Smart Laucher Kullanıyorum Smart Lauchera IJS/JB Teması da yükledim çok stabil çok güzel gözüküyor ben beğendim![]()
ama smart çok saaadeeeee 
o zaman bence sen miui launcherini kullan gözlerin ağrısınama smart çok saaadeeeee
![]()

buzz launcherı görmemişsin der ve susarımo zaman bence sen miui launcherini kullan gözlerin ağrısın![]()
evet hiç kullanmadımbuzz launcherı görmemişsin der ve susarım![]()

evet hiç kullanmadım![]()

üf beLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buraya bi gir burası onun sitesi
yapılan homepacklere bak
kişiselleştirme sonsuz
ister sade ister renkli ne ararsan var
kendin de yapıp yükleyebilirsin
ben bu sitedekileri fazla sevmedim ama daha göremediğim binlerce homepack var.Kendime göresini anca bulabildim dün.![]()
gerçekten baya bi teması varmış 
EVET FAZLA BASİTO kadar denedim bana en guzeli smart launcher gibi geldi basit ve hizli
4000+up up 
ana ekranlar süper hatta bi ara popülerlerde en başşta bir launcherim var şuan featuredde 3 ketagoridede bulunuyor.Buzz Launcher tavsiyem uygulama çekmecesini çok nadir kullanıyorsunuz ana ekran paketleri sayesinde... Gayet stabil ve ram kullanımı az..
ana ekranlar süper hatta bi ara popülerlerde en başşta bir launcherim var şuan featuredde 3 ketagoridede bulunuyor.
Ayrıca en iyi türk ana ekran grafikerlerden biri de SEMATİ.Bir de uygulama çekmecesi çok kötü
ellerine sağlık..Aynen uygulama çekmecesinden bi uygulama açıyorum sonra mesela direk home tuşundan ana ekrana döncem diyelim, home tuşuna basınca uygulamanın kapanması ve uygulama çekmecesinin aşağı doğru kayması aynı anda oldugu için kötü oluyor bilmem bu sorunu sende yaşadınmı... bunun dışında hiç bir sorunum yok ayrıca senin ana ekranlara da baktım begendimellerine sağlık..
aynı sorun ben de de ar bi de uygulama çekmecesi kişiselleştirilemiyor ve kendi fontlarını kullanıyor bir de ızgara düzeni benim telde küçük görünüyor.ızgaranın normal görünmesi için mecbur 4*4lük yaptım ama 4*5 seviyorum benAynen uygulama çekmecesinden bi uygulama açıyorum sonra mesela direk home tuşundan ana ekrana döncem diyelim, home tuşuna basınca uygulamanın kapanması ve uygulama çekmecesinin aşağı doğru kayması aynı anda oldugu için kötü oluyor bilmem bu sorunu sende yaşadınmı... bunun dışında hiç bir sorunum yok ayrıca senin ana ekranlara da baktım begendimellerine sağlık..

şuan novadayım zooperla tema yaptım kullanıyorumNova abi. Tartismasiz. Hem gorunumu sekilli hem asiri stabil.
şuan novadayım zooperla tema yaptım kullanıyorum
icon seçebiliyrsun da ben şuan aynı buzz launcher gibi kişiselleştirdimbende mi nova ya geçsem nasıl icon falan seçebiliyor muyuz