Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
öyle de 40kb net hızı var. 512'ye biz düşük diyoz. Sadece nette dolaşmak ve msn için ideal ama multimedia canavarı ve oyun insanları için kullanışsız oluyo
salih1906baba
Üye
Teşekkürler
tiryaki102
Üye
TTNET 5 ay 15 TL Limitsiz İnternet Kampanyası
TTNET, limitsiz internet ile tanışmanız için sınırları kaldırıyor. TTNET'in 8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz ADSL paketindeki inanılmaz fiyat avantajından ve zengin içeriğinden yararlanmak için hemen TTNET'e gelin, sınırsız internetin keyfini çıkarın!
Hemen TTNET'e gelin, 8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz NETLİMİTSİZ paketini seçin, ilk 5 ay ayda sadece 15 TL'ye internette sınırsızca uçmaya başlayın!
TTNET, limitsiz internet ile tanışmanız için sınırları kaldırıyor. TTNET'in 8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz ADSL paketindeki inanılmaz fiyat avantajından ve zengin içeriğinden yararlanmak için hemen TTNET'e gelin, sınırsız internetin keyfini çıkarın!
Hemen TTNET'e gelin, 8 Mbps'ye kadar hızlı limitsiz NETLİMİTSİZ paketini seçin, ilk 5 ay ayda sadece 15 TL'ye internette sınırsızca uçmaya başlayın!
Arkadaşlar ben 4 senedir ttnet adsl (sınırlı) kullandım ttelekom internetimin hızını kafasına göre durmadan değiştirdi ve ilk başta 19 tl ödedim 6 ay sonra 30 tl ödedim hız arttıkça dahada coştum bu yavaş yavaş faturada 70 tl ye kadar çıktı bende arkadaşımın tavsiyesiyle kablonete (şimdiki ismi uydunet)geçtim sınırsız internete ayda 24 tl ödüyorum(kablolu tv fiyatı dahil). binanızda kablolu tv santrali varsa tavsiye ederim şimdiki hızım 512 kb film izleyeceğim zaman 5 dk yüklenmesini bekleyerek rahatlıkla izleyebiliyorum ttnetteki gibi altyapı yetersizliği yok 512 hızla rahat bir şekilde interneti kullanabiliyorum.
İptal söz konusu bunun için hediye modemin parasını alıyorlar, kullanılan limit türüne göre aylığı alıyorlar ve zorunlu olarak seni bağladıkları sözleşmeden kurtuluyorsun.