En Stabil Launcher Tavsiye(lütfen Yorum Atin Zarar Gelmez!)(6000+ Görülme Teşekkürler)

Sponsorlu Bağlantılar

adige_cenk

Üye
Önceliğiniz tasarım yapmak mı?
Buzz launcher: Sınır yoktur, kendi tasarımınızı yaparsınız, beceremezseniz hazır tasarımları çeker ve üzerinde oynama yaparsınız ya da olduğu gibi kabullenirsiniz... SS launcher da buzz gibidir. Belli kalıplara zorlamaz sizi... Tamamen hayal gücünüze bağlı tasarım sunar ve sistemi çok fazla yormaz. NOT: kendi kişiselleştirmenizi yapmak istiyorsanız; uccw, zooper widgets, minimalist text vs uygulamaları biraz kurcalayıp, nasıl hoş çalışmalar çıkarılabileceğini öğrenmek lazım...
Tasarıma devam diyorsanız myhomescreen.com size alternatifler sunabilir...

Ram az ise, yine de performans derseniz; Stock takılın :D Ve ya arkadaşlar baya seçenek sundu. Her launcherın performans için kendince ayarları var. Ne kadar az görsellik ve animasyon o kadar performans. Vel-hasılı; 3 kuruşa 5 köfte yok :D

Abartı görsellik ve eğlenceli animasyon derseniz: Tsf launcher, Next launcher ve yandex shell... Tabi bu uygulamalar işlemci ve ram ister :D Aynı zamanda bu launcherlar sisteme fazla yüklenir ve batarya konusunda can sıkar..

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR ve canko13

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Önceliğiniz tasarım yapmak mı?
Buzz launcher: Sınır yoktur, kendi tasarımınızı yaparsınız, beceremezseniz hazır tasarımları çeker ve üzerinde oynama yaparsınız ya da olduğu gibi kabullenirsiniz... SS launcher da buzz gibidir. Belli kalıplara zorlamaz sizi... Tamamen hayal gücünüze bağlı tasarım sunar ve sistemi çok fazla yormaz. NOT: kendi kişiselleştirmenizi yapmak istiyorsanız; uccw, zooper widgets, minimalist text vs uygulamaları biraz kurcalayıp, nasıl hoş çalışmalar çıkarılabileceğini öğrenmek lazım...
Tasarıma devam diyorsanız myhomescreen.com size alternatifler sunabilir...

Ram az ise, yine de performans derseniz; Stock takılın :D Ve ya arkadaşlar baya seçenek sundu. Her launcherın performans için kendince ayarları var. Ne kadar az görsellik ve animasyon o kadar performans. Vel-hasılı; 3 kuruşa 5 köfte yok :D

Abartı görsellik ve eğlenceli animasyon derseniz: Tsf launcher, Next launcher ve yandex shell... Tabi bu uygulamalar işlemci ve ram ister :D Aynı zamanda bu launcherlar sisteme fazla yüklenir ve batarya konusunda can sıkar..
aynen öyle kardeşim.bi de iyi ki bu konuyu açmışım

enesrsln

enesrsln

Üye
Donanımı düşük olan telefonlar için Smart Launcher öneririm.

• Beğen
Tepkiler: faroder ve AVCIUGUR
mesutgaga

mesutgaga

Üye
next launcher çok hoşuna gider.galaxy w de stabil

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
adw launcher s4 temasıyla kullanabilirsin 1-2 ince ayar yaptin mi hiç kasmadan gorsel şekilde kullanırsın ben meseka ace da bu launcher ı kullanıyoö arkada canli duvar kağidiyla bile kasmıyor

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
adw launcher s4 temasıyla kullanabilirsin 1-2 ince ayar yaptin mi hiç kasmadan gorsel şekilde kullanırsın ben meseka ace da bu launcher ı kullanıyoö arkada canli duvar kağidiyla bile kasmıyor
TEeşekkürler ace kullanıyosan zeam launcher ı da önerebilirim.hadi arkadaşlar konu hala güncel

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
şimdi yüklüyorum telefona :)

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
şimdiki kullandıgım yeterince görsel zeam iconlari hoşuma gitmedi telefonumda yaklaşık 20 tane uygulama var ve launcher kullandıgım halde kasmıyor arka planda müzik dinlerken operada 3-4 sekme açıyorum hiç sıkıntı çıkarmıyor :)

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Next launcher favorim
Görsel olarak tatmin ediyor ve stabil diyebilirim benim cihaz için :)

• Beğen
Tepkiler: AVCIUGUR ve Anil-D
Anil-D

Anil-D

Üye
Buz launcher ayrica kisilestirme serbest

• Beğen
Anil-D

Anil-D

Üye
Hahaha

Anil-D

Anil-D

Üye
Yok abi buza basmadim suan launcher kullanmiyorum zaten

AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Next launcher favorim
Görsel olarak tatmin ediyor ve stabil diyebilirim benim cihaz için :)
dediğim gibi uygulama menüsü pixeli düşük teller iin hiç de iç açıcı değil.
Neyini kisillestireceksin?
Bence bes para etmez hic beğenmedim o launcheri
kardeş sen buzz launcherı kullanmayı bilmiyosun.homepack konusunda hiçbir launcher yanına bile yaklaşamaz.o kadar süper temalar var ki...

m4j357yc4

Üye
İşlevsellik olarak piyasada birbirine benzeyen 3 launcher var. Apex, Holo ve Nova. Aralarında en performanslısı bariz Nova. Birde TSF Shell var oda çok stabil çalışıyor.

• Beğen
AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
İşlevsellik olarak piyasada birbirine benzeyen 3 launcher var. Apex, Holo ve Nova. Aralarında en performanslısı bariz Nova. Birde TSF Shell var oda çok stabil çalışıyor.
bir de buzz var ama çok ram yiyor :)

gocadayi

gocadayi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve AVCIUGUR

Üst Alt