En son izlediğin film

Sponsorlu Bağlantılar

hades33333

hades33333

Üye
flightplan a gittim... baya beendim, bilmiorum belki bn o tür filmleri sewdiimdendir ama tawsiye ederim :D

night990

Üye
sin city

aran

Üye
Pardon ***** süper ya izleyemeyenlere tavsiye ederim

POWER

POWER

Üye
mona lisa smile ==>> ****

mavizeybek

mavizeybek

Üye
HARRY POTTER *****

son zamanlarda izlediğim en harika filmdi diyebilirim birde sinemada veletler rahat dursa daha bir zevkli olucaktı

özellikle serinin meraklılarına duyurulur. bence serinin en güzel filmiydi. ama yorumlardaki gibi öpüşme sahbesi yoktu ben ondan bişi anlamadım (bazı gerizekalı sinema yorumcuları harry bu seride ilk kez öpüşüyor falan diye yazmışlardıda ben de merakla beklemiştim [filmi izleyenker anlayacaktır neden merakla beklediğimi])

bazı kesimlerce her ne kadar çocuk filmi olarak karşılansada ben bu seriyi yüzüklerin efendisinden daha çok seviyorum kim ne derse desin gerçekten harika bir filmdi

<span style="font-size:14pt;line-height:100%">EXTERYARMUS</span>

abuvice

abuvice

Üye
Testere 2 manyak..tavsiye ederim..

..::Riddick::..

Üye
    Konu Sahibi
Maskeli Beşler ****
Dodge Ball **

__Midas__

__Midas__

Üye
az önce testere 2 i indirdim şimdi onu seyredecem

DeVReKLi_CaNeR

Üye
Elektra****

mAd_girL

mAd_girL

Üye
testere 2 dehşetül vahşet bir film *****

Aeon

Üye
Bende testere 2yi izledim ancak arkadaş bana sonra karşılık olarak Içhi diye bir japon filmi izlettirdi ve şöyle diyim Ichiyi izledikten sonra testere2 çocuk filmi gibi geldi Ichiyi buldunuz mu kaçırmayın derim ama önceden bişeyler yemeyin.

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
4.kez G.O.R.A

Üye
    Konu Sahibi
Bu SAW II Ne meşhur oldu arkadaş bide ben izleyeyim bari..

darkred

darkred

Üye
walla en son SAVAŞ TANRISI nı izlemiştim ama şu sıralar merak ettiğim bi film war DÖN GEL KARHANESİ izleyen arkadaşlar warsa film hakkında yorumlarını bekliyorum pls

Kuzen

en son izlediğim film Saw 2.Film bence çok kaliteliydi.Ama yanımda oturan arkadaş kolumu rahat bırakmadı

Ozan

Ozan

Admin

Kuzen le bir gittik de kolunu bırakmama hadisesi tamamen uydurmadır, hatta o çek kolunu benim tarafımdan da , biyere dayanmam lazım diyordu

abuvice

abuvice

Üye
Gora vizontele ve hababam sınıfı askerdeyi peş peşe sıkılmadan izlerim..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bugün Döngel Kerhanesi..

darkred

darkred

Üye
arkadaşlar dön gelden wazgeçtim flight plan adlı filme giden warsa yorumlarını bekliyorum.en son savaş tanrısına gittiğimi sölemiştim zaten

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Nov 27 2005, 05&#58;07 PM) [post=215877]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bugün Döngel Kerhanesi..
[/b][/quote]

Yalnız o filmin adı "Döngel Kerhanesi" değil "Döngel Kârhanesi".

Üst Alt