Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En son izlediğin film
Sponsorlu Bağlantılar
volkanik546
Üye
görsel efektleri güzel olan bir filmdi,harry potter 4.ancak çok uzun,bana biraz sıkıcı geldi,filme genel anlamda,5 üzerinden 3 verdim,görsellik için 5 te 5 diyebilirim
DeLmIrA
Üye
wala daha cumartesi akşamı G.o.r.a izledim galiba bu 5. oldu ama o kadar saglamkı her seferınde aynı esprilere guluyorum 2.hababam sınıfı vakası gibi bişe oldu sanırım
oteb
Üye
Saw II.****
maavii
Üye
döngel eğlence tesisleri, fena olmamış...
sebofb090
Üye
komşu kızı herkese tavsiye ederim çok sağlam bi film benim acayip hoşuma gitti film
jöly
Üye
mançuryalı aday denzel wshington o adam için *****veriyorum
..::Riddick::..
Üye
Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(jöly @ Dec 2 2005, 06:21 PM) [post=220030]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
mançuryalı aday denzel wshington o adam için *****veriyorum
[/b][/quote]
En sevdiğim filmi "Gazap Ateşi" ****
angelus_34
Üye
testere 2... en az birincisi kadar iyiydi... mutlaka öneririm ama önce 1. 'yi izlemiş olmanız gerekli aksi takdirde pek zewk almıosunuz... şahsen arkadaşımdan biliomm
Nicolas_Anelka
Üye
testere 2
CisSe
Üye
DOOM EN SON İZLEDİM TAVSİYE ETMİYORUM HİÇ KORKUNÇ DEĞİL ONUN İÇİN
DOOM ***
..::Riddick::..
Üye
Konu Sahibi
Constantine***
(valla filmi pek beğenmedim açıkcası ama görsel efektler muhteşem'e yakın )
D3N1Z
Üye
<div class='quotetop'>(sebofb090 @ Dec 2 2005, 05:56 PM) [post=219983]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
komşu kızı herkese tavsiye ederim çok sağlam bi film benim acayip hoşuma gitti film
[/b][/quote]
O film beni çok etkiledi bilmiyorum neden ama öyle oldu
msw
Üye
Hide and Seek (Saklambaç) Başrolde Robert De Niro
(Telefondan izledim Divx full ekran)
ukalaboy
Üye
mASKELİ BEŞLİLER
Aeon
Üye
Kung Fu Hustle seyrettim dün beş üzerinden üç yıldız verebilirim enteresan olmuş.
mavizeybek
Üye
HOTEL RWANDA
avrupa sinemasıyla aram pek iyi olmasa da gerçekten baya başarılı bir performansa mevcut
gerçekten çok hoş bir filmdi. Hollywood oyuncularından jean reno figuran olarak oynuyo aynı zamanda jaquin phoneix'e de basın mensubu olarak izleyebilirsiniz. Don Cheadle (bu adamı ben denzel washingtona benzettim) izlenmesi gereken bir film olduğu kanısındayım
Aeon
Üye
Biraz önce Ghost in shell'i seyrettim çook güzeldi. Anime sevenler zaten izlemişlerdir.Benim de elime yeni geçti izleyeyim dedim beşte dört yıldız veririm.
KEMAL6600
Üye
CELLADIN LANETİ
manga
Üye
G.O.R.A tabiki 5 yıldızı haketti bide matrix var oda 5 yıldız alsın
ozkanak
Üye
komşu kızı harikadır izlemeyenlere tavsiye etkisinde kalacaksınız saw 2 ninde div x i ni aldım okadar ovdunuzki izlim bari 1 i çok iyiydi ama