Ergenlikte bıyıklara jilet atmak?

Sponsorlu Bağlantılar

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
    Konu Sahibi
Ergenlikte bıyıklara jilet atmak?
Arkadaşım bana bir soru sormuştuda onu cevaplayamamıştım...13-14 yaşında kendisi...Anlattığı olay şu geçen yaz jilet atmış bıyıklarına ama eski haline dönmüş yani tüy olarak dönmüştü fakat arkadaş geçen hafta kökten jilat atmış ve tüy olarak değilde bugün baktım yok gibi bişey ama çıkar diye düşünüyorum sert(Şeyindeki gibi olmuş çok az :d:) çıkarmı ki???Çocuğa yardım edermisiniz...Bazı arkadaşlar kendin öle yapmayasın diyebilirler ama benim yaş gelmiş kaça sorduğum soruya bak:oke::off::pro:

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

One907

One907

Üye
Jilet atarsan tabi ki daha fazla ve sert çıkar :D

zaza

zaza

Üye
aman gençler sakın öyle bir halt yemeyin biz pişmanız :D

• Beğen
Tepkiler: nefsele
buketcik

buketcik

Üye
Hay Allahım yaa ne ilginç konular :ehe

• Beğen
Tepkiler: LuckyDALT0N

Revengeful

Emekli Yönetici
Sakal bıyık uzayınca noluyo çok merak ettim yahu :D Her gün tıraş olmak zorunda kalıyorum. Tahriş, acı.. :D:D

buketcik

buketcik

Üye
tamam oraya hak veriyorumda konuyu açan amca mı abi mi yoksa traş olan çocuk mu onu anlayamadım.nasıl bir konu bu.güldürdü beni .çok saolsun :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Ama her tıraş sonrası arko sürmek harika oluyor :D Hem ferah hemde süper kokuyor :ehe

Burak

Üye
tövbe ya. parentez içinde yazdıgın şeye bak.
ulen yaşınız kaç başınız kaç uğraştıgınız şeylere bak. biz babamızın annemizin yanında ayak bile uzatamazdık.
nereye gidiyonuz böyle siz.

herneyse soru cevabı ne kadar çok kesersen o kadar çok ve sert çıkar. tahriş azaltmak için traş sonrası bakım serileri var. bence bu yaşlarda yüzünüze jilet vs değdirmeyin.
sonrasında pişman olabilirsiniz. bknz: zaza ve mert :)

• Beğen
Tepkiler: Necmati ve cCc Maxcı cCc
hoss

hoss

Üye
benim yaş 23 ama düzgün jilet vurdugum için sakallarım düzenli cıktı , dikkatli kullan jilet yoksa suratının her yerini kıl basar sonra :ehe

buketcik

buketcik

Üye
Arkadaşım bana bir soru sormuştuda onu cevaplayamamıştım...13-14 yaşında kendisi...Anlattığı olay şu geçen yaz jilet atmış bıyıklarına ama eski haline dönmüş yani tüy olarak dönmüştü fakat arkadaş geçen hafta kökten jilat atmış ve tüy olarak değilde bugün baktım yok gibi bişey ama çıkar diye düşünüyorum sert(Şeyindeki gibi olmuş çok az :d:) çıkarmı ki???Çocuğa yardım edermisiniz...Bazı arkadaşlar kendin öle yapmayasın diyebilirler ama benim yaş gelmiş kaça sorduğum soruya bak:oke::off::pro:

konuyu dikkatli okuyun arkadaşlar.

sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır elbette.yardımcı olun demişin ya o bakımdan.
mesela ne yapsınlar oraya gelerek o arkadaşının bıyıklarını mı kessinler yoksa hımmmm komple kazısınlar mı.nasıl yardımcı olmalarını istersin ben onlara iletiveriyim heeh:kop::ehe:aha:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Şimdi herşeyden önce arkadaşını hiç o TÜYLERE dokunmaması gerektiğine ikna et. Hatta en erken 18-19 olmadan jiletle uğraşmasın bile suratını tahriş eder. Ama sen şimdi dersen ki yok adam beni dinlemiyor o halde piyasada gayet makul fiyatlara traş makineleri var onlardan kullansın. Cruzer 4 alacak yaşa daha 8 yılı var yada kılların gelişimine göre değişebilir. Kısacası jiletten uzak durun sakalların erken çıkması bir fazlalık değil bir eziyettir zaten 20-21 yaşlarına kadar düzenli çıkmayacak bir yanı az bir yanı çok çıkacak falan filan yani tam düzgün çıkmayacak. O yüzden sen arkadaşını ikna et uğraşmasın tüyleriyle :) Bende makineyle alıyodum 1,5 2 yıldan beri makina biraz yetersiz kalınca jilete geçtim. Sonuçta çok iyi bir alet değildi bendeki alelade birşeydi dipten alamıyordu kılları. Jilet olayında ise tavsiyem: Gilette Fusion (Power olmasın bence bi işe yaramaz) Traş JELİ olarak da Gilette Fusion Hassas Cilt İçin (Jel tavsiyemdir köpükten çok daha iyi koruyor tahrişe karşı)

Traş olurken de hatları dikkatli çekin suratınızı kıl basmasın.

Destan yazmışım be arkadaş :D

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
hakikaten destan olmuş :D

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Bergrat ormanı olacak o :yuru

zaza

zaza

Üye
tövbe ya. parentez içinde yazdıgın şeye bak.
ulen yaşınız kaç başınız kaç uğraştıgınız şeylere bak. biz babamızın annemizin yanında ayak bile uzatamazdık.
nereye gidiyonuz böyle siz.

herneyse soru cevabı ne kadar çok kesersen o kadar çok ve sert çıkar. tahriş azaltmak için traş sonrası bakım serileri var. bence bu yaşlarda yüzünüze jilet vs değdirmeyin.
sonrasında pişman olabilirsiniz. bknz: zaza ve mert :)

o eskidendi eskiden bizde babamız geldiğinde ayağa kalkılır falan saygı vardı ama şimdi bazen hiç eve gitmiyorum :D arayıp ben buradayım demiyorum, ortadan kaybolup kafa dinliyorum :) ama benim aileyle ara bozuk sakın örnek almayın beni evenize gidin düzenli haber verin yoksa valla polisi arar çocuğum kayboldu diye ortada gezinirler :D

Burak

Üye
zaza yaş 21.
bekarasın.

ailenle aran bozuk olur tabi :hmmm

evlensene olum :ehe

----------Eklendi @ 11:12:45 ---------- Yazıldı @ 11:12:30 ----------

anladın sen :naughty:

zaza

zaza

Üye
zaza yaş 21.
bekarasın.

ailenle aran bozuk olur tabi :hmmm

evlensene olum :ehe

----------Eklendi @ 11:12:45 ---------- Yazıldı @ 11:12:30 ----------

anladın sen :naughty:
zamanı var onun :)

daha ev almak lazım, düğün masrafları, takılar, giyim, ev eşyası bunlar bedavaya yapılmıyor en az 2 sene lazım bana :)

canturgay

canturgay

Üye
konuyu boşverde avatar müthiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: cCc Maxcı cCc

Burak

Üye
isa düşündüğün şeye bak :ehe

onlar hallolur sen evlenicek birisini bul :ehe