zaza
Üye
isa düşündüğün şeye bak
onlar hallolur sen evlenicek birisini bul![]()
var zaten

isa düşündüğün şeye bak
onlar hallolur sen evlenicek birisini bul![]()
oo iyi işte. sen evlende sıra bize gelsinn![]()
![]()
üç dört sene önce benimde hevesim vardışimdi pismanim aman
![]()
üç dört sene önce benimde hevesim vardışimdi pismanim aman
![]()
Gerçeği söyleyeyim şimdi kestim nolucak peki??? artık hep kesecekmiyim?????![]()
Şimdi baktım tüy gibi değilde tüyden daha sert çok az çıkmaya başlamış galba...4 gün oldu keseli makine mi alcam yoksa hayatım mı kaydı
![]()
Şimdi baktım tüy gibi değilde tüyden daha sert çok az çıkmaya başlamış galba...4 gün oldu keseli makine mi alcam yoksa hayatım mı kaydı
![]()
Peki artık nabıcam hep jilet ile kesecek miyim![]()
Yok o parantez içindeki şey sadece ve sadece örnek vermek içinde pardon öle yazdığım içintövbe ya. parentez içinde yazdıgın şeye bak.
ulen yaşınız kaç başınız kaç uğraştıgınız şeylere bak. biz babamızın annemizin yanında ayak bile uzatamazdık.
nereye gidiyonuz böyle siz.
herneyse soru cevabı ne kadar çok kesersen o kadar çok ve sert çıkar. tahriş azaltmak için traş sonrası bakım serileri var. bence bu yaşlarda yüzünüze jilet vs değdirmeyin.
sonrasında pişman olabilirsiniz. bknz: zaza ve mert![]()
Ben şimdi yaş 14-15 arası jilet ile tüyleri kestim şimdi nolucak her pazar kesecek miyim makine mi alayım yoksa dokunmayıp lisedemi keseyimŞimdi herşeyden önce arkadaşını hiç o TÜYLERE dokunmaması gerektiğine ikna et. Hatta en erken 18-19 olmadan jiletle uğraşmasın bile suratını tahriş eder. Ama sen şimdi dersen ki yok adam beni dinlemiyor o halde piyasada gayet makul fiyatlara traş makineleri var onlardan kullansın. Cruzer 4 alacak yaşa daha 8 yılı var yada kılların gelişimine göre değişebilir. Kısacası jiletten uzak durun sakalların erken çıkması bir fazlalık değil bir eziyettir zaten 20-21 yaşlarına kadar düzenli çıkmayacak bir yanı az bir yanı çok çıkacak falan filan yani tam düzgün çıkmayacak. O yüzden sen arkadaşını ikna et uğraşmasın tüyleriyleBende makineyle alıyodum 1,5 2 yıldan beri makina biraz yetersiz kalınca jilete geçtim. Sonuçta çok iyi bir alet değildi bendeki alelade birşeydi dipten alamıyordu kılları. Jilet olayında ise tavsiyem: Gilette Fusion (Power olmasın bence bi işe yaramaz) Traş JELİ olarak da Gilette Fusion Hassas Cilt İçin (Jel tavsiyemdir köpükten çok daha iyi koruyor tahrişe karşı)
Traş olurken de hatları dikkatli çekin suratınızı kıl basmasın.
Destan yazmışım be arkadaş