En Stabil Launcher Tavsiye(lütfen Yorum Atin Zarar Gelmez!)(6000+ Görülme Teşekkürler)

Sponsorlu Bağlantılar

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
En Stabil Launcher Tavsiye(lütfen Yorum Atin Zarar Gelmez!)(6000+ Görülme Teşekkürler)
ARKADAŞLAR BİLİYORUM STABİLİTE TELEFONDAN TELEFONA DEĞİŞEBİLİR.FAKAT SİZE GÖRE EN STABİL LAUNCHER HANGİSİ(KESİN EMİN OLDUKLARINIZ OLSUN).

NOT=BENİM TEL LG L5 E612 512 MB RAM 800 MHZ İŞLEMCİ

YORUM ATAN, ATMAYAN, BU KONUYU GÖREN, GÖRMEYEN HERKESE :tşk:

Şuana kadar gördüğüm en güzel konulardan biri oldu bu.:)Keşke başa tuttursa yöneticiler :(

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AndrOmer, nokıa_6220, caglar b ve 1 kişi daha

mmmirac

mmmirac

Üye
Beta launcher olmasına rağmen Bundan sadesi yok görünümde güzel

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR

Berk E.

Üye
Smart ve Nova launcher bana gore

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Nemus launcher tabikide, tartisilmasi bile sacma.

• Beğen
mmmirac

mmmirac

Üye
Nasıl Begendinmi SF Yİ

• Beğen
temp542

temp542

Üye
holo

• Beğen
mmmirac

mmmirac

Üye
Bence nemus hiçte hızlı değil

• Beğen
mmmirac

mmmirac

Üye
Sony Xperia z Kullanıyorum Sağolasın Kendi baslatıcısı güzel

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
holoyu da kullandım ama bana hala nova yine de bildirim için :tşk:
ben de telin kendi başlatıcısını seviyorum ama bi yerden sonra insan sıkılıyo işte değişiklik istiyo bu arada iphoneu olanlara acıyorum iosda launcher tema diye bişey yok :zuhaha:
ABİ BURADA SAYEMDE BAYA BEĞENİ KASTIN :ok2:
Z KULLANIYOSAN BUZZU DENE DERİM TEL DE BÜYÜK PİXEL DE ÇOK OLDUĞUNA GÖRE TELİN SÜPER OLUR.BAZI HOMEPACKLER(TABİ BULMAK ZAMAN ALIYOR) DEHŞET.DENE DERİM

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Action Launcher kullanıyorum neo v telefonum var sorun çıkarmıyo şuanlık. (2 aydir kullanıyorum. tabikide hergün farkli icon packlari yükliyorum ama 2 gündür değiştirmiyorum galiba benlik bişey buldum )

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Xperia Advanced Launcher, fazla zorlamıyor, ayrıca hoş bir launcher. Performans olarak daha iyileri vardır tabi ama ben bundan memnunum aynı senin gibi 512mb ramim var.

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Action Launcher kullanıyorum neo v telefonum var sorun çıkarmıyo şuanlık. (2 aydir kullanıyorum. tabikide hergün farkli icon packlari yükliyorum ama 2 gündür değiştirmiyorum galiba benlik bişey buldum )
teşekkürler deniycem

monteboy

monteboy

Üye
her zaman ilk yüklediğim uygulama apex launcher, gerisi hikaye ;)

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Advanced Launcher, fazla zorlamıyor, ayrıca hoş bir launcher. Performans olarak daha iyileri vardır tabi ama ben bundan memnunum aynı senin gibi 512mb ramim var.
bi modern oynadığında kesin zorluyo ama yinede :tşk: hem launcher hoş bir launcher widgetleri falan

xapex

Üye
Go yu tek geçerim. En iyisi tek tek kurup denemelisin

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
ben de ilk next launcherı yükledim bi ara sonra apexle başladım launcher işine hep apexi savunuyodum novadan daha iyi diye hatta novayı da kullandım herhalde önyartgıdan dolayı sevmedim sildim apexe devam ettim ama 1 aydır nova kullanıyorum apexle karşılaştırıyorumda baya daha iyi nova hem kasmıyo(apex bazen ister istemez kasabiliyo) hem efektleri iyi(apexin özel bi efekti yok normal efektleri kulanıyo) hem de uygulama menüsünde icon değişikliliği yapılabiliyor(apexde sadece masaüstünde değişiyor.Novanın apexe göre tek eksi yönü tablet modu olmaması :tşk:
ABİ GO TELEFONU ÖLDÜRÜYO HADİ ONU BIRAK BİŞEYE BENZESE...BEN GOYU EN İYİ OLARAK BENİMSEMİŞTİM Bİ ARA AMA İŞİN GERÇEK YÜZÜ ORTADA :tşk:
Smart ve Nova launcher bana gore

Nemus launcher tabikide, tartisilmasi bile sacma.

BU KADAR YORUM YAPTINIZ BEN SİZLERİN YORUMLARINIZI DİKKATE ALDIM BEĞENDİM.SİZLER DE KONUMU VE YORUMLARIMI BEĞENİRSENİZ SEVİNİRM.Bİ KATKINIZ OLUR.:tşk:

Invoke

Invoke

Üye
"Modern oynadığında kesin zorluyor" derken ne demek istedin anlamadım... Açıklarsan, cevap veririm.
Bir de insanlara, "konumu, yorumlarımı beğenin, bir katkınız dokunsun" demen hoş değil. Beğenen beğenir....

• Beğen

Üst Alt