en ucuz sınırsız internet

Sponsorlu Bağlantılar

olguki

Üye
    Konu Sahibi
en ucuz sınırsız internet
Arkadaşlar ben 4 senedir ttnet adsl (sınırlı) kullandım ttelekom internetimin hızını kafasına göre durmadan değiştirdi ve ilk başta 19 tl ödedim 6 ay sonra 30 tl ödedim hız arttıkça dahada coştum bu yavaş yavaş faturada 70 tl ye kadar çıktı bende arkadaşımın tavsiyesiyle kablonete (şimdiki ismi uydunet)geçtim sınırsız internete ayda 24 tl ödüyorum(kablolu tv fiyatı dahil). binanızda kablolu tv santrali varsa tavsiye ederim şimdiki hızım 512 kb film izleyeceğim zaman 5 dk yüklenmesini bekleyerek rahatlıkla izleyebiliyorum ttnetteki gibi altyapı yetersizliği yok 512 hızla rahat bir şekilde interneti kullanabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: karakılıç

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
evet tt net acımadan sömürdü insanları

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kabolu tv harika bir olay.Ben de herkese tavsiye ediyorum.

e_r_EN

e_r_EN

Üye
trabzonda hizmet veriyorlarmı

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
faturamı odeyemiyoum fena halde faiz biniyor TTNET kazıgı benı fena vurdu ocak ayı faturam 85 küsür TL.Mart ayında İtahattüt doluyor ne yapabiliirm arkadaşlar.Borcu varken internetimi iptal ederler mi.Mart ayında iptal ettirmek kalan borçlarımıda taksitlendirmek istiyorum bunu yaparlar mı?

ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
interneti iptal etmezler .. neden dersen.. niye etsinler ki insan sömürüyorlar.. iptal edipte paralarından mı olsun..

hanol

hanol

Üye
güzel de güzel kardeşim her yerde uydu ne bulamazsınki
?.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Zaten herkez geri zekalı bir bu konuyu acanlar akıllı!Yahu akrdesım olsa gidecegız bağlatacagız ama YOK YOK YOK!

kumsal07

kumsal07

Üye
ttnet insanları yıllardır sömürüyor kardeş biri, smart ve uydunet gibi birçok firma çıktı bunların hızları daha iyi son teknoloji kullanıyor adamlar..ttnet ise devlette kalan kabloları kullanıyor Lübnanlıları sattılar aslında İsrailli.. bence herkes kapatmalı uydunet almalı sınırsız 24 lira kafan rahat.

quezler41

quezler41

Üye
Anladım Derdini :ehe

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
:okuAdsl Alcaksan Veya Kazıklandığını Hissediyorsan Oku! :oku

Kardesim Bende Sınırsız Kablo Net Var Kablosuz Adsl Aldım 180 Tl Bi O Kadar Yeni Baslayanlar Sakın Ttnet Almayın Bunda Telefon Derdi Yok Hız Sabit Hatta Artıyor Bile 1\mb hız ttnet:50 Kb/hız | Kablonet:130 hatta 140 /Kb hız Bile Oldu Tercih Sizin Sınırsız 36,50 Tl Kablonet 1/mb Hız İndir Donma Yok Kesilme Yok Bu Arada sırada Lag Cıkıyor Ancak 5-10 dk Cozuyorlar! Bi Özelliği Daha Var Memnun Olcanız Ttnet Telefon Olması Sart İken Bunda Telefon Sart Deil İstersen Televizyon Hattı Alabilirsiniz Buda 10 Tl Esittir 44 Tl Oluyor Bole Alırsanız 2 si Birlikte!

Ttnet-Turkcell-Vodefone-Avea 3g Modem Farketmez Sakın Fiyatlar Ucuo Kotalı Hayatta

Ben ne derim alsam ilk baslayanlar kotalı kullanırım kotayı gecmem fln dusunuyorsanız hata yapmayalım!
Ttnet vb Alın Ancak Hızını Önemsemeyin Sınırsız Almanızı Tavsiye Ederim Ttnet Sözlesme İmzalamayın! Modem Bedava Cıkmaya Kalksan Cıkamazsın Ya Parasını Ödücen Modemin Yada 2 Yıl Abonemiz Olucaksın Telefonu Kullanmadığın Halde 10 Tl Bindiriyorlar Paşa Gönlünüz Bilir!

Yane Kısaca Ttnet-3g Modem-Smile-Biri Alın O Sizin Kararınız Ancak Kazıklandım Diye Gelmeyin Smile-Biri Turk Telekoma Baglı Zaten Kısaca Sizin İçin Kablo Net Alın Türksat Kazansın Elin Gavuru Kazanmasın Hem Hesaplı Hemde Ekonomik Hemde Hızlı :hmmm Dicenizki Sanane İstediğimi Alırım Sanamı Sorcam Ttnete Ana Avrat Küfür Edince Artık Bu Konu Aklına Gelir :ehe

ภคŦเz

ภคŦเz

Üye
:okuAdsl Alcaksan Veya Kazıklandığını Hissediyorsan Oku! :oku

Kardesim Bende Sınırsız Kablo Net Var Kablosuz Adsl Aldım 180 Tl Bi O Kadar Yeni Baslayanlar Sakın Ttnet Almayın Bunda Telefon Derdi Yok Hız Sabit Hatta Artıyor Bile 1\mb hız ttnet:50 Kb/hız | Kablonet:130 hatta 140 /Kb hız Bile Oldu Tercih Sizin Sınırsız 36,50 Tl Kablonet 1/mb Hız İndir Donma Yok Kesilme Yok Bu Arada sırada Lag Cıkıyor Ancak 5-10 dk Cozuyorlar! Bi Özelliği Daha Var Memnun Olcanız Ttnet Telefon Olması Sart İken Bunda Telefon Sart Deil İstersen Televizyon Hattı Alabilirsiniz Buda 10 Tl Esittir 44 Tl Oluyor Bole Alırsanız 2 si Birlikte!

Ttnet-Turkcell-Vodefone-Avea 3g Modem Farketmez Sakın Fiyatlar Ucuo Kotalı Hayatta

Ben ne derim alsam ilk baslayanlar kotalı kullanırım kotayı gecmem fln dusunuyorsanız hata yapmayalım!
Ttnet vb Alın Ancak Hızını Önemsemeyin Sınırsız Almanızı Tavsiye Ederim Ttnet Sözlesme İmzalamayın! Modem Bedava Cıkmaya Kalksan Cıkamazsın Ya Parasını Ödücen Modemin Yada 2 Yıl Abonemiz Olucaksın Telefonu Kullanmadığın Halde 10 Tl Bindiriyorlar Paşa Gönlünüz Bilir!

Yane Kısaca Ttnet-3g Modem-Smile-Biri Alın O Sizin Kararınız Ancak Kazıklandım Diye Gelmeyin Smile-Biri Turk Telekoma Baglı Zaten Kısaca Sizin İçin Kablo Net Alın Türksat Kazansın Elin Gavuru Kazanmasın Hem Hesaplı Hemde Ekonomik Hemde Hızlı :hmmm Dicenizki Sanane İstediğimi Alırım Sanamı Sorcam Ttnete Ana Avrat Küfür Edince Artık Bu Konu Aklına Gelir :ehe

voov güzell :oke:

Adilx05

Adilx05

Üye
Aslında kablonet olabilr....

pampilo

Üye
Kablonet Ankara'nın merkezinde bile pek çok semtte yok.

OğuzcanAbi

Üye
vodafone cepnet

WastabMan

WastabMan

Üye
Kayıt için nereye başvuru yapacaz ? :hmmm

Edit:

Tarifeler güzel, fiyatlar uygun. :oke:

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Kablo net 1 numara

hunter41

hunter41

Üye
512 kb cok dusuk arkadasım dosya indirimi yaparken cok beklersın

konyarapp

Üye
arkadaşlar uydu net heryerde yok yanlız mesela bizim ilerideki mahallede var ama bizim mahallede yok :S başvuru yapsak gelip santral fln kurarlar mı ?

Alicankavrar

Alicankavrar

Üye
süperonline'ın fiber optik kabloları var onları da es geçmeyelim

Takipçi Satın Al

Üst Alt