Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En ucuz msn programı sizlerle
Sponsorlu Bağlantılar
gademdax
Üye
kardes eline seaglık super
mertaygar
Üye
saol kardeş
Deepidea
Üye
Güzelmiş saol
--------------- Ekleme ---------------
İyide 6300 da çalışmıyo bu
zaloglu34
Üye
6600 msn programları bir süre sonra açılmıyo sorun nedir acaba
program üreticileri tarafından versiyon tazelenmiştir ve sizn versiyonunuz eski olduğu için açılmayabilir özellikle ceptemsnde oluyor
yada crackli bir program kulllanıyorsanız bir süre sonra onu tespit edip kapatıyorlar agile messengerde olduğu gibii
yani telefonunlaa değil kulllandığınız program yada versiyonla alakalı olabiliyorrr
cbufatih
Üye
eyvallah kardes sagolasın
DoGuS_45
Üye
turkcelll nekadar yazıyo
--------------- Ekleme ---------------
turkcell nekadar yazıyo
yarrrramaz
Üye
kardeş benim tlf num nokki 61202 yada 3 tane msn programı yükledim fakat bi türlü baglantı kuramıyorum bana yardım edrsen sevinirin mailini bek.. [email protected]
dj_kral
Üye
programı denemedim ama eminim ucuz ve kullanışlı olduğuna yalnız birde bunu türkçe ye çevirirseniz sevinirim
ister agile ister turbo messenger olsun fiyat kullandığın kb a kadar ücretlendirilir.değişen bir şey olmaz.o programların hepsini ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum.Ama içlerinde tavsiye ettiğim verichat'tir.çünkü dosya transfer işlemi çok başarılı...
kardeşim emeğine sağlık ama bişey merak ediyorum.bu msn fiyatlarını şebekeler belirlemiyormu?
yani bildiğim kadarıyla msn programları değil şebekeler veri alışverişine göre yapıyor.yinede sağolasın