onuraslan
Üye
EN yeni oyun footbo City ( birbirimize tavsiyeler )
evet arkadaşlar bu güzel ve yeni oyunu oynayanların birbirlerinne tavsiyede bulunabilecekleri bir konu açmak istedim inşallah yardımcı olmuşumdur.
footbo city : taktikleri başkalarından casuslarınız aracılığıyla araklayın yada ödünÇalın
: mağazayı hiç boş bırakmayın hep satış yapsın
: ya sabah sabah yada geceleyin taraftar araklayın
: en çok lewel kimdeyse ondan taktik araklayın
: her maçtan sonra basın toplantısı yapın not: yönetim binasını 3 seviyeye getirin ki herbasın toplantısından sonra 2 takım becerisi kazanırsınız
: futbolcularınızı her maçtan sonra yenileme merkezinde dinlendirin enerji kazanırsınız
: eğlence alanına götürün futbolcuları ama fazla kalmasınlar karıya kıza sarkmasınlar
: bide en fazla 2 kere maç yapın çünkü enerjiniz her maçta 10-20 tane gidiyor yenilirseniz
daha fazla bide moraliniz de gidiyor tüpleri ağzına kadar doldurun öle oynayın
valla benden bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana ( bi teşekkürü çok görmeyin )
footbo city : taktikleri başkalarından casuslarınız aracılığıyla araklayın yada ödünÇalın
: mağazayı hiç boş bırakmayın hep satış yapsın
: ya sabah sabah yada geceleyin taraftar araklayın

: en çok lewel kimdeyse ondan taktik araklayın
: her maçtan sonra basın toplantısı yapın not: yönetim binasını 3 seviyeye getirin ki herbasın toplantısından sonra 2 takım becerisi kazanırsınız
: futbolcularınızı her maçtan sonra yenileme merkezinde dinlendirin enerji kazanırsınız
: eğlence alanına götürün futbolcuları ama fazla kalmasınlar karıya kıza sarkmasınlar

: bide en fazla 2 kere maç yapın çünkü enerjiniz her maçta 10-20 tane gidiyor yenilirseniz
daha fazla bide moraliniz de gidiyor tüpleri ağzına kadar doldurun öle oynayın
valla benden bu kadar yardımcı olduysam ne mutlu bana ( bi teşekkürü çok görmeyin )