En Stabil Launcher Tavsiye(lütfen Yorum Atin Zarar Gelmez!)(6000+ Görülme Teşekkürler)

Sponsorlu Bağlantılar

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Yandex Shell ...

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR
HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
Tasarım olarak hoş, stabil çalışıyor
kimileri biraz fazla ram harcıyor diyor ama ace kullanmıyorsan sorun yok.

• Beğen
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Miui hem stabil hemde istedigin hosuna giden her turlu gorunumu verebiliyosun ;)

• Beğen
ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Bu benim kullandigim isimden daha acik olsun diye gosteriyorum ayrica bu benim hosuma giden sen istedigin herseyi yapabilirsin tavsiye sadece ;)

• Beğen
caglar b

caglar b

Üye
Atom launcher i tavsiye ederim. Bayadır kullanıyorum kasma, takılma görmedim

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Atom launcher i tavsiye ederim. Bayadır kullanıyorum kasma, takılma görmedim
iconları eskiden güzeldi ama sonradan bir değiştirdiler pek fazla beğenmemeye başladım :(bu arada bayağı launcher kullandım siz yazın ben o launcherlarla ilgili görüşlerimi belirteceğim :)

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Atom store da pek çok ikon paketi ve tema var
biliyorum ama ilgimi çekmiyor ama şuan atom store ne durumda bilgim yok.çünkü o launcherı bırakalı çok oldu :)şuana kadar gördüğüm en güzel konulardan biri oldu bu.:)keşke başa tuttursa yöneticiler :(

caglar b

caglar b

Üye
biliyorum ama ilgimi çekmiyor ama şuan atom store ne durumda bilgim yok.çünkü o launcherı bırakalı çok oldu :)
O zaman sana android 4.4 kitkat ın orjinal launcher ını da tavsiye ederim. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı, çok hoş ve hızlı

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sana android 4.4 kitkat ın orjinal launcher ını da tavsiye ederim. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı, çok hoş ve hızlı
evet iconları çok güzel keşke onun yerine yeni çıkan lg nexus 5 alabilsem :( 400 dolarcık türkiyeye geliyo 2000 lira oluyo

• Beğen
Tepkiler: caglar b
caglar b

caglar b

Üye
evet iconları çok güzel keşke onun yerine yeni çıkan lg nexus 5 alabilsem :( 400 dolarcık türkiyeye geliyo 2000 lira oluyo
Nexus 5 şart degil, galaxy nexus bile alsan kitkatın tadıma ilk sen bakarsın :)

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: caglar b

KırcalıHolding

Üye
Next launcher 3 d 2.07.1 ver 7 dolar bak keyfine

Üst Alt