En ucuz konuşma Turkcell'de. Aksini iddaa eden ? / 9 Ekim 2007

Sponsorlu Bağlantılar

POWER

POWER

Üye
Turkcell kampuscell tarifesiyle bence çok iyi tabe öğrenciler arasında.Ayrıca liselilerde kampuscelli olabildiği için Mawişim+Dostlarım hepsini rahat ratah konuşturabiliyorum.Öte yandan Avea bence Vodafone a kıyasla daha avantajlı duruyor...

turking

Üye
Telsimi bir tek televizyon için aldım :))

operaalmaya

Üye
keisnlikle doğrudur. avea'nın ali cengiz oyunları da kağıt üstünde olmasa da bir kenarda dikkate alındığında turkcell en uygun hale geliyor.

Lion Heart

Lion Heart

Üye

Tüm MobilÖğrencileri10 dakikası 2 kontör**Diğer Avealıları3 kontör / dkSabit hatları4 kontör / dkDiğer operatörleri2 kontör / dk***1 kısa mesaj1 kontör / SMS
Tek seferde 150 ve üzerinde kontör yüklediğinde 30 gün boyunca tüm MobilÖğrencileri süper avantajlı bir fiyata, 10 dakikası 2 kontöre arıyorken
diğer operatörleri dakikası sadece 2 kontöre ara!

Ayrıca 250 ve üzeri kontör yüklemelerinde 150 her yöne mesaj hediye*!

Şimdi Öğrenci kimliğin olmasa da MobilÖğrenci Tarifesine abone olabilirsin.
Bu fırsatı sakın kaçırma, hemen en yakın Avea bayisine uğra!

Ayrıca her ay 150 kontör yüklerseniz diğer operatörleri 2 kontöre arıyorusunuz dk başına. Ve bir öğrenci birden fazla mobil öğrencili hat alabiliyor. Ve öğrenci kimliğine de gerek yok. Bu durumda en avantajlısı avea bana göre

Ve bir ekleme daha: Her ay 250 kontör yükleyenler dan da ücretsiz yararlanabiliyorlar.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
aslında haklısın

kubilay212

kubilay212

Üye
Sanırım Bu Kontör Fiyatları Eski De Kaldı

iskenlii

iskenlii

Üye
süper bilgi için sağul

General Omar

General Omar

Üye
ben de Negative katılıyorum faturalı hatlarda en avantajlı avea

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Fiyatlar eskide kalmış olabilir, avea'nı en iyi tarifesi hangisi? Mobilöğrenci değil mi?

Kampüscell mobilöğrenciden daha ucuz. ;)

10 Dk 1 kontör,
3 mesaj sonrası bevada.
Sms'ler her yöne 1 kontör.
Her yönü aramak dk'sı 1 kontör
Avea gibi 150 yükleme şartı da yok. 100 kontör yükle geçerli.

Bu benim söylediğim şey değildir tüm Türkiye kabul ediyor şuanda. Kampüscell ile en uygunu Turkcell. Aksini söyleyen varsa buyursun tartışalım. ;)

cool_eagle

Üye
artk kampuscell de yenilendi ayrıca tonlakazanda war turkcell 1 numara oldu bence... Bide heryöne sms olursa manyak olur..... :)

Üst Alt