ouSahin
Üye
zaten sorun bu dostum kimse kimseyi gerçekten tanımıyor.
ayrıca Ousahin e PM yolladım konuyla ilgili ama
cevap yazmıyor PM i kapalı galiba Yada Dolu
pm kutumu kapattım abi pm almıyorum..

zaten sorun bu dostum kimse kimseyi gerçekten tanımıyor.
ayrıca Ousahin e PM yolladım konuyla ilgili ama
cevap yazmıyor PM i kapalı galiba Yada Dolu

Sahib Olsan Ne Olur Simdi Baska Sitelerde YöNETİCİSİN yani Seni Yöneten Olmasa Ne Yaparsın Bilemem Ve Pm yoluyla Yazımın Devamını Okursun Burda 220.000kişiye rezil Olmanı İstemem![]()

Burası Maxicep.com Senin Açtıgın bedava siteler degil yönetimdeki kişilerin açıklarını arayarak zaman geçirme bence ben senin uyarılarına degil Üstümdeki kişilerin uyarılarını dinler onları kaydeye alırım..
burdada okuruz farketmez sana verecek cvbım çok ne kadar kızmış olursan ol inan umrumda değil. senin git demenle gitmem zaten ama yöneticilere pm atıp beni msneye biri ekledi ve küfretti deseydim ne yapabilirlerdi ki? küfürlerin aynı sana doğrultulsaydı sen benden daha tepkili olabilirdin. oraya MSN adresini yazmak üyenin insiyatifinde olup çıkacak sorunlardan da üyeler sorumludur. haa biri çıkıp pm yoluyla küfür etmiş olsaydı yönetici arkadaşlarıma bilgi verir ve o kişiyi engellerdim. Konuyu açmamın bir sebebi varki bunuda idrak edemedin sanırım. Konu Gereksiz Mesajlar ve Deneme Mesajları altında, gidipte başka biryere açmadım. Tartışanda ben değilim tartışma konusu olarak görenlerdir. Tartışmak istedikten sonra her konuda tartışabilir ve sebeb olabiliriz. Kesinlikle show yapma gibi gerizekalı bir düşünce içerisinde olmadım olmam konunun amacı dışına çıkmasını istemiyordum ama bunun sebebi bendeğilim. Biliriz ki maxicepte birçok terk mesajı yayınlandı ve hepsinede giden gider kalan kalır dendi. o yazıları çok okudum yeterince bilgim var, bence ilgilenmediğiniz yada faydanız dokunmayacak konularda aktif olmayın. Buraya yazan arkadaşlar harflerden ve kelimelerden oluşan bilgisayar programı değil onlarda bizler gibi bilgisayar başında oturan gayet normal insanlar.
iremm arkadaşımada söylüyorum. Senin arkandan dolap çevirmiyorum buraya konu açmadan önce sana özel mesajla bildirmiştim. Senin olanlarla uzaktan yakından hiçbir ilişkin yok bundan da emin ol ve emin olunsun. Şimdi sen nasıl kötü hissediyorsan ben kat kat daha kötü hissediyorum.
Farkındaysanız maxicep hakkında hiçbir kötü yorum yapmadım ve kötü yorumu hak etmiyor!!!

+1ben Enigma'nın bu konuyu (anket vs.) şaka niyetine açtığını düşünüyorum arkadaşlar.. ama herkes ciddi takılmış... zaten deneme msjlarında saçma sapan anket açmak bu sıralar moda... kısacası zaten böyle bir konuyu ciddi anlamda açan arkadaşın psikolojik sorunları vardır...![]()

Sahib Olsan Ne Olur Simdi Baska Sitelerde YöNETİCİSİN yani Seni Yöneten Olmasa Ne Yaparsın Bilemem Ve Pm yoluyla Yazımın Devamını Okursun Burda 220.000 kişiye rezil Olmanı İstemem![]()