En ucuz msn programı sizlerle

Sponsorlu Bağlantılar

gokhannah

Üye
fena deil deneyelim bakalım TEŞEKKÜRLER

hakan55

Üye
emege saygı super wallaha

dj_falcon

dj_falcon

Üye
yok kardes ya hiçbişi turbo msn kadar guzel olamaz

madboy17

Üye
--------------------------------------------------------------------------------

agile messenger da ceptemsn de turbomsn de kontörleriniz boşa gitmesin;
agilenin tam tersi kalitesi ile bilinen milyonların kullandığı 'verichat messenger' sizlerle
sakın yanılgıya düşmeyin. oturum açtığınızda bağlantı ücretlendirmesinin dakika başına olduğunu sanmayın. yani 64 kb 1 kontör demektir. verichat programı agile ve turbo msn tam tersine hızlılığı ile göze çarpar oturum açma süresi çok kısadırtarafımdan 6600 da denenmiştir.1 yıldır kullanmaktayım.. programın geçmişinin çok kısa olmasına rağmen kullanıcı kitlesi hızla artmaktadır. her gün ortalama 8 saat telefonumdan msn oturum açıyorum. hiç bir şey yazmadığım takdirde 8 saate 1-2 kontör düşüyo.agilede 6 saat kadar oturum açık tuutğumda 12
kontör eksiliyo. defalarca test ettim ve sonuç aynı verichat 1 numara herkesin denemesini tavsiye ederim

programın 6600 ve 6630 da sorunsuz çalıştığı test edilip onaylanmıştır.programın kişi engelleme kişi ekleme özelliğide mewcuttur

MaxiCep Forum

link düzeltilmiştir güle güle kullanın

alıntıdır
,

cok guzel olmus eline saglık

Siman

Üye
ßakaLım nasıLmış

ygt123

Üye
suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

daywalker15

Üye
güzel paylaşım

gokhanbaycan

gokhanbaycan

Üye
ya gençler bende 3 4 tane msn programı var ama gprs yüzünden bi türlü bağlanamıyo bu sorunu nasıl hallederiz

sentences

Üye
--------------------------------------------------------------------------------

agile messenger da ceptemsn de turbomsn de kontörleriniz boşa gitmesin;
agilenin tam tersi kalitesi ile bilinen milyonların kullandığı 'verichat messenger' sizlerle
sakın yanılgıya düşmeyin. oturum açtığınızda bağlantı ücretlendirmesinin dakika başına olduğunu sanmayın. yani 64 kb 1 kontör demektir. verichat programı agile ve turbo msn tam tersine hızlılığı ile göze çarpar oturum açma süresi çok kısadırtarafımdan 6600 da denenmiştir.1 yıldır kullanmaktayım.. programın geçmişinin çok kısa olmasına rağmen kullanıcı kitlesi hızla artmaktadır. her gün ortalama 8 saat telefonumdan msn oturum açıyorum. hiç bir şey yazmadığım takdirde 8 saate 1-2 kontör düşüyo.agilede 6 saat kadar oturum açık tuutğumda 12
kontör eksiliyo. defalarca test ettim ve sonuç aynı verichat 1 numara herkesin denemesini tavsiye ederim

programın 6600 ve 6630 da sorunsuz çalıştığı test edilip onaylanmıştır.programın kişi engelleme kişi ekleme özelliğide mewcuttur

MaxiCep Forum

link düzeltilmiştir güle güle kullanın

alıntıdır
peki hamen girip çıkarsan kaç kontür gider

diaspora41

Üye
ellerin dert görmesin tam ihtiyacımıza yarar program...

memojhan

Üye
teşekkürler kardeş

tekerr

Üye
paylaşım için teşekkürler

SkyCaptain18

SkyCaptain18

Üye
TşKler ama bu dosyanın ismi AgileMesenger yazıyo sen yanlış link felan mı verdin?

Anavarta

Üye
bakalım deneyip gorucez calısıcak mı

usame007

Üye
paylaşım için saol

ulusalsol

Üye
eyw kardeşim saol..deneyelim giden 3-5 kontor olsunn..:)

elifim17

Üye
YA 6300 TELİM VAR :( AMA MSN YÜKLENMİYOR YA... BUNUDA DENEDİM AMA OLMUYOR... :s

basri_61

Üye
teşekkürler

dj_falcon

dj_falcon

Üye
valla kardes ben turbo msn diue biliyordum

erhansolak

Üye