En Stabil Launcher Tavsiye(lütfen Yorum Atin Zarar Gelmez!)(6000+ Görülme Teşekkürler)

Sponsorlu Bağlantılar

The Shadow

The Shadow

Üye
nova launcher prime v2.2.3 ya da imkanın varsa trebuchet 1.0 :pro:

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
3500+mböjhbnö.

RE_STaRT

Üye
Smart Laucher Kullanıyorum Smart Lauchera IJS/JB Teması da yükledim çok stabil çok güzel gözüküyor ben beğendim :)

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
evet hiç kullanmadım :(

buraya bi gir burası onun sitesi
yapılan homepacklere bak
kişiselleştirme sonsuz
ister sade ister renkli ne ararsan var
kendin de yapıp yükleyebilirsin
ben bu sitedekileri fazla sevmedim ama daha göremediğim binlerce homepack var.Kendime göresini anca bulabildim dün. :D

The Shadow

The Shadow

Üye

buraya bi gir burası onun sitesi
yapılan homepacklere bak
kişiselleştirme sonsuz
ister sade ister renkli ne ararsan var
kendin de yapıp yükleyebilirsin
ben bu sitedekileri fazla sevmedim ama daha göremediğim binlerce homepack var.Kendime göresini anca bulabildim dün. :D
üf be :D gerçekten baya bi teması varmış :D

• Beğen

hasanbaglan1981

Üye
O kadar denedim bana en guzeli smart launcher gibi geldi basit ve hizli

• Beğen
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
Buzz Launcher tavsiyem uygulama çekmecesini çok nadir kullanıyorsunuz ana ekran paketleri sayesinde... Gayet stabil ve ram kullanımı az..

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Buzz Launcher tavsiyem uygulama çekmecesini çok nadir kullanıyorsunuz ana ekran paketleri sayesinde... Gayet stabil ve ram kullanımı az..
ana ekranlar süper hatta bi ara popülerlerde en başşta bir launcherim var şuan featuredde 3 ketagoridede bulunuyor.
Ayrıca en iyi türk ana ekran grafikerlerden biri de SEMATİ.Bir de uygulama çekmecesi çok kötü

• Beğen
Tepkiler: GökhanERMCLR
GökhanERMCLR

GökhanERMCLR

Üye
ana ekranlar süper hatta bi ara popülerlerde en başşta bir launcherim var şuan featuredde 3 ketagoridede bulunuyor.
Ayrıca en iyi türk ana ekran grafikerlerden biri de SEMATİ.Bir de uygulama çekmecesi çok kötü

Aynen uygulama çekmecesinden bi uygulama açıyorum sonra mesela direk home tuşundan ana ekrana döncem diyelim, home tuşuna basınca uygulamanın kapanması ve uygulama çekmecesinin aşağı doğru kayması aynı anda oldugu için kötü oluyor bilmem bu sorunu sende yaşadınmı... bunun dışında hiç bir sorunum yok ayrıca senin ana ekranlara da baktım begendim :) ellerine sağlık..

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Aynen uygulama çekmecesinden bi uygulama açıyorum sonra mesela direk home tuşundan ana ekrana döncem diyelim, home tuşuna basınca uygulamanın kapanması ve uygulama çekmecesinin aşağı doğru kayması aynı anda oldugu için kötü oluyor bilmem bu sorunu sende yaşadınmı... bunun dışında hiç bir sorunum yok ayrıca senin ana ekranlara da baktım begendim :) ellerine sağlık..
:tşk:
aynı sorun ben de de ar bi de uygulama çekmecesi kişiselleştirilemiyor ve kendi fontlarını kullanıyor bir de ızgara düzeni benim telde küçük görünüyor.ızgaranın normal görünmesi için mecbur 4*4lük yaptım ama 4*5 seviyorum ben :(

bashland

bashland

Üye
Nova abi. Tartismasiz. Hem gorunumu sekilli hem asiri stabil.

• Beğen
Tepkiler: AHMED...

hasanbaglan1981

Üye
Nova gibisi yok çok başarılı ama ben su an launcher8 kullaniyorum bu da gayet güzel

Üst Alt