En ucuz msn programı sizlerle

Sponsorlu Bağlantılar

breaker_devil

breaker_devil

Üye
    Konu Sahibi
En ucuz msn programı sizlerle
--------------------------------------------------------------------------------

agile messenger da ceptemsn de turbomsn de kontörleriniz boşa gitmesin;
agilenin tam tersi kalitesi ile bilinen milyonların kullandığı 'verichat messenger' sizlerle
sakın yanılgıya düşmeyin. oturum açtığınızda bağlantı ücretlendirmesinin dakika başına olduğunu sanmayın. yani 64 kb 1 kontör demektir. verichat programı agile ve turbo msn tam tersine hızlılığı ile göze çarpar oturum açma süresi çok kısadırtarafımdan 6600 da denenmiştir.1 yıldır kullanmaktayım.. programın geçmişinin çok kısa olmasına rağmen kullanıcı kitlesi hızla artmaktadır. her gün ortalama 8 saat telefonumdan msn oturum açıyorum. hiç bir şey yazmadığım takdirde 8 saate 1-2 kontör düşüyo.agilede 6 saat kadar oturum açık tuutğumda 12
kontör eksiliyo. defalarca test ettim ve sonuç aynı verichat 1 numara herkesin denemesini tavsiye ederim

programın 6600 ve 6630 da sorunsuz çalıştığı test edilip onaylanmıştır.programın kişi engelleme kişi ekleme özelliğide mewcuttur

http://www.maxicep.com/forums/attachment.php?attachmentid=1027&d=1170335459

link düzeltilmiştir güle güle kullanın

alıntıdır

..::MAFIA::..

..::MAFIA::..

Üye
yanlış bi bilgi var turkcell 10 kb 1 kontür

bezir

Üye
ister agile ister turbo messenger olsun fiyat kullandığın kb a kadar ücretlendirilir.değişen bir şey olmaz.o programların hepsini ben 1 yıldan fazladır kullanıyorum.Ama içlerinde tavsiye ettiğim verichat'tir.çünkü dosya transfer işlemi çok başarılı...

tremiso

tremiso

Üye
n70 e kurdum açıyo ama listemdeki kişiler görünmüyo problem ne olabilir acaba daha önce turbo msn kullanıyodum..

bilmecem

Üye
:pro: ya deneyelişmde yinede emeğine sağlık dostum 3 ---5 kontör de sana feda olsun

onurt

Üye
dostum herhalde linkte bi sorun war.. yenilersen iyi olur

tameriscen(yeni)

tameriscen(yeni)

Üye
arkadaşlar belki siz mesaj gönderip almıyorsunuz ama program arka planda sürekli iletişim halinde olduğu için veri gönderip alma yapıyor. buda size kontür olarak geri dönüyor. ama veri chat programı arka planda demek daha az veri gönderip alıyor. bende uzun zamandır verichati kullanıyorum. çok memnunum. yanlız bir kaç özellik daha olsa çok daha iyi olur.

katilkobra_zzzz

Üye
arkadaş bide bunu türkçeye çevirsen çok iyi olur

katilkobra_zzzz

Üye
yükledim çok güzel çalışıyo ama bide türkçe olsa daha güzel olur

katilkobra_zzzz

Üye
türkçeye çevirirseniz bana haber verin LÜTFEN!

freenever

Üye
KardeŞ Kirik Lİnk Yaf....emeĞe Saygi Da....Şuna Bİ Baksan Olur Mu.....lİnk Kirik....

sefa667

sefa667

Üye
baya güzel bi program tek sorun türkçe olmaması:good:

freenever

Üye
AMAN gözünü seveyim kardeş ben de böle bisi arıyordum...ama link kırık....yardımcı olsan da sevinsek gayrı......

freenever

Üye
benim için farketmiyo ing.türkçe...zaten alıştık artık yabancı şeylere...internet alemlerinden anlasam kendim yaparım da anlamıyorum.....link kırıkkkk....:(

yavuzer

Üye

arkadaşlar bide buna bakın (sorunsuz)

ozkanak

ozkanak

Üye
vey chat var ben kullaniom perfect

breaker_devil

breaker_devil

Üye
    Konu Sahibi
beyler link kırık değil biraz yavaş çalışıyor

breaker_devil

breaker_devil

Üye
    Konu Sahibi
fırsat bulursam türkçeye çeviririm şu anda tatildeyim

ersincaki

ersincaki

Üye
link uçmuş pehhhhh

eon

Üye
6630'da deneyip de sorunsuz calistigini soylerseniz kurabilirim. ama bende agile var, sonra sakata gelmiyelim birseyleri bozmasin yani ....

Takipçi Satın Al

Üst Alt