En sevilen Telefon Markası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wifilobi

Üye
    Konu Sahibi
En sevilen Telefon Markası
MedicaCat Dergisi ile Ipsos KMG araştırma şirketinin yaptığı araştırmada Nokia, bu yıl da Türkiye'nin en sevilen markası seçildi. Nokia'dan yapılan açıklamaya göre marka böylece 2007'den beri yapılan "Lovemarks" araştırmasında 4 yıldır birinciliği elde etmiş oldu. Araştırma 30 Mayıs-24 Haziran arasında bilgisayar destekli telefon anketi (CATI) yöntemi kullanılarak Türkiye'yi temsilen 12 ilden 15-55 yaş arası 153 bin kadın ve erkekle yapıldı. Nokia 22 farklı kategoride yüzde 67 hatırlanma oranıyla en sevilen marka oldu.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teknoloji olarak geride kaldılar ama telefonları yeterli düzeyde bazıları

dangerouz

dangerouz

Üye
Teknolojinin gerisinde kaldığımızın göstergesidir.Toplum olarak bazı şeyleri hep kabullendiğimizin göstergesidir.Bazı şeyleri hiç araştırmadan, sorgulamadan, kulak dolgunluğu ile yaptığımızın göstergesidir.

• Beğen
Tepkiler: Wifilobi ve 61semih

Wifilobi

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye
Teknolojinin gerisinde kaldığımızın göstergesidir.Toplum olarak bazı şeyleri hep kabullendiğimizin göstergesidir.Bazı şeyleri hiç araştırmadan, sorgulamadan, kulak dolgunluğu ile yaptığımızın göstergesidir.

Senin de pek araştırmadığın belli oluyor, Nokia Türkiye'de ki satış yüzdesinde en çok payı olanlar smartphone'lar değil 100-300 tl arası satılan normal telefonlar.

Merak ettim istatistikte Apple çıksaydı yine aynı tepkiyi verir miydiniz? büyük ihtimal verirdiniz size göre teknoloji sadece Android'den ibaret.

Wifilobi

Üye
    Konu Sahibi
:good:

XER01

XER01

Üye
Bizim millet bayılır Nokia'ya :) Yurt dışında Nokia mağazalarını bir bir kapatıyor, hatta haberi çıktı japonyadan çekildi Nokia.. Ama Türkiye'de mağaza açmaya doyamıyor.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
:alkis:yuru

61semih

61semih

Üye
benım anlamadıgım hatırlanma oranı ılemı olculuyor sevılme oranı.turkıyede en cok bılınen marka nokıa alt segmentın bence hala 1numarası,fakat ben samsung kullansamda suanda en sevdıgım marka HTC'dir.
bırde gecenlerde su resmı gormustum bu resımın ın dıger markalar ıcın ornegı varmıdır acaba

Uploaded with

nalcam22

nalcam22

Üye
benım anlamadıgım hatırlanma oranı ılemı olculuyor sevılme oranı.turkıyede en cok bılınen marka nokıa alt segmentın bence hala 1numarası,fakat ben samsung kullansamda suanda en sevdıgım marka HTC'dir.bırde gecenlerde su resmı gormustum bu resımın ın dıger markalar ıcın ornegı varmıdır acaba Uploaded with
Yoktur :d:

Wifilobi

Üye
    Konu Sahibi
Sayın EXR01 Evt Nokia Jopanyadan Ve çinden Çakma mallar Yüzünden, Çekliyor. :islik

----------Eklendi @ 10:16:42 ---------- Yazıldı @ 10:14:11 ----------

saruman_me

saruman_me

Üye
benım anlamadıgım hatırlanma oranı ılemı olculuyor sevılme oranı.turkıyede en cok bılınen marka nokıa alt segmentın bence hala 1numarası,fakat ben samsung kullansamda suanda en sevdıgım marka HTC'dir.
bırde gecenlerde su resmı gormustum bu resımın ın dıger markalar ıcın ornegı varmıdır acaba

Uploaded with
yuh be adam resmen kendi ekmeğiyle oynuyor saçmalık bu yaptığı..:/

Gökhan_F9

Gökhan_F9

Üye
yuh be adam resmen kendi ekmeğiyle oynuyor saçmalık bu yaptığı..:/

Ekmegiyle niye oynasın kimlerden para geldigi belli giris kapısının üstünde yazıyor.
Müsteriyi memnun etmek için General Mobile satıyolar demek ki :haha:

XER01

XER01

Üye

Uploaded with

:zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

blackaid

blackaid

Üye
ankete katılanların hangi nokia kullandığına bağlı yurtdışında satılmayan nokialar bizde satılıyor birde smartphone pda olarak nokia pahalı genellikle bizde kullanılanlar normal nokialar o yüzden nokia sevilmesi normal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...