Samsung Rom bölümünde note 3 launcher var zipli kuruluyor tavsiye ederimdogrudur !!!
su rom ineydi
2 de bir tekrar başlayıp durdu
şimdide ilerliyo 41. de ...
Samsung Rom bölümünde note 3 launcher var zipli kuruluyor tavsiye ederimup
ohh aynenn oylee deeElbette yinede yedegini al dene sonra ugrasma
Ne güzel heyecanla yazmışsınaynenn oylee dee
hic ugrasmayaa gerek yokkk !!!
lg g2 aldimm akipp gidiyoo amaa 4.4.2 yaptigima pismanim !!*!!**!!:\
Hayırlı olsun 
SAĞOLASINN !!!Ne güzel heyecanla yazmışsınHayırlı olsun
![]()
aslında cıkıyodaa stock romdarica ederim maksat yardımcı olmak. orada bulursun büyük ihtimal. olmazsa google a s3 5x5 touchwiz yazsan çıkar birseyler
aynen öyle. ..SAĞOLASINN !!!
![]()
BU stock rom performansıı isee yaramıyoo .sss.s.s
aslında cıkıyodaa stock romda
rmu berbat edip cıkıyo
telfon acılmıyoo
üstüne bu performans lı olan romu yklenırseee acılıyoo
....
benden sizee tavsiye olarak örnek sıfırlama ya gerek olmadan !!!
kardeş peki kitkat mı
yaa arkadaş lar 4.3 ///\\\ daha gelmedi ama hic gelmesin daha iyi 4.3 boyle ise 4.4.2 vs felaket olur..yok hocam değil ikiside 4.3 kitkat larin hiç birisini önermem. yazık olur güzelim s3 e. neredeyse tüm kitkat romlari demedim en fazla kaldığım kitkat romu 1 gün. hep sorun ve hata dolu başka romdan port ettikleri için. beni dinlersen bulaşma kitkat romlarina. ram 700 den aşağı inmez şarj akşamı zor eder, touchwiz durduruldu anasayfa durduruldu, günde defalarca reset atmalar, birisinde acil telefon etmem gerekiyordu açtım tuş kilidini rehbere girdim pat diye reset attı lanet olsun dedim böyle roma. birisinde fotoğraf çekmek istedim önemli birsey vardı kamera durduruldu dedi telefonu kapatıp açmam gerekti ve tabiki bir anlamı kalmadı çekeceğim ortam gitti. kısaca bulaşma yani kitkat romlarina
Gayet iyi batarya ömrü.ben kullandım bunu gerçekten muhteşem bir rom. performansı super ama batarya ömrü pek de iyi sayılmaz.
Pardon kardesimpeki kardeş hangi rom 4.3 mü
sen daha önce cyanogenmod mu kullanıyordun?Gayet iyi batarya ömrü.
%100 olarak. 3 sat. Dayaniyo muzik dinle. 3 gun yeter belki kesin diyebilirim...
Hayir ama yuledigim an begenmedim cok klasik menu fazla kabarik cok iyi de degil yklemenizi onermem ..sen daha önce cyanogenmod mu kullanıyordun?