleyeyim şimdi kestim nolucak peki??? artık hep kesecekmiyim?????:allalla::allalla:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*
zaza

zaza

Üye
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi baktım tüy gibi değilde tüyden daha sert çok az çıkmaya başlamış galba:allalla::ağlarım:...4 gün oldu keseli makine mi alcam yoksa hayatım mı kaydı:ağlarım::hmmm:megafon:

• Beğen
zaza

zaza

Üye
Şimdi baktım tüy gibi değilde tüyden daha sert çok az çıkmaya başlamış galba:allalla::ağlarım:...4 gün oldu keseli makine mi alcam yoksa hayatım mı kaydı:ağlarım::hmmm:megafon:

seni korkutmak istemem ama tüm erkekler senden bişey gizliyor aslında bir gecede o sakallar öyle bir hal alıyor ki ilk 1 hafta kimse dışarı çıkmıyor çünkü senin görmediğin ve herkesin farkında olduğu kötü bir durum var herkes senden gerçeği gizliyor aslında 1 ay ağrı yapacak daha başlamadı ama başlar sancılar kafana vuracak delirdimmi diye düşünmeye başlayacaksın çünkü erken jilet attın 1 ay rahatsız olacaksın :züü:

şaka yaptım sakın korkma :ehe

zaza

zaza

Üye

seni korkutmak istemem ama tüm erkekler senden bişey gizliyor aslında bir gecede o sakallar öyle bir hal alıyor ki ilk 1 hafta kimse dışarı çıkmıyor çünkü senin görmediğin ve herkesin farkında olduğu kötü bir durum var herkes senden gerçeği gizliyor aslında 1 ay ağrı yapacak daha başlamadı ama başlar sancılar kafana vuracak delirdimmi diye düşünmeye başlayacaksın çünkü erken jilet attın 1 ay rahatsız olacaksın :züü:

şaka yaptım sakın korkma :ehe

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Peki artık nabıcam hep jilet ile kesecek miyim:ağlarım::ağlarım::hmmm:allalla::megafon:

• Beğen
cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Artık hep makine ilemi alıcam her hafta sonu bıraksam uzarmı ki hep of ya keşke dokunmasaydım ama tüyler irenç duruyodu:off::allalla:

----------Eklendi @ 19:17:03 ---------- Yazıldı @ 19:12:14 ----------

Lütfen yardım aklımda çok soru var bıyıklarım babam gibimi olcak her hafta sonu kesecekmiyim jiletle kessem nolur makine mi alacağım yaş 15-16 çok erken değilmi

• Beğen

Revengeful

Emekli Yönetici
Her gün çıkmaz. İleriki yaslarda her gün kesmeye başlayacaksın ama.

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
tövbe ya. parentez içinde yazdıgın şeye bak.
ulen yaşınız kaç başınız kaç uğraştıgınız şeylere bak. biz babamızın annemizin yanında ayak bile uzatamazdık.
nereye gidiyonuz böyle siz.

herneyse soru cevabı ne kadar çok kesersen o kadar çok ve sert çıkar. tahriş azaltmak için traş sonrası bakım serileri var. bence bu yaşlarda yüzünüze jilet vs değdirmeyin.
sonrasında pişman olabilirsiniz. bknz: zaza ve mert :)
Yok o parantez içindeki şey sadece ve sadece örnek vermek içinde pardon öle yazdığım için:evet:

----------Eklendi @ 19:34:20 ---------- Yazıldı @ 19:31:56 ----------

Şimdi herşeyden önce arkadaşını hiç o TÜYLERE dokunmaması gerektiğine ikna et. Hatta en erken 18-19 olmadan jiletle uğraşmasın bile suratını tahriş eder. Ama sen şimdi dersen ki yok adam beni dinlemiyor o halde piyasada gayet makul fiyatlara traş makineleri var onlardan kullansın. Cruzer 4 alacak yaşa daha 8 yılı var yada kılların gelişimine göre değişebilir. Kısacası jiletten uzak durun sakalların erken çıkması bir fazlalık değil bir eziyettir zaten 20-21 yaşlarına kadar düzenli çıkmayacak bir yanı az bir yanı çok çıkacak falan filan yani tam düzgün çıkmayacak. O yüzden sen arkadaşını ikna et uğraşmasın tüyleriyle :) Bende makineyle alıyodum 1,5 2 yıldan beri makina biraz yetersiz kalınca jilete geçtim. Sonuçta çok iyi bir alet değildi bendeki alelade birşeydi dipten alamıyordu kılları. Jilet olayında ise tavsiyem: Gilette Fusion (Power olmasın bence bi işe yaramaz) Traş JELİ olarak da Gilette Fusion Hassas Cilt İçin (Jel tavsiyemdir köpükten çok daha iyi koruyor tahrişe karşı)

Traş olurken de hatları dikkatli çekin suratınızı kıl basmasın.

Destan yazmışım be arkadaş :D
Ben şimdi yaş 14-15 arası jilet ile tüyleri kestim şimdi nolucak her pazar kesecek miyim makine mi alayım yoksa dokunmayıp lisedemi keseyim:bilmm

• Beğen
maxirabit

maxirabit

Üye
Tüy dökücü krem kullan hazır çoğalmadan ileride 2 güne bir traş olduğunda jilet+köpük görmekten bıkarsın yol yakınken köse ol:d:

zaza

zaza

Üye
kösemi adam intiharmı etsin istiyorsunn :D

maxirabit

maxirabit

Üye
Traş olupta napcak ki jileti kaydırdımı agız-burun kan içinde:D Zaten yeni nesi kızlar öyle sakallı erkeği pek sevmez:d: