AVCIUGUR
Üye
ben de buzz launcher kullanıyorum millet şaşırıyo vay süpermiş ne bu diyorlar

ben de buzz launcher kullanıyorum millet şaşırıyo vay süpermiş ne bu diyorlar

nenden?biraz açıklarsanız sevinirim.Yandex Shell ...
ios stili seviyorsan i launcherı tavsiye edebilirimBu benim kullandigim isimden daha acik olsun diye gosteriyorum ayrica bu benim hosuma giden sen istedigin herseyi yapabilirsin tavsiye sadece
tasarım sevenlere tavsiyem buzz launcherTasarım olarak hoş, stabil çalışıyor
kimileri biraz fazla ram harcıyor diyor ama ace kullanmıyorsan sorun yok.

iconları eskiden güzeldi ama sonradan bir değiştirdiler pek fazla beğenmemeye başladımAtom launcher i tavsiye ederim. Bayadır kullanıyorum kasma, takılma görmedim
bu arada bayağı launcher kullandım siz yazın ben o launcherlarla ilgili görüşlerimi belirteceğim 
Atom launcher i tavsiye ederim. Bayadır kullanıyorum kasma, takılma görmedim
Atom store da pek çok ikon paketi ve tema variconları eskiden güzeldi ama sonradan bir değiştirdiler pek fazla beğenmemeye başladım![]()
biliyorum ama ilgimi çekmiyor ama şuan atom store ne durumda bilgim yok.çünkü o launcherı bırakalı çok olduAtom store da pek çok ikon paketi ve tema var
şuana kadar gördüğüm en güzel konulardan biri oldu bu.
keşke başa tuttursa yöneticiler 
O zaman sana android 4.4 kitkat ın orjinal launcher ını da tavsiye ederim. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı, çok hoş ve hızlıbiliyorum ama ilgimi çekmiyor ama şuan atom store ne durumda bilgim yok.çünkü o launcherı bırakalı çok oldu![]()
evet iconları çok güzel keşke onun yerine yeni çıkan lg nexus 5 alabilsemO zaman sana android 4.4 kitkat ın orjinal launcher ını da tavsiye ederim. Forumda bir arkadaş paylaşmıştı, çok hoş ve hızlı
400 dolarcık türkiyeye geliyo 2000 lira oluyoNexus 5 şart degil, galaxy nexus bile alsan kitkatın tadıma ilk sen bakarsınevet iconları çok güzel keşke onun yerine yeni çıkan lg nexus 5 alabilsem400 dolarcık türkiyeye geliyo 2000 lira oluyo

yalnız lg nexus 5 in şekli kitkat ile uyumu süperNexus 5 şart degil, galaxy nexus bile alsan kitkatın tadıma ilk sen bakarsın![]()
up upherkese tşkgalaxy nexusa resmi kitkat gelmeyecekmişNexus 5 şart degil, galaxy nexus bile alsan kitkatın tadıma ilk sen bakarsın![]()
Evet bunu sonradan ögrendim yazık oldu güzelim telefonagalaxy nexusa resmi kitkat gelmeyecekmiş
ama saçma değil mi, rahat rahat kaldırabilecek bir telefon ve ayrıca nexus yani daha ne denirEvet bunu sonradan ögrendim yazık oldu güzelim telefona
lg nexuslara gelecek sadecegalaxy nexusa resmi kitkat gelmeyecekmiş
lg nexuslara gelecek sadeceama saçma değil mi, rahat rahat kaldırabilecek bir telefon ve ayrıca nexus yani daha ne denir
lg nexuslara gelecek sadeceEvet bunu sonradan ögrendim yazık oldu güzelim telefona
konu güncel