bende kurdum ama telefon açılmadı.(kendi istediklerimi seçerek te denededim hiç bir şeyi değiştirmedende denedim S3 yazısında kaldı telefon)rica etsem kurulum sırasındaki kullandığınız seçenekleri adım adım yazabilirmisiniz teşekkürlerArkadaşım denedi gayet iyi bir rom![]()
eywallah kardeşim güle güle kullanHergün XDA ya bakıyorum zaten bu rom özellikle dikkatimi çekmişti kernelide orjinal olunca(düzenlenmiş ama galiba)
Direk kaptımSerdarcım senin telefonun klon imeilimiydi yoksa orjinal mi?
Tşk değerlendirmen için

Wipe yapbende kurdum ama telefon açılmadı.(kendi istediklerimi seçerek te denededim hiç bir şeyi değiştirmedende denedim S3 yazısında kaldı telefon)rica etsem kurulum sırasındaki kullandığınız seçenekleri adım adım yazabilirmisiniz teşekkürler
ElbetteRom güzel de Türkçeye önem veririm şu eywallah'ı eyvallah olarak düzeltir misin?![]()

Yüklemeden önce kesinlikle wipeleri unutmayın ve telefonunuz rootlu CWM yüklü olması gerekiyor yüklemek içinbende kurdum ama telefon açılmadı.(kendi istediklerimi seçerek te denededim hiç bir şeyi değiştirmedende denedim S3 yazısında kaldı telefon)rica etsem kurulum sırasındaki kullandığınız seçenekleri adım adım yazabilirmisiniz teşekkürler
hocam yüklemesi Aroma installer ile ya heralde aromadaki seçeneklerle ilgili bi karısıklık oldu ben yükledim gayet sourunsuzAynen açılmama durumu doğru yaptıktan sonra ? Olmamalı .Hafıza kartına atman gerektiğini biliyorsun demi?
Bi tek bu ihtimal Kaldı
evet onlardan bahsetmiştim (seçtiklerinizi aynen yazabilirmisiniz aynısı denemek isterim)hocam yüklemesi Aroma installer ile ya heralde aromadaki seçeneklerle ilgili bi karısıklık oldu ben yükledim gayet sourunsuz
evet gördüm denedim şu an bekliyorum ama açılmıyor halayukarı mesajlara kısaca yazmıştım
valla şaşkınım şu an ben ilk seferde sorunsuzca yükledim. wipe data- wipe cache- advanced/wipe dalvik yaptım sonra romu install ettim aroma geldi oradan şimdi hatırlamıorum tam olarak hangileri vardı ama yukarıda yazdıklarıma benzer seyler cıkıor. tweaks programları falan çıkıyor 6-7 tane geliştirme programları onlardan hiçbirisini seçmedim. google uygulamalarından sadece youtube sectim. efs yedegini al dedim- evet wipeleri yap dedim-kernel ve modem sordu üsttekileri sectim galiba sonra finish dedim yükledi telefon direk açıldıevet gördüm denedim şu an bekliyorum ama açılmıyor hala
ilk açılıştaki 'samsung galaxys3 gti9300'siyah ekranda kalıyor
şu an s4 revaletion v12 cristmas yüklüyoeum daha sonra şarj ını doldurup tekrar deneyeceyim olmazsa canımız sağolsun ama olmasını istemiştim 'durduruldu' görmemek güzel olurdu tekrar teşekkür ederim inşallah yapabilirimvalla şaşkınım şu an ben ilk seferde sorunsuzca yükledim. wipe data- wipe cache- advanced/wipe dalvik yaptım sonra romu install ettim aroma geldi oradan şimdi hatırlamıorum tam olarak hangileri vardı ama yukarıda yazdıklarıma benzer seyler cıkıor. tweaks programları falan çıkıyor 6-7 tane geliştirme programları onlardan hiçbirisini seçmedim. google uygulamalarından sadece youtube sectim. efs yedegini al dedim- evet wipeleri yap dedim-kernel ve modem sordu üsttekileri sectim galiba sonra finish dedim yükledi telefon direk açıldı
evet dediğin gibi oldu s4 revolution v12 geçince oldu öncekinde hyperv6 idi acaba ondanmıkı bi öncekide stock romduDene hocam yaparsın kesin bir yerde ufacık birşey oluyor elbet yaparsın gelişmeleri bildir yine