Faturalı Turkcell karşımıza Lifecell paketleriyle çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell karşımıza Lifecell paketleriyle çıktı
Turkcell sadece internet kullanımına düşkün olan aboneler için hazırladığı 3 yeni LifeCell paketiyle birlikte karşımıza çıktı.



Türkiye'nin en popüler GSM operatörü olarak karşımıza çıkan Turkcell, gerçekleştirdiği duyuru ile birlikte değişen teknolojiye ayak uydurmaya devam ettiğini gözler önüne serdi. Lifecell markası altına konumlandırılan bu paketler konuşma ve mesajlaşma hizmetleri dahil olmak üzere, sizlere sınırsız olarak tanımlanabilecek internet deneyimi sunuyor.


Sadece internet kullanan ve tüm görüşmelerini internet üzerinden gerçekleştiren tüketicileri hedefleyen bu paketler, Turkcell tarafından “Hayatı internet olanlara sadece Lifecell yetecek.” olarak tanımlanıyor. Lifecell'i tercih ederek bu geçiş yapanlara BiP üzerinden hem sabit numaraları hemde GSM numaralarını arama imkanı tanınırken, Lifecell’e, ilk 2 ay içerisinde abone olanlara tarifelerine ek 2 GB internet 12 ay boyunca hediye ediliyor.



Turkcell'in LifeCell paketleri
Lifecell Pro: Lifecell'de her şey için bol bol internet var! Uygulamalarda geçerli 50 GB ve diğer kullanımlar için 10 GB ile internetin sonsuz dünyası cebinizde! Üstelik, BiP'ten BiP'e istediğin kadar konuş, mesajlaş, paylaş ve BiP'ten her yöne aramalar için geçerli 1.000 dk! Senelik abonelikte aylık 69 TL ve aylık taahhütsüz abonelikte aylık 89 TL.

Lifecell Extra: Lifecell'de her şey için bol bol internet var! Uygulamalarda geçerli 50 GB ve diğer kullanımlar için 7 GB ile internetin sonsuz dünyası cebinizde! Üstelik, BiP'ten BiP'e istediğin kadar konuş, mesajlaş, paylaş ve BiP'ten her yöne aramalar için geçerli 1.000 dk! Senelik abonelikte aylık 59 TL ve aylık taahhütsüz abonelikte 79 TL.

Lifecell Super: Lifecell'de her şey için bol bol internet var! Uygulamalarda geçerli 50 GB ve diğer kullanımlar için 5 GB ile internetin sonsuz dünyası cebinizde! Üstelik, BiP'ten BiP'e istediğin kadar konuş, mesajlaş, paylaş ve BiP'ten her yöne aramalar için geçerli 1.000 dk! Senelik abonelikte aylık 49 TL ve aylık taahhütsüz abonelikte aylık 69 TL.
 


Murat Alper

Murat Alper

Moderator
yeni gelenler içinmi yoksa tarifeyi değiştirmek istersek bu pakete geçiş yapabilirmiyiz peki
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
blastx

blastx

Üye
Cok sacma paket bence tv paketi dropbox paketi dergilik paketi genele hitap etmiyor sadece fizy ise yarar cop paket
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
50 gb tek verseydi belki alan olurdu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
paxera

paxera

Üye
Uygulamaya özel GB olması çok saçma olmuş.
Kılçıksız 50 Gb 50 tl olsa lazım olan için iyi bir tercih olabilirdi.
 
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Paketleri daha önce inceledim, cepten en çok internet kullanan biri olarak gereksiz buluyorum neden mi?

Kendi uygulamalarından sadece bip kullanıyorum ben gerisi benim ilgimi çekmiyor vereceği 10gb bana aylık yetmiyor!

*** 5ay önce Turkcell Faturalı Platinum Elit paketini kullanıyordum 189TL aylık fatura gelmesi gerekiyordu paket için de 2000dk 2000sms 30GB internet ve uygulamalar için 5er GB internet vardı ve bana 30gb yetmiyordu bende internet ihtiyacımı karşılamak için ayda 4de 45₺ye 5 GB internet alıyordum bu da doğal olarak faturaya +180₺ olarak yansıyordu vs vs vs

Sözün özü boş bir paket olmuş vereceği 50gb genel olarak kullanılsa daha iyi olacağını düşünüyorum :bilmm
 
blastx

blastx

Üye
Sizin kullanim baya uclardaymis sadirdim pakete gelirsek kesinlikle cop
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
turancen

turancen

Üye
çöp firmadan çöp paketler, seç beğen alma... :icelim:
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ömrü pek yok zaten.Birkaç aya kapanır.Aynı kullanımları benzer fiyata vaat eden pek çok Türkcell paketi mevcut an itibari ile.Bana 1 yıldır her ay dropbox,dergilik verdi 1 kez kullanmadım,ihtiyaç olmuyor.
50 GB diye altın harflerle kocaman başlık atmaları çok komik ama :)
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
bilisimler

bilisimler

Üye
Çok saçma geldi benim o paketleri kullanacağım ne malum
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Çok saçma geldi benim o paketleri kullanacağım ne malum
Aynen bizde o fikirdeyiz :sirit: depolama için ayrı XX GB paket müzik için XX GB paket vb yapacağına 50 GB sabit 1000 dk 1000 sms yapması daha mantıklı ama bunu Turkcell e anlatamıyoruz :bilmm
 
  • Beğen
Tepkiler: bilisimler


Üst Alt