EN UZUN BATARYA ÖMÜRLÜ + EN STABİL + EN HIZLI STOCK (Geliştirilmiş) ROM HEMEN GELİN+TAM ANLATIM!!!

Sponsorlu Bağlantılar

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Hocam simdiden tskr ediyorum !!!
Rom yuklensin denicem hmen...

• Beğen
Tepkiler: bby-34

serdar431

serdar431

Üye
rica ederim maksat yardımcı olmak. orada bulursun büyük ihtimal. olmazsa google a s3 5x5 touchwiz yazsan çıkar birseyler

McBoltt60

McBoltt60

Üye
dogrudur !!!
su rom ineydi
2 de bir tekrar başlayıp durdu
şimdide ilerliyo 41. de ...

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
Samsung Rom bölümünde note 3 launcher var zipli kuruluyor tavsiye ederim ;)up

yA dogrudur dedim de olmadı :D
touchwiz hatası alıyorum
burda kı performans denilen rom gene toucwiz uyg.. herseyi kurtardı format atmadan :D ohh
senin verdigin link kesin ise yarıcak mı peki stock rom da iken
cevapp plss???

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Elbette yinede yedegini al dene sonra ugrasma

McBoltt60

McBoltt60

Üye
  • Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
Ne güzel heyecanla yazmışsın :DHayırlı olsun :)
SAĞOLASINN !!!
;)
BU stock rom performansıı isee yaramıyoo .sss.s.s
rica ederim maksat yardımcı olmak. orada bulursun büyük ihtimal. olmazsa google a s3 5x5 touchwiz yazsan çıkar birseyler
aslında cıkıyodaa stock romda
rmu berbat edip cıkıyo
telfon acılmıyoo
üstüne bu performans lı olan romu yklenırseee acılıyoo
....
benden sizee tavsiye olarak örnek sıfırlama ya gerek olmadan !!!

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
SAĞOLASINN !!!
;)
BU stock rom performansıı isee yaramıyoo .sss.s.s
aslında cıkıyodaa stock romda
rmu berbat edip cıkıyo
telfon acılmıyoo
üstüne bu performans lı olan romu yklenırseee acılıyoo
....
benden sizee tavsiye olarak örnek sıfırlama ya gerek olmadan !!!
aynen öyle. ..

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kardeş peki kitkat mı

serdar431

serdar431

Üye
yok hocam değil ikiside 4.3 kitkat larin hiç birisini önermem. yazık olur güzelim s3 e. neredeyse tüm kitkat romlari demedim en fazla kaldığım kitkat romu 1 gün. hep sorun ve hata dolu başka romdan port ettikleri için. beni dinlersen bulaşma kitkat romlarina. ram 700 den aşağı inmez şarj akşamı zor eder, touchwiz durduruldu anasayfa durduruldu, günde defalarca reset atmalar, birisinde acil telefon etmem gerekiyordu açtım tuş kilidini rehbere girdim pat diye reset attı lanet olsun dedim böyle roma. birisinde fotoğraf çekmek istedim önemli birsey vardı kamera durduruldu dedi telefonu kapatıp açmam gerekti ve tabiki bir anlamı kalmadı çekeceğim ortam gitti. kısaca bulaşma yani kitkat romlarina

McBoltt60

McBoltt60

Üye
kardeş peki kitkat mı

yok hocam değil ikiside 4.3 kitkat larin hiç birisini önermem. yazık olur güzelim s3 e. neredeyse tüm kitkat romlari demedim en fazla kaldığım kitkat romu 1 gün. hep sorun ve hata dolu başka romdan port ettikleri için. beni dinlersen bulaşma kitkat romlarina. ram 700 den aşağı inmez şarj akşamı zor eder, touchwiz durduruldu anasayfa durduruldu, günde defalarca reset atmalar, birisinde acil telefon etmem gerekiyordu açtım tuş kilidini rehbere girdim pat diye reset attı lanet olsun dedim böyle roma. birisinde fotoğraf çekmek istedim önemli birsey vardı kamera durduruldu dedi telefonu kapatıp açmam gerekti ve tabiki bir anlamı kalmadı çekeceğim ortam gitti. kısaca bulaşma yani kitkat romlarina
yaa arkadaş lar 4.3 ///\\\ daha gelmedi ama hic gelmesin daha iyi 4.3 boyle ise 4.4.2 vs felaket olur..
onerilmez...
en iyi STOCK ROM 4.1.2 S3 ilk aldığım zaman memnundum o neyse mavi ekran cikmaya basladi arada ama DONANIMsal bir sorun oldugunu dusunuyorum...
servise 4 kere 1 kere ekran ddgismesine ragmen hayla ayni
neyse guncelleme geldigi zaman hic hata yok tu amaa Mavi ekran sorunu devam ediyordu ...
neyse isin sonu LG G2 alarak son verdim!!!!

• Beğen
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tmm anladım kardeşim

reaurora

reaurora

Üye
ben kullandım bunu gerçekten muhteşem bir rom. performansı super ama batarya ömrü pek de iyi sayılmaz.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
ben kullandım bunu gerçekten muhteşem bir rom. performansı super ama batarya ömrü pek de iyi sayılmaz.
Gayet iyi batarya ömrü.
%100 olarak. 3 sat. Dayaniyo muzik dinle. 3 gun yeter belki kesin diyebilirim...

• Beğen
Tepkiler: Blue023 ve bby-34
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
peki kardeş hangi rom 4.3 mü

McBoltt60

McBoltt60

Üye
peki kardeş hangi rom 4.3 mü
Pardon kardesim
Yanlisc konuya msj gitmis
Aslinda bu petformansli rom ise yaradığını. Gormedim.....
Batarya zaten oftan dedirtici
Hicc dayanmiyo ayni...
lg g2 konusyula karistirdim ..;)

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
  • Beğen

Üst Alt