En Stabil Launcher Tavsiye(lütfen Yorum Atin Zarar Gelmez!)(6000+ Görülme Teşekkürler)

Sponsorlu Bağlantılar

monteboy

monteboy

Üye
"Modern oynadığında kesin zorluyor" derken ne demek istedin anlamadım... Açıklarsan, cevap veririm.
Bir de insanlara, "konumu, yorumlarımı beğenin, bir katkınız dokunsun" demen hoş değil. Beğenen beğenir....
sanırım modern combat adlı oyun dostum

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR ve Invoke

Invoke

Invoke

Üye
sanırım modern combat adlı oyun dostum

hee, olabilir. Ben uzun süredir oyun oynamıyorum arkadaşlar ama stock romda/stock xperia launcherında sorun olmamıştı modern combat 3. 4 de ara ara kasma(çok değil, öyle oynatmayacak gibi değil, bitirdim zaten :D ) olmuştu. Benim donanıma göre ara ara kasması normal zaten.

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR
muratcan1999

muratcan1999

Üye
Sslauncher çok güzel ve sade bir türlü vazgecemedim

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Yandex shell v1.16

• Beğen
monteboy

monteboy

Üye
Yandex shell v1.16
hocam bu yandexte stabilite sorunları vardı en son, mesela uygulamadan cikarken home tuşuna bastığımda yandex.shell yükleniyor yazısı geliyodu bu tarz seyler yasiyo musunuz?

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
hocam bu yandexte stabilite sorunları vardı en son, mesela uygulamadan cikarken home tuşuna bastığımda yandex.shell yükleniyor yazısı geliyodu bu tarz seyler yasiyo musunuz?
Evet sanırım bu durum bazı telefonlarda devam ediyor sebebini bilmiyorum.baska uygulamalar ile uyumsuz mudur nedir :)

Ben ace kullanıyorum ve hiç hata almıyorum.

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR ve monteboy
monteboy

monteboy

Üye
Evet bu durum bazı telefonlarda devam ediyor sebebini bilmiyorum. Ben ace kullanıyorum ve hiç hata almıyorum.
çok ilginç ya, çok harika bir launcher kaç kez denedim kullanabilmeyi fakat böyle durumlar olunca çok canımı sıkıyo

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
çok ilginç ya, çok harika bir launcher kaç kez denedim kullanabilmeyi fakat böyle durumlar olunca çok canımı sıkıyo
Ben bu durumu tsf shell de bile yaşadım. Ben ace ye kurdum kullandım sorun yok. Arkadaşa verdim o s2 kullanıyor. Ne zaman geri launcher'a dönse tsf shell yükleniyor deyip baştan başlıyordu.

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR ve monteboy
Invoke

Invoke

Üye
Ben bu durumu tsf shell de bile yaşadım. Ben ace ye kurdum kullandım sorun yok. Arkadaşa verdim o s2 kullanıyor. Ne zaman geri launcher'a dönse tsf shell yükleniyor deyip baştan başlıyordu.

enteresanmış :D

• Beğen
A N D Y

A N D Y

Üye
Android 1.6 Launcher hem sade hem de rami az kullanıyor :D

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Çok dandik :D 1.6

• Beğen
Tepkiler: Anil-D, temp542 ve AVCIUGUR

berk2238

Üye
Bence Smart Launcher ram konusunda çok stabil bir uygulama.Yaklaşık 8 mb civarı ram götürüyor.Tek kötü yanı tema seçeneği az zaten launcher performans için yapılmış.Özellikle young ve wonder gibi cihazlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
"Modern oynadığında kesin zorluyor" derken ne demek istedin anlamadım... Açıklarsan, cevap veririm.
Bir de insanlara, "konumu, yorumlarımı beğenin, bir katkınız dokunsun" demen hoş değil. Beğenen beğenir....
Abi modern deken modwrn combatv4 ten bagsediyorum.bi de ben bu forumda yeniyim hatali bi sey yaptiysam ozur dilerim :(
Sslauncher çok güzel ve sade bir türlü vazgecemedim
Abi ben o launchera hic alisamadim :(
Yandex shell v1.16
Cok ram yiyo yine de :tşk:
Olum azcik dikkatli konus lan insanlari niye uzuyon begenmedim de bari :)

Invoke

Invoke

Üye
Abi, özür dilerim...
olum... lan... :hmmm

• Beğen
canko13

canko13

Üye
Apex usta..

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
ben de ilk next launcherı yükledim bi ara sonra apexle başladım launcher işine hep apexi savunuyodum novadan daha iyi diye hatta novayı da kullandım herhalde önyartgıdan dolayı sevmedim sildim apexe devam ettim ama 1 aydır nova kullanıyorum apexle karşılaştırıyorumda baya daha iyi nova hem kasmıyo(apex bazen ister istemez kasabiliyo) hem efektleri iyi(apexin özel bi efekti yok normal efektleri kulanıyo) hem de uygulama menüsünde icon değişikliliği yapılabiliyor(apexde sadece masaüstünde değişiyor.Novanın apexe göre tek eksi yönü tablet modu olmaması :tşk:
Abi, özür dilerim...
olum... lan... :hmmm
:bilmm:ah:agla2:

ozakin70

ozakin70

Üye
Bence nemus hiçte hızlı değil
Hangi cihazda denediniz merak ettim? [ciddiyim dalga gecmiyorum yanlis anlasilacak bi cumle grubu da mimiklerimizi yansitmayinca cok kisiyle bosu bosuna tartismisligim var;') ]

• Beğen

Üst Alt